Здравейтееееееееееее..........
Нелка,
Нели написа: ↑12 Юни 2021, 05:31
Чери е във Варна и две Европейски първенства ангажират вниманието ѝ.
баш така си беше

.......
ЛУДОСТ.... отминалата седмица мога да нарека с една дума -
лудост!!!! Как не съм знаела и преди, че за да си върна радостта ми е било нужно просто да отида до Варна?!?!
Това, което преживях последните 6 дена, е фантастично и едва ли мога да опиша накраткро или само в 1 пост, но есенцията е, че Варна ми даде
Криле. Макар по-логичното е да ми даде
Хриле

. Ако се абстрахирам от собствената ми обсесия -
художествена гимнастика - във Варна имах възможност да бъда щастлива и радостна всеки един час от денонощието. Промяната действа великолепно и след тези 5-6 дена разбирам, че аз съм тази, която трябва да търси промяната и щастието си. То не е състояние. И няма да ми дойде на крака.
Направихме си наша си, задушевна мамешка (форумна, мечешка) среща...... А всъщност дали не беше чисто и просто приятелска, защото много отдавна излязохме от старите неща, свързани с отглеждането на децата, които ни запознаваха и дълго време ни свързваха! Бяхме Нелката, Зори, аз, Ани и Бела...... И ако си мислете, че ние трите сме много приказливи и не сме млъкнали, да бяхте видяли Ани и Бела..... Като разбраха общите си теми иииии....... не им стигна времето

. Все едно цял живот са общували.
А пък ние бяхме в един много приятен бар с интересна кухня, който Нелката беше избрала. Самото му място имаше италианско излъчване, хубавата морска храна, която аз избрах, бялото вино.... и нещата, които си казахме... очакването от тази среща..... Благодаря,
Нелка.
За другите неща от Варна ще разказвам по-натам.
Днес имаме още една последна емоция от завършването на Коки - изпращането на техния випуск от училище. Т.к. ТУЕС - гр. София (Технологично училище "Електронни системи") е техникум по своята същност, завършването на 12 клас става по-късно, понеже изисква да си минал дипломна защита и да си държал Държавен квалификационен изпит (ДКИ). Миналата седмица приключиха всички дипломни защити, а в четвъртък излязоха и резултатите от ДКИ. И така всички зрелостници на ТУЕС за 2021 година вече официално са завършили училище и днес то ще ги изпрати на бала им. Довечера ще има тържество в ТУЕС, децата ще бъдат облечени официално - с роклите и костюмите си за бала, а после ще ходят да го празнуват като випуск. Коки си има дама за бала. Много е щастлив от това - взел ѝ е подарък, за букета разчита на мен. А пък аз ще ги снимам.
Нелка, пиши как изкарахте на Созопол....... на мен морето на Варна (дори и малко по-ароматно на моменти) много ми хареса. Направих си още едно къпане и бях страшно щастлива.
Деска, пиши и ти какво си правила тези дни.
Оставям ви сега. Но само засега!