РАЗДУМКА НА ПОРАСНАЛИ МОМИЧЕТА-МЕЦАНКИ

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: РАЗДУМКА НА ПОРАСНАЛИ МОМИЧЕТА-МЕЦАНКИ

Мнение от Kleo »

Ани, дамата на Коки за бала на вас хареса ли ви? :222
Море ли каза?! :954 :954 :954 :329

Много се зарадвах да те прочета! :922

Моят уикенд вкратце:

- събота: къпане, обезкосмяване, ПОГАЧА на бебе на една близка колежка, пазаруване, СБИРКА със състуденти-психолози в бар Сингълс по случай 20 години от дипломирането ни, сън;
- неделя: слушане на музика, обяд с приятел, гледане на Таро, два поредни хороскопа на стари мои клиентки, връщане вкъщи и обръщане на внимание на Хри и Алекс, пийване и хапване, гледане на Порталът, сън.

Днес съм на работа. Динамична програма. Отчет за месец май. А следобеда аз и шефът ми ще сме в Южен парк от 13 до 17 часа, в социалното градче там, в една шатра, ще раздаваме брошури на нашия рехабилитационен Център, който иска - моля да заповяда при нас, да се видим :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Здравйте, момичета!
Аз пак съм заета, но поне е с неща, които са ми интересни. :954
Подготвям изпити за студентите, пиша доклад за конференция и заключения по съдебно-счетоводни експертизи.
Все повече радост ми носи да правя снимки. Онзи ден случайно видях една поляна с макове, ралица и рапица. Звъннах на приятелско семейство и отидохме в комплект с децата. Мъжът от това семейство е фотограф. Интересното е, че бяхме на едно и също място и направихме съвсем различни снимки. А именно това показва, че не просто щракаме, а влагаме себе си, своите виждания и емоции във фотографиите.
Пускам и тук любимата си снимка от маковете:
Изображение
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели, ще ми бъде интересно да видя и снимка-две от мъжа-фотограф :222

Радвам се, че е петък. Хубаво ми е , ето такова някакво :954

Вчера вечерта се случи импровизирано парти-купон на работното ми място, екстра беше :827
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Kleo написа: 04 Юни 2021, 14:37 Нели, ще ми бъде интересно да видя и снимка-две от мъжа-фотограф :222
Деси, на мен също ми е интересно, но... след като аз качих моите, той не публикува неговите, защото каза, че не си ги харесва. Лаская се от мисълта, че просто моите са по-добри, но може би просто сюжетът беше много женски.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Това момиче прилича малко на приятелката на Алекс :954

Изображение

Разбирам, Нели. :923 Нищо, някой следващ път ще видя евентуално и други авторски фотографии на твои познати :524

Изображение

Приятна нова седмица на всички от мен! :923

Изображение

Красавец:

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Липсвате ми, мацки! :922 :922 :922 Защо не пишете тези дни?

Аз бях заета с много работа, с много емоции, направо съм се завихрила... Утре - пак екшъни. Ама ми е кеф де.
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Деси, имаме за писане, но сме малко заети. Аз съм в Созопол с Вили. Чери е във Варна и две Европейски първенства ангажират вниманието ѝ.
Ще пишем като се приберем, сигурна съм. :954
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели написа: 12 Юни 2021, 05:31 Деси, имаме за писане, но сме малко заети. Аз съм в Созопол с Вили. Чери е във Варна и две Европейски първенства ангажират вниманието ѝ.
Ще пишем като се приберем, сигурна съм. :954
Супер, при мен също е як купон тези дни.
Ще разказвам и аз.

Сигурно утре :954 :954 :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейтееееееееееее..........

Нелка,
Нели написа: 12 Юни 2021, 05:31 Чери е във Варна и две Европейски първенства ангажират вниманието ѝ.
баш така си беше :221 :221 :221 .......

ЛУДОСТ.... отминалата седмица мога да нарека с една дума - лудост!!!! Как не съм знаела и преди, че за да си върна радостта ми е било нужно просто да отида до Варна?!?! :954 :954 :954 :954

Това, което преживях последните 6 дена, е фантастично и едва ли мога да опиша накраткро или само в 1 пост, но есенцията е, че Варна ми даде Криле. Макар по-логичното е да ми даде Хриле :955 :955 :955 . Ако се абстрахирам от собствената ми обсесия - художествена гимнастика - във Варна имах възможност да бъда щастлива и радостна всеки един час от денонощието. Промяната действа великолепно и след тези 5-6 дена разбирам, че аз съм тази, която трябва да търси промяната и щастието си. То не е състояние. И няма да ми дойде на крака.

Направихме си наша си, задушевна мамешка (форумна, мечешка) среща...... А всъщност дали не беше чисто и просто приятелска, защото много отдавна излязохме от старите неща, свързани с отглеждането на децата, които ни запознаваха и дълго време ни свързваха! Бяхме Нелката, Зори, аз, Ани и Бела...... И ако си мислете, че ние трите сме много приказливи и не сме млъкнали, да бяхте видяли Ани и Бела..... Като разбраха общите си теми иииии....... не им стигна времето :1209 . Все едно цял живот са общували.

А пък ние бяхме в един много приятен бар с интересна кухня, който Нелката беше избрала. Самото му място имаше италианско излъчване, хубавата морска храна, която аз избрах, бялото вино.... и нещата, които си казахме... очакването от тази среща..... Благодаря, Нелка.

За другите неща от Варна ще разказвам по-натам.

Днес имаме още една последна емоция от завършването на Коки - изпращането на техния випуск от училище. Т.к. ТУЕС - гр. София (Технологично училище "Електронни системи") е техникум по своята същност, завършването на 12 клас става по-късно, понеже изисква да си минал дипломна защита и да си държал Държавен квалификационен изпит (ДКИ). Миналата седмица приключиха всички дипломни защити, а в четвъртък излязоха и резултатите от ДКИ. И така всички зрелостници на ТУЕС за 2021 година вече официално са завършили училище и днес то ще ги изпрати на бала им. Довечера ще има тържество в ТУЕС, децата ще бъдат облечени официално - с роклите и костюмите си за бала, а после ще ходят да го празнуват като випуск. Коки си има дама за бала. Много е щастлив от това - взел ѝ е подарък, за букета разчита на мен. А пък аз ще ги снимам.

Нелка, пиши как изкарахте на Созопол....... на мен морето на Варна (дори и малко по-ароматно на моменти) много ми хареса. Направих си още едно къпане и бях страшно щастлива.

Деска, пиши и ти какво си правила тези дни.

Оставям ви сега. Но само засега! :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Нели написа: 24 Май 2021, 08:02
Нелка, сигурно ти звуча познато..... или поне на мен ми се струва, че чувам твоя глас в моите думи горе......
Чери, мила, имаш нужда от приятели и от море!
cchery написа: 14 Юни 2021, 08:57 Как не съм знаела и преди, че за да си върна радостта ми е било нужно просто да отида до Варна?!?! :954 :954 :954 :954
Знаех си! :954 :954 :954
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Обичам ви.
Отивам да ядем.
Окъсняхме тази вечер.
Ще пиша. Обещано!
Може би утре, когато мога :)
Заключено