Тука смеееееее!!!! Хрускаме си черешките, затова не можем да смогнем да пишем
Аз да се отчета - в 5.30 пийнах ансолчето, по рецепта на Чери, иначе преди това пих съвсем сух, но последните пъти едвам и него преглъщах, но така с капчици вода в лъжицата е супер!!! В 7.30 минах през 00 и после на фитнес!!!
На около 300 гр черешки съм, две кафета, чай, и водата май е малко, малко на половин литър, но нещо днес хич не ми върви!
Боби, благодаря за инфото, ще се сдобия с книжките, имам нужда да си поработя с главицата, че нещо там май ми куца! Фитнес програмата ми е добра, направи ми я инструктор и по този начин тренирам от февруари, иначе преди това тренирах по друга програма, на друг инструктор, но нещо не вървеше пък хич с нея! Имам възможност да тренирам само вторник и четвъртък, затова ми я направиха по-дълга, имам първо кардио (пътека) 40 минути, после правя упражнения - корем, крака, ръце - редувам три режима и после пак кардио 40 минути, но на един уред, който наподобява кростренажра, но е с едни гумени въжета и трудно се върти, на него се горят най-много калории! Въпросният инструктор е направил програми на много девойки, които вече са супер фиданки и той самия няма обяснение, защо се закучиха нещата при мен, а аз съм супер изпълнителна
За храната, не обичам захар, хляб ям на Коледа, Великден и 3-4 пъти през годината под формата на пица, но това е максимума за годината, сладкиши не ям, едниствено веднъж на 3-4 месеца ми се преяжда млечен шоколад и то когато съм в цикъл! Закуската ми е кафе и фреш портокал, понякога без фреша, обядвам основно зелева салата или си взимам отдолу домат и краставица и пилешки флейки на скара или кюфте, вечерям предимно салати, пържено ям изключително рядко, прясно мляко не консумирам, кисело ми се случва 2 пъти седмично като таратор, ако си взимам ядки, то те са сурови, газирано не обичам, от време на време пия бяло вино, а по по-голям повод водка, не смесвам белтъчини с въглехидрати, та наистина си мисля, че не се храня лошо, но тези 75 кг много ми тежат и не се чувствам добре в кожата си, а съм била 50 и това не мога да си простя! Направих си всичките изследвания възможни и са ок, а пия противозачатъчни от доста време, не ги спирам, защото спра ли цикълът ми идва веднъж на 2 месеца, а и трето дете не желая .... ами това е!
Не съм пропускала детокс от октомври насам, и все се надявах и надявам, че нещата ще се получат! Няма да се отказвам, направо съм си вече пристрастена, наистина и аз СЪМ ЗДРАВА, всички боледуват около мен, но аз се държа и съм сигурна, че ДЕТОКСЪТ Е ПРИЧИНАТА!!!! МИГРЕНАТА ИЗЧЕЗНАААААААА
Ами стига съм ви занимавала
Обичам ви
После пак ще се отчитам, макар че батерията на кантара онзи ден ме предаде, и незнам дали ще успея да си намеря тези дни, но поне ще предам как се чувствам