Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от bubalina »

Разходка,шопинг,пица,бира,сладка раздумка с 2 дружки-с две думи-женски петък!Разтоварващо... :1210 :1210 :1210 :1210 :1210
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
tita

Мнение от tita »

cchery написа: Честно казано до снощи се имах за тренирана личност, ама след като още на първия спринт захлестях като пребито куче, се отрезвих яко........ има още мноооооооооого да тренирам докато постигна някаква форма. :1200 :1201 :1202 :1203
Еееееее, момиче .. ти си просто топ оф дъ попс, просто! :D Супер мама, спортинг уомън, на всичко отгоре и самокритична. Ама защо, таз критика, не разбрах (ама, ми стана доста весело от думичката "захлестях" :955 ). Аз изобщо не се виждам да се опъна да играя футбол .. дори в баналния волейбол на плажа не се включвам. Не, че не ми се иска, ама ... с две думи, въпреки тренировките у дома, пълна трътла съм в спорта на открито. :1062
Евала ти прайм, за това! :222
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте,тук е доста горещичко,но ние си стоим вкъщи напклиматик и се опитваме да оздравявоме.... :222 :1062
Бебчо вече е добре,сега остава и аз да се възстановя изцяло....много е неприятен този вирус...
Черитка–сладуритка,благодаря,че мепиташ как сме.....благодарение на положително мислене и упорство ,всичко се развива отлично. :922 :922 :922
Хайде,някой не е ли ходил на море ,искам снимчици да гледам..... :922
Кажете как са ви дечицата,какво правят през лятото....ще почивате ли някъде?
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, както винаги почивника ти е бил динамичен и вълнуващ :524
Вале, дано вече да сте напълно здрави, че и ти да си по спокойна.
bubalina написа:Разходка,шопинг,пица,бира,сладка раздумка с 2 дружки-с две думи-женски петък!Разтоварващо... :1210 :1210 :1210 :1210 :1210
Бубе, направо вълшебно ми прозвуча този петък :1028
Кака ви мецана вече може да претендира за почетен член на мечешката бърлога.Вчера точих мед като една истинска мецана :1062 Беше ми интерсено и забавно, но на моменти захвърлях всичко и бягах от страх от пчелите :954 Та такива ми ти работи при мен.Успешна седмица на всички :922
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Цвети,вълшебно беше :1062 Трябва по-често да "крада" петъци :222
Как е Симчо? кашлицата надявам се оправи?
Мед и аз съм вадила-приятелката ми имат кошери и няколко пъти съм ходила да помагам. На мен ми допада-не е тежко,само малко-опасно :mrgreen: Не успяха да ме жилнат де! Та и аз се нареждам до теб за почетно членство :954
Да се похваля-Димитър ми свали компютъра долу :1210 Като ме видя днес в жегата седнала обяви,че съм мазохистка :221 Хвана компа,опна кабелите и айде долу :fan
Вал, радвам се че бебчо е добре! На климатика казваш стоите-с бебчо ли :?: Щото мен ме е страх...Нашия тати се охлажда,а ние с Чача се облизваме като котарачки на риба :221
Не сме почивали още-в края на август :933 :949 Мислим и до Велинград да отидем в края на месеца на гости на лелята на Димитър за 2-3 дни,но...ще видим,не е сигурно.
Къде е днес футболното ни момиче? :1044 Работи ли :722 ,някъде влиза във форма ли :1198 :1200 :1201 :1202 :1203 или просто е емоционално пречистена след снощи и не и се говори...Очаквах като влезна днес тук да има постинг с размер на пътепис(най-малко :221 ) Четох,че Аксел е не само далече от най-добрата си форма,ами и окончателно я изгубил... :523
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Tuk sam. Niamam balgarsi za sajelenie i zatova ne pisha. Imam drazgi v rabotata ,no se nadiavam da otminat . Priaten den na vsichki v tazi jega ))) :954
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Ето ме и мен,най-накрая :425 :425 :425 Лелеее,колко много време мина,а са само някакви 3-4 месеца,от как не съм влизала в бърложката,и колко много неща видях почувствах и преживях........и през цялото това време си мислех само едно-КОЛКО МИ ЛИПСВАХТЕ
Толкова много имам да чета,толкова неща съм пропуснала,и за момента се сещам че видях някъде малката Чавдара,сладката бебка на Бубето :940
прочетох някъде че май е имало малка среща и край Черни вит???Ох,по-късно ще наваксвам....
Сега като един твърде не скромен човек да ви запозная с последните новини около нас......от къде ли да започна,като в главата ми е пълен хаос,искам да ви кажа толкова много неща,ама от жега ли,от нерви ли нещо мислите ми все бягат "от фронта",започвам с прословутото земетресение,някои ще кажат-изтъркана тема,но момичета,повярвайте ми,за жалост доста от хората все още живеят в страх от него,за жалост и моето сакче все още стои на закачалката в коридора,"за всеки случай",до кога ли????Незнам.......знам само че се опитвам да се настроя да не живея в страх от предстоящето,а да живея сега и тук,жалко е че човек си дава сметка за тези неща едва когато преживее нещо толкова страшно,а тук беше страшно уверявам ви.Бях сама,с дечицата,живеем на 5-тия етаж и казвам ви-толкова малка и безпомощна не съм се чувствала никога,слава Богу заради децата на момента въобще не си давах сметка какво става,исках просто да ги изкарам от тук,всичко се люлееше,шкафовете се отваряха и затваряха,чуваше се ужасен тътен,шум,незнам и аз как да го опиша,едвам се държах на краката си,люлеех се като на кораб при вълнение(никога не съм се возила на кораб,но така поне изглежда по филмите :roll: )доста от вас сигурно са го усетили в София,но тук беше АД,за жалост все още има хора,които немогат да въстановят щетите,има много пострадаали апартаменти,къщи,има и такива сякаш недокоснати от това чудо......при нас щетите са малко,в сравнение с други.....радвам се че всичко мина и че сега мга да разказяам за това,макар все още да немога да заспивам добре,някак тялото ми чака да улови нещо,сетивата ми са тотално изострени,за жалост понякога усещам и съвсем еки трусове,немога да си го обясня,но когато получа нещо като сърцебиене и някак тялото ми претръпва винаги поглеждам часовника...след това ми казват че именно тогава е имало лек трус...незнам как става,но ми се икска да спре...както казах най-много се радвам,че всички сме добре,децата нищо не разбраха,макар Анджи да е по-голяма и да разбираше какво става,аз не се паникьосах нито за миг,успях да се сдържам и детето ми не е стресирано,за разлика от доста други дечица около нейната възраст,Ивка не разбра нищо,освен че оттогава неиска да спи в нейното креватче при никакви обстоятелства,при положение че преди това заспиваше там съвсем сама....
Та като отворих дума за децата да ви поразкажа малко и за тях.Каката много ми помага,макар от време на време да измисля по някоя голяма щуротия,а Ивето е едно "малко грахче",стои си все така малка и сладка,нямаме още нито едно зъбче макар че на 21 този месец ставаме на годинка :1209 ,опитва се да ходи,но щрапа на пръсти и мисля че ще имаме проблем с прохождането,някак е по-плаха и страхлива от каката,много е гальовна и мила,всичко разбира,за жалост в момента е болна,с много червено гърло е,от вчера е с висока Т,в тая жега няма да ви казвам как се мъчи милата,сега е с компреса с извара двам и ангин хил и изопринозин,мисля за сега че е достатъчно,иска ми се да и дама нещо и за имунитета,защото само преди 3 седмици изкараха същия вирус с каката,мина им за около седмица със същите неща,дано и сега се справи,милсех си за Герисан,ама дали не е малка?????моля ви дайте ми идейки за друго....иначе както казах на 21 имаме рожден ден,каката е много развълнувана,дано се оправим до тогава,ще направя градинско парти,ще има дечица,само още не съм измилсила менюто,може да ми помогнете и за това,ако някой има опит,неискам да е в детски център защото смятам че е прекалено малка и е безмисленно,а и градината н е разкошна,ще украся с балони,различни парти-джунджурийки,както им казва Анджи и се надявам да стане едно страхотно сутрешно парти,само дано и времето е с нас,а след това ще ви покажа и снимки.
Ох,толкова много изписах,но ще ми простите,чолкова дълго ме нямаше искам само да пиша,да пиша............но все пак имам сърце и няма д ви натоварвам толкова много,полека-лека ще вляза "в крачка'.......................Сега ви целувам всички,още веднъж-ТОООЛКОВА СЕ РАДВАМ ЧЕ СЪМ ТУК и ви желая един прекрасен и усмихнат ден :329 :329 :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
ellyto

Мнение от ellyto »

Ихууу, юхуууу,
тук съммм :) Малко се позаизтрих от форумския свят, ама то в тази жега, нищо не ми се прави :1062 като цяло съм добре, малко се разправям с багажи, с ремонти, с гледания на разни уреди за кухня и другии подобни покрай ремонта. Трябва и багажа да го стягам, ама ме е подгонил мързела, та и това го поизоставих. Малко и с доктори се занимавам, стискайте палци всичко да се нареди та да има с какво да се похваля :1062 :1062
Уикенда ходихме в един комплекс до гр. Елена. Беше супер, ама имаше група ученици (15-16 годишни), които лудуваха на н-та степен през деня, а пък нашата група лудува на н-та степен през нощта :lol: :lol: та станаха конфликти, щяхме да се бием с госпожите им :lol: :lol: Голям цирк е с деца на лагер, като знам и ние какви сме ги вършили....майкоооо :1139 :1139 Едно от девойчетата мен и една друга девойка ни взеха за госпожи, та тук ни побъркват от бъзици в офиса, какви госпожи сме били и как стягаме всички покрай нас :1062 :1062 Веселба. Този уикенд ще се метнем до един къмпинг у Гръцко и си надаявам да си почина и да се позабавляваме, защото това ще е до края на лятото (най-вероятно). Море най-вероятно края на август или септември може да ни угрее и то според зависи ситуацията с ремонта.

Елисче, радвам се да те видя :922 :922 :922 Добре дошла и ти ни липсваше много :) Голям ужас сте изживяли покрай това земетресение. Дано да не го изпитате повече никога този страх, в който живеете толкова време вече. Ти си голяма героиня, браво, че си успяла да запазиш самообладание пред децата. :329 :329 Радвам се, че си писала толкова много, ама само да вметна, че не ти е прекалено дълъг поста т.е. пиши повече :) Особено щом имаш желание и ние ще се радваме да четем ли четем :940 :940 :940 :940
Бубе, Цвети, вие сте истиснки мечета :940 :940 :940 :940 :940
Вале :922 :922
Церитке, а ти къде си? Думичка не обелваш за концерта. Чакаме с нетърпение твоят единствен и неповторим разказ. :954 :954
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Eлисче, страшно много се радвам да те видя вече сред нас :922 Надявам се скоро и малката да се оправи.Защо не пробваш да им даваш сребърна вода за подсилване на имунната система.Аз я ползвам и съм много доволна.Дано и времето да е с вас за детското парти и най важното децата да си изкарат добре :954
Ели, ама и ти си една фурия не се спря у вас :1062 Но то така е с "госпожите" :221
Чери, добре ли сте ? :922
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

А и Бубето видях из форума :954 Нали вече PC то е на хладно :1028
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

cvety_rz написа:А и Бубето видях из форума :954 Нали вече PC то е на хладно :1028
Докато прочета и изчезнах :1027 Чавдара се събуди омазана до ушите :fan Навън е много задушно,въздух няма,ей! Напълних и басейна със слънчева вода и :961 Много се кефи милата-рита,пляска,даже се и обръща :221
Елитата :1122
Черииииииии Къде се затри :1058 :1058 :1058 :1058
Да не те натовариха в багажа на Guns `n` Roses :?: :1062
Където и да си,мини през бърлогата на отчет,че започваме сериозно да се притесняваме!!! :427
Заключено