Много точен мерник
Аз съм стреляла с въздушна пушка и съм държала боен пистолет с който не стрелях ..., защото получих мигновено отвращение. Искаше ми се да го хвърля далеч

Ехаааааааа, Нелка, на мен това също ми е мечта и съм сигурна, че ще ми се случи! БРАВО!Нели написа:Ето и линк към снимките: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 86752ca73eНели написа:Стрелях с пистолет - истински, боен. На стелбище. Бях си купила ваучер от Грабо за 20 изстрела с инструктор за 9.90 лв. И, познайте какво - имам 8 изстрела в кръгчето на десятката! Инструктора каза на мъжа ми: "Виж я жена ти - убиец!" Ако успея, ще снимам мишената, дадоха ми я за спомен.
![]()
![]()
vihrogonche написа:Чери, права е Белушка за теб, ти си като Снежанка!
Верче, аз нямам никакъв проблем с оръжията. Виж, тръпки ме полазват от отношението на някои хора към тях. Предполагам, че това си имала предвид и ти.Ver написа:Аз съм стреляла с въздушна пушка и съм държала боен пистолет с който не стрелях ..., защото получих мигновено отвращение. Искаше ми се да го хвърля далечИ сега, като си помисля за огнестрелно оръжие и тръпки ме полазват...
Е, няма страшно, никой няма да разбере за паданетоVer написа:Карах писалки![]()
Очаквах, че след като мога да карам ски и зимни кънки , ще се справя с писалките без всякакви проблеми и ще се разхождам по белите пътища. Да, да ама неПо-хлъзгаво нещо не бях слагала на краката си. Направо бях като в анимационните филмчета, дето героите стъпват на леда и се разпльокват, като жаби
![]()
Такава лигня ме беше хванала, че не можех да стана след като падна. Има и заснето филмче, което едва ли ще обнародвам, че ще ми се развали реномето на скиор
cchery написа:но тази сутрин слязох в парка да тичам някъде при около минус 15 градуса.
Верка,изобщо не ми е ясно за какво иде реч.Ver написа:Карах писалки![]()
Нели написа: Верче, направо ти се чудя как успяваш! Понякога си мисля, че да правиш нови неща ти е дотолкова естественото състояние, че да не направиш нищо ново би било новост за теб..
Ха-ха, Чери, за твоята случка важи с пълна сила лафът, който каза едно от момчетата в "тичаческата" компания, с която ходим да тичаме: "Ей, минус 11 и не пада!"cchery написа:тази сутрин слязох в парка да тичам някъде при около минус 15 градуса