Привет и от мен!
И аз изкарах два дни, даже вчера ми беше много леко по обяд, чак се учудих... Но към 4,30 си взех детето от градина и тръгнахме до близкото магазинче за сладолед за него и почна да ми притреперва лекичко, викам нищо - ще мине. Да, ама почна да се усилва и почнах да се потя. По пътя до нас викам на малкия "Дай да си гризна от сладоледа ти" и той ме погледна малко учудено, защото аз по принцип сладолед ям мнооого рядко, още повече да си гризвам от неговия, но ми даде детенцето. Едва се прибрахме, уливах от пот, веднага изядох малкото останала диня, пих вода... не, продължава притреперването, събличам се, всичко мокро, даже и малкия вика "Мамо, гърба ти е мокър", лапнах лъжичка пчелен прашец, после забърках и малко пектин с мед и ,нейсе, пооправих се... и все едно нищо не е било

А водата за деня си ми беше повече от достатъчна - около 4-5л.... Това ми е 16 /май/ детокс, не съм имала такива случки, нито пък друг път изобщо ми е се е случвало. Предполагам, това свързано с кръвната захар :?: Засега ще го приема за инцидентно явление, но ако другия месец или междувременно ми се случи.... Имал ли е някой такива изцепки?
Вечерта за застраховка изгризах два тънки моркова, мисля Док позволява такова нещо

За ядките също незнам дали са позволени за захранване, аз понякога спасявам детокса с шепа сурови ядки

/по почина на Черита

, да се оправдая, де.../
Иначе съм -1,7кг, което не е лошо за два дни. Днес ще захраня с пъпеш, накиснала съм елда снощи, готова е, но как точно да я ям още незнам, с мед не ми се ще. С някаква салата сигурно. Надявам се да се захраня правилно, че кантарЪ хич не мЪ Убича напоследък. Май зациклих точно откакто пропуснах един месец детокса, незнам има ли връзка, но така ми се струва...
Лелее, що изписах, не е истина..
Поздравления за резултатите на всички ви, много ви се радвам!!!