Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Ver

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Ver »

Sladka Debelanka написа:.. а ще се случи ли някога...
Ще се случи, ако много го желаеш и се трудиш за него!
Няма да стане, като с вълшебна пръчица, но леко-полеко ще се нареди :)
Просто се запаси с Търпение, Упоритост и Воля.

И един приятелски съвет от мен - не си обременявай съзнанието с въпроси от сорта на "Ще се случи ли? "
Просто действай :524
Няма начин, да няма начин!
40 килиграма са много, това значи че имаш голямо предизвикателство :)
Изправила си се вече срещу него. Пожелавам ти силна Воля и Успех!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

:221 :221 :221

Тука смеееееее!!!! Хрускаме си черешките, затова не можем да смогнем да пишем ;)

Аз да се отчета - в 5.30 пийнах ансолчето, по рецепта на Чери, иначе преди това пих съвсем сух, но последните пъти едвам и него преглъщах, но така с капчици вода в лъжицата е супер!!! В 7.30 минах през 00 и после на фитнес!!!
На около 300 гр черешки съм, две кафета, чай, и водата май е малко, малко на половин литър, но нещо днес хич не ми върви!

Боби, благодаря за инфото, ще се сдобия с книжките, имам нужда да си поработя с главицата, че нещо там май ми куца! Фитнес програмата ми е добра, направи ми я инструктор и по този начин тренирам от февруари, иначе преди това тренирах по друга програма, на друг инструктор, но нещо не вървеше пък хич с нея! Имам възможност да тренирам само вторник и четвъртък, затова ми я направиха по-дълга, имам първо кардио (пътека) 40 минути, после правя упражнения - корем, крака, ръце - редувам три режима и после пак кардио 40 минути, но на един уред, който наподобява кростренажра, но е с едни гумени въжета и трудно се върти, на него се горят най-много калории! Въпросният инструктор е направил програми на много девойки, които вече са супер фиданки и той самия няма обяснение, защо се закучиха нещата при мен, а аз съм супер изпълнителна :1044
За храната, не обичам захар, хляб ям на Коледа, Великден и 3-4 пъти през годината под формата на пица, но това е максимума за годината, сладкиши не ям, едниствено веднъж на 3-4 месеца ми се преяжда млечен шоколад и то когато съм в цикъл! Закуската ми е кафе и фреш портокал, понякога без фреша, обядвам основно зелева салата или си взимам отдолу домат и краставица и пилешки флейки на скара или кюфте, вечерям предимно салати, пържено ям изключително рядко, прясно мляко не консумирам, кисело ми се случва 2 пъти седмично като таратор, ако си взимам ядки, то те са сурови, газирано не обичам, от време на време пия бяло вино, а по по-голям повод водка, не смесвам белтъчини с въглехидрати, та наистина си мисля, че не се храня лошо, но тези 75 кг много ми тежат и не се чувствам добре в кожата си, а съм била 50 и това не мога да си простя! Направих си всичките изследвания възможни и са ок, а пия противозачатъчни от доста време, не ги спирам, защото спра ли цикълът ми идва веднъж на 2 месеца, а и трето дете не желая .... ами това е!
Не съм пропускала детокс от октомври насам, и все се надявах и надявам, че нещата ще се получат! Няма да се отказвам, направо съм си вече пристрастена, наистина и аз СЪМ ЗДРАВА, всички боледуват около мен, но аз се държа и съм сигурна, че ДЕТОКСЪТ Е ПРИЧИНАТА!!!! МИГРЕНАТА ИЗЧЕЗНАААААААА
Ами стига съм ви занимавала
Обичам ви
После пак ще се отчитам, макар че батерията на кантара онзи ден ме предаде, и незнам дали ще успея да си намеря тези дни, но поне ще предам как се чувствам
:923
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

НЯМАМ СИ НОВАТА КНИГА НА ДОК :1044 ...
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Смехурко

Мнение от Смехурко »

А добър ден, мецанки :940
Аз съм на ансол и череши. Нямам време да пия течности, но ще опитам да наваксам. Очертава се тичане тези дни, че голямото диваненце става на 7г на 16 юни (даааа, точно на третия ми ден от детокса). Та щем, не щем ще го бутам някак.

Искам да изкажа официално сърдечни благодарности на bobichan, която ме посъветва да си сменям линийката с новите кг, за да я "затъкна и да не се връща назад". Ами така си стана. Още съм на 77кг :D . Благодаря ти :923

Чета разни мисли за това как става отслабването, става ли, що не става и т.н. Е, аз зачетох тези дни едни книжки на Луиз Хей - "Излекувай тялото си" и "Излекувай живота си". Та от втората мога да ви копирам малко по отношение на наднорменото тегло. На който му е интересно, да чете, който не иска да прескочи, а ако модовете решат да го режат, местят и т.н. :329
Наднорменото тегло е друг пример за това как можем да пропилеем много енергия,
опитвайки се да коригираме проблем, който всъщност не е истинският проблем. Често хората губят много години в борба с тлъстините и пак не успяват. И за всичко обвиняват излишните килограми. Наднорменото тегло е само външно следствие на дълбок вътрешен проблем. Според мен това е винаги страхът и нуждата от закрила. Когато се чувстваме застрашени, несигурни или „недостатъчно добри", много от нас натрупват допълнителни килограми за защита.
Да прекарваме времето си, укорявайки се, че сме прекалено дебели, да се чувстваме
виновни за всяка хапка, която изяждаме, да понасяме всичко, което хората правят със себе си, когато изпълняват, е просто загуба на време. Двадесет години по-късно ще бъдем в същото положение, защото дори не сме започнали да се занимаваме с истинския проблем.
А това, което сме направили, ни кара да се чувстваме по-уплашени и по-несигурни и тогава имаме нужда от още килограми за защита.
Затова аз отказвам да се съсредоточавам върху наднорменото тегло и диетите. Защото
диетите не са ефикасни. Единствената диета, от която има полза, е умствената - диетата, която забранява отрицателните мисли. Казвам на клиентите си: „Нека сега-засега оставим настрана този въпрос, а да поработим първо върху други неща."
Често ми казват, че не могат да се обичат, защото са ужасно дебели, или както едно
момиче каза: „С прекалено закръглени ръбове." обяснявам им, че са пълни, защото не се обичат. Когато започнем, да обичаме и да одобряваме себе си, наднорменото тегло изумително просто изчезва от телата ни.

ЛИПСАТА НА АПЕТИТ и НЕНАСИТНИЯТ ГЛАД са отричане от живота, трайна форма на омраза към себе си.Храната поддържа съществуването ни. Защо се отказвате от нея? Защо искате да умрете? Кое в живота ви е толкова ужасно, че искате да го напуснете завинаги?
Омразата към себе си е просто омраза към някоя мисъл която имате за себе си.
Мислите могат да бъдат променени.
Какво толкова ужасно има у вас? Да не би да сте отгледан в семейство, в което хората
постоянно са се упреквали един друг? Учителите ви ли бяха критични? Да не ви ранното ви религиозно обучение да ви е внушавало, че „не сте достатъчно добър" такъв, какъвто сте? Толкова често се опитваме да открием „истинските" причини, поради които не ни обичат и не ни приемат такива, каквито сме.
Поради манията на модните списания за стройна фигура много жени, чието мислене е
съсредоточено върху идеята: „Не ме бива достатъчно. Няма смисъл.", използват телата си като обект, върху който да съсредоточават омразата към себе си. На едно ниво те си казват: „Само да бях малко по-слаба, тогава щяха да ме обичат". Но нещата не стават по този начин. Нищо не се задейства отвън. Одобрението към себе си и приемането на себе си са ключът.

НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО представлява нужда от защита. Търсим закрива от
наранявания, пренебрежение, критика, обиди, от нечии сексуални желания и сексуални подмятания, необходима ни е закрила поради страх от живота - изобщо или в конкретни случаи. Направете своя избор.
Теглото ми не е над нормата, но с течение на времето разбрах, че когато се чувствам
несигурна и се тревожа, наддавам няколко килограма. Когато опасността премине, излишното тегло се стопява от само себе си.
Борбата с пълнотата е загуба на време и енергия. Диетите не са ефикасни. Щом ги
прекратите, теглото ви отново се увеличава. Любовта и одобрението към себе си, доверието в процесите на живота и чувството за сигурност, породено от познаването на собствения ви ум, са най-добрата диета, която зная. Преминете на диета, ограничаваща отрицателните мисли, и теглото ви само ще се погрижи за себе си. Прекалено много родители тъпчат храна в устата на бебето без значение какъв е проблемът. След това, като пораснат, при появата на някакъв проблем, тези бебета застават пред отворения хладилник и си казват: „Не зная какво искам."
Ако някой се интересува, мога да му пратя цялата книга.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Мамче, ти си като командос, бе мила! Толкоз дисциплина на едно място не съм срещала :826 :826 :826 ! Изтощих се само докато четох :lol: ! Без майтап, искрено ти се възхищавам, а резултатите ще дойдат, просто няма друг начин при този режим.

Да споделя за моя "детокс". И аз съм на череши, но без ансол. Реших да правя детоксикация в чист вид два пъти годишно, а всеки месец да съм с вас на чай и плодове. /Е, какво да правя като не мога да се лиша от компанията ви :329 !/ Причината е, че не се чувствам комфортно от солта и ще си е чист мазохизъм да си го причинявам всеки месец. Освен това, както знаете, живея на село, в планината, където всичко е доста чисто, храня се основно с произведени от нас био-продукти и си мисля, че токсините в организма ми са в умерени количества.

Хей, да не вземете сега като четете писанията ми, да се разколебаете - да ги нямаме такива. Имайте предвид, че моите излишни килограми се движат в порядъка 1-3. И това благодарение на детоксите! Наздраве с поредната чаша чай от свежи мента и маточина - собствено производство :529 !
маца73

Мнение от маца73 »

Привет дружина!
Мъча се да ви изчета ама не ми спори. Та да се отчета първо и после ще дочитам.
Аз май нещо не съм разбрала правилно щот от днес почнах да детоксвам, а гледам, че вие от вчера сте на ансол?????????
Нищо де! По важно е да изкарам до края, че отдавна не съм го правила.
Забих един буркан с фрешче за закуска и сега съм на чайче. Черешките ще са за хапване ако ми пригладнее.
Фръшът си е от груйпфрути и портокал за присъствие.
Брееееееей! Току що виждам че не съм го пуснала този пост!!!
пускам го дорде е време.
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Абе момичета, много съм жадна бе! Досега съм изпила 1 кафе, 1 чаша чай, 1 голяма чаша димяща водя (не съм й фен, но се опитвам да свикна с нея) и 3 литра вода и умирам от жажда. Нормално ли е това?
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Мисля, че си е съвсем нормално. И аз днес съм като жаба, имам чувство, че колкото повече пия, ожаднявам :plezya se .
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа:Хей, да не вземете сега като четете писанията ми, да се разколебаете - да ги нямаме такива. Имайте предвид, че моите излишни килограми се движат в порядъка 1-3. И това благодарение на детоксите! Наздраве с поредната чаша чай от свежи мента и маточина - собствено производство :529 !
Цони, аз отдавна мисля да се разделя със серийните детокси и като дойде поредната дата за новия детокс и пак почвам. Също обмислям варианта да си ги правя по 1 ден баш на пълнолуние и основно 2-4 пъти в годината. Обаче аз каквато инерция съм набрала, не мога да се удържа :1062 :1062 :1062 .

Дотук съм на половин кг череши и 5 кайсии... Чака ме половин диня в хладилника, ама да видим кога. С водата съм около..... нищото - май само 2 литра дотук гореща и студена. За чай не ща и да чувам.... Ето в момента ви пиша и си пия горещата вода - долу-горе ми понася. Да ви кажа чувствам се една такава....... гладка :plezya se :plezya se :plezya se . Т.е. кожата си чувствам гладка като пързалка... Пръстенът на лявата ръка ми пада ..., а сандалите хлопат - обикновено по това време кроасаните вече са набухнали и опъват каишките :221 :221 .

Мони, ти...... ме изуми с това фитнес опълчение. Трябва да ти кажа, че ако бях в Пловдив, щях да кацна и аз при твоя фитнес инструктор, да ми направи и на мен една програма и после да има още един прецедент, на когото режимите му не действат :221 :221 :221 :221 . Аз мисля, че нямаш загуба от нито едно от нещата, които правиш...... и ще дойде времето, когато ще имаш резултати.
Sladka Debelanka написа:Четем ви бе кво да правим :) А за килограмите аз имам да свалям около 40 :126 Взела съм се в ръце след около 2 месеца лутане и думи "от утре започвам"> Реших си сега - карам си детокса и после 90 дневната и като свърши ще видим колко свалих и свалих ли изобщо. Ама ако знаете колко обичам сладко. Аууууу ужас! И хич не мога да се контролирам на сладка тема. Просто като ида до магазина и после съжалявам. Как искам и аз като отида в градинката с детето да изглеждам и аз добре ама нейсе :( Как искам задника ми да не е 5 декара, как искам ръцете ми да са по-слаби, а да не представляват краката на някоя мама, как искам да имам скули, как искам да си видя стомаха плосък.... Как искам да вляза в магазина и да си купя най-сексапилните дънки и най-прилепналия потник... Ще стане ли някога това? 40 кила са толкова много...а кожата какво да я правя ако успея да ги сваля?! Ей такива неща ме мъчат. Спомням си когато бях ученичка как се е случвало понякога като обуя високите сандали да ми подсвиркват коли и да улавям погледи върху мен, но това не се е случвало от мнооогоо години, а ще се случи ли някога...
Суити, лично аз ти препоръчвам да посетиш кулинарния подфорум тук. В момента момичетата разцъкват на тема суровоядство и ..... има страхотни предложения за суровоприготвени сладки неща, които хем са много вкусни, хем и приемаш само полезни вещества. Както пише док в книгата не е само до количеството на приетата храна, а до качеството! Защото ти гарантирам, че ако изядеш 1 мъфин, купен от супера и пълен с бяла захар, маргарин, консерванти и оцветители и мушнеш същия този мъфин, но приготвен вкъщи с естествено усвоими за организма продукти, първият ще си го трупнеш директно я на д-то, я другаде...... докато от вторият ще се усвои всичко полезно, а ненужното само ще излезе :1111 :222 .

Мими, Луиз Хей... не знам какво да кажа. Понякога е лесно да раздаваш съвети, но да ги приложиш в практиката, особено на коренно различни хора..... Много пъти съм се убеждавала, че е важно само това коя съм и колко акъл притежавам. И дефакто е така. Но искам, о да, много искам и като се погледна в огледалото да виждам друго тяло.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Сиренце, развесели ме здраво!

Благодаря за подкрепата и за статийката на Смехурко, то на повечето това ни е проблема, но пусто опитвам се да се променя и не мога! Пусто самочувствие хич го няма, но се боря със зъби и нокти това да се промени и да не навличам вече пустите туники :fan
Ами аз сключих устен договор с мойто мъж, че искам поне веднъж седмично да си получавам комплимента, ама пусто ЗАБРАВЯЯЯ БРЕЕЕ, та довечера ще му кажа, че ще го развалям аз този договор и започвам да се цупя и да ходя навъсена, та да видим дали ще му хареса! Иначе се обичаме де, ама тези мъже хич не помагат понякога! А твърдо отказвам да пия разни антидепресанти - ЩЕ СЕ СПРАВЯЯЯЯ! Ами ще започвам всяка сутрин да си повтарям, че съм УБЪВИЦА и да видим дали тези килца, ще започнат да се топят :cool:

Аз да споделя, още нямам много инфо, но започнах да пия червен чай! Бях в една чаена къща и там всичко ми разясниха, а сведения за него получих от братовчед си, който се занимава с фитнес продукти, но в чужбина! Ще помоля Док, ако има време и сведения за тези чайчета, нека ни даде информацийка!
Та има два вида червено чайче, единият си е черен чай, който се водил червен, така му викали, защото след запарката ставал червен, както има различни видове ябълки, така имало и различни видове черен чай, та този червен помагал за метаболизма, отслабването и много ми го препоръчаха! Другият вид си е класическия Рой Бос, от него вече има много разновидности със сумати и добавки и за различни видове болежки, например взех за децата такъв, който помага за алергиите, а на мен за обмяната, но има още доста видове... та наистина ако някой има повечко инфо, нека сподели, ако ми остане време да се поровя в нета, ще споделя какво съм открила!

Айде, наздраве с една чашка топла водица :529
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Аз искам да похваля моя съпруг мил! Когато се запознахме преди около 5 години, той тежеше 82 кг при ръст 180 см. До преди седмица беше 105.6 кг. :328 Даже хората около мен се угояват :( НО, през изминалата седмица му готвех на принципа на разделното хранене и за 7 дни е свалил цели 3 килограма! Преди ядеше по 3 филии хляб, а сега се ограничава по една и не закусва. Гордея се с него!
Заключено