мама на мария написа:Ами,Вихрогонче,като връщам лентата назад ми се струва,че закуската ми беше кафе, на обяд ядох стафиди,цели 100гр,после след това,ориз с пилешко,без хляб.На вечеря вече не си спомням точно
но мисля,че не е трябвало точно така да постъпвам.Аз си мислих,че щом не съм го направила детокса 3 дни,това означава,че 2 ми е бил за захранване.Обаче от това,което ми казваш излиза,че все пак съм направила нещо.Ей,вдъхнахте ми кураж,да знаете.Другия месец ще съм още по-мотивирана и по-подготвена от към захранване.
Момичета,аз приемам съвети всякакви.Понеже все още съм нова и доста неща предполагам,че бъркам,а и сигурно ще бъркам.Ще вляза в час,сигурна съм.
Здравей. От постинга ти останах с впечатление, че наистина вторият ти ден е бил захранващ, а третия вече си минала на нормално хранене с това пилешко месо, за което четох! Т.е., имаш си 1 ден! Мисля, че никъде не е писано, че ако детоксът се направи само 1 ден, е провал! Даже обратното (говоря по памет от, това което съм запомнила от теоретичната тема) - детоксът може спокойно да се направи 1 ден, но по-голяма сила, т.е. ефект, има тридневния! Така че.... не брой провал, в никакъв случай!

И най-вече не си създавай комплекси от това!
Когато аз стартирах с детоксите, тридневно "гладуване" не успях да направя! Прояждах си като пич още на втория ден. И малко трудно повярвах на това чудо. Обаче.......... случиха се много неща и се заинатих да правя детокси. Като почна от малкото - от еднодневни. Скоро преминах на двудневни, като дълго време бях така -за мен те бяха оптимални, т.к. ги издържах и не чувствах глад и не правех никакви подобрения. Когато организмът ми сам свикна, минах на тридневните! Е ето ме, вече нямам грижи. Понякога пак съм на двудневни, а когато ми е кеф и имам сили, си продължавам и третия ден!
Та съветът ми е, почни от еднодневен или двудневен детокс! И слушай организма си! Той ще ти покаже кога си готова за тридневни!