Личен дневник - cchery

Споделено, откровено, съкровено
Публикувай отговор
Ver

Re: Личен дневник - cchery

Мнение от Ver »

Аха, ясно :)
Било е поносимо :)
Явор като видя стадиона,
(аз му викам на Байерн Мюнхен са
били на мач - май не съм дочела :1062 )
Започна да се чуди за билетите :))

Една приятелка подари на баща си
билети за мач на Реал Мадрид и бая се
одруса :1062 (върти ми се 170 евро или повече)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, красота, красота и пак красота!
Колко моменти е уловил обективът ви!
Браво, радвам се на всичко, което сте видели и изживели там!

П.П. Сега, вкъщи, на спокойствие, отново прочетох и разгледах всичко, което си постнала по-горе. Друго си е като не си на работа и не гледаш на пресекулки, с прекъсвания...

Много хубава екскурзия сте си спретнали!!! Сгради, цветя, усмивки... прекрасно е!!!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Хей йо! Как мина рожденият ден на Бела вчера? Разкажи ни нещо тук, моля те. :329
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, страхотни снимки.Благодаря за отделеното време и за положения труд да споделиш с наш всички тези красоти и някои не съвсем (като свинската супа :1062 ).
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Чери, страхотни снимки.Благодаря за отделеното време и за положения труд да споделиш с наш всички тези красоти и някои не съвсем (като свинската супа :1062 ).
Хахаха, Цветка, радвам се, че си намерила време да изчетеш и разгледаш галерията...... :923 Действително, отне ми доста време..... но го направих, защото имах нужда да споделя емоцията - дано да се е усетила!!!

А свинската супа.... без коментар :221 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ани, четеш се на глътки.
Като ароматно вино.
Което постепенно завладява сетивата ти.
Изпърво езика, небцето, а след преглъщането вкусът се разпростира надолу - по гърлото.
Прониква и в стомаха. И цялата ти вътрешност се сгрява.
Но е процес. Бавно. На глътки. Без бързане.
За да остане. Задълго. Вкусът от твоите разкази.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Ани четеш се на глътки.
Като ароматно вино.
Което постепенно завладява сетивата ти.
Изпърво езика, небцето, а след преглъщането вкусът се разпростира надолу - по гърлото.
Прониква и в стомаха. И цялата ти вътрешност се сгрява.
Но е процес. Бавно. На глътки. Без бързане.
За да остане. Задълго. Вкусът от твоите разкази.
Деска, толкова е хубаво това, което си ми написала...... че имам сълзи в очите.... Защото ..... аз самата никога, ама никога не бих написала такива галещи самочувствието неща са себе си!!! БЛАГОДАРЯ ТИ!!!

Момичета....... днес за пореден път преживях огромно разочарование в живота си. Да кажа, че е било съвсем неочаквано, ще ви излъжа. Но като цяло аз винаги тая надежда в хората. Уви, ... или пък не "уви" :mrgreen: , а за щастие, нещата се променят. Не, вярата ми не намалява, а приема различна форма. Изчиства се. Все повече знам на кого бива да се доверя!!!

Съвсем накратко - днес една майка на съученичка на Бела, ми тракна вратата на собствения ми апартамент като каза "Това на нищо не прилича!". С тази жена съвсем доскоро бяхме комшийки. Сега сме съседи с майка ѝ и баща ѝ, т.к. тя намери подходящ партньор и с него се опитват да създадат свой дом и семейство. Желая им всичко добро и щастие! Мисля, че всяко живо същество заслужава това!!!!

Разривът от днес дойде следствие на една глупава история. А именно - по случай връчването на бележниците на децата, класната им е дала по 1 свитък - навит на руло лист А4, с напечатано върху него много красиво стихотворение. Самото връчване на бележниците стана днес на екскурзия до Батак. Децата се върнаха към 18.30 часа и аз отидох с колата да прибера Бела от мястото, където ги стовари автобуса. Взех още 2 деца, на чиито родители бях обещала да съдействам както и въпросната майка с нейното дете. Бела и това дете си сложиха свитъците със стихотворенията в багажника на колата - всъщност пуснаха ги свободно. Когато паркирах пред нашия вход и те тръгнаха да си взимат свитъците от багажника, въпросното дете взе свитъка на Бела. Ще ме питате как знам, че е бил на Бела като са напълно еднакви?! Много просто - Бела не си го беше отваряла. Самият свитък е навит на руло и вързан с лентичка. Нейната съученичка си го беше отваряла и после навила обратно и съответно вързала както е успяла - не особено красиво. Но оставяйки това настрана, свитъкът на нейната съученичка беше намачкан именно заради усилията да се свие обратно до първоначалната си форма. И Бела, и аз, се опитахме да обясним това на съученичката, но тя настоя на своето и съвсем невъзмутимо взе рулцето на Бела. Не видях особена реакция от страна на майката. И честно........ ядосах се!!! И се размърморих на Бела, че трябва да се бори когато е права. И я помолих да се обади на съученичката и да си иска свитъка. И го направих не за друго, а защото тази същата съученичка неколкократно вече постъпва по този начин спрямо Бела - разревава се, прави се на жертва и се налага над Бела. На всичкото отгоре тя има грозния навик да се пише за приятелка на Бела, но доста пъти, когато е по-близка с друго дете, Бела била пренебрегвана. Наскоро самата тази съученичка беше пренебрегната от друго момиче и тогава Бела, че и аз, се застъпихме сериозно за нея. Включително и пред класната им. Дотолкова, че майката дойде и ме целуна и ми каза "Благодаря!". Ала защо ли?! За да се върнат от зелено училище преди месец и съученичката да си позволи да разкаже на баба си и майка си как Бела е играла съчетание по време на вечерта на таланта, което съчетание "не било нищо особено", "нямало 1 сложен елемент в него" и "други момичета, които тренирали гимнастика, показали много по-сложни съчетания". Но пък на всичкото отгоре тя била чула как Бела ми се обадила в края на тази същата вечер и ми е казала или да ползвам точната дума на съученичката "излъгала ме е", че се е представила най-добре от всички! :1215 :1215 :1215 :1215 :1215 Не знам какъв точно е бил разказа, но баба ѝ ме попита дали ние се караме на Бела, ако тя не се справя с нещо и поради това тя да ме е излъгала по телефона за съчетанието?!?!?!?!....... Няма да продължавам с тази сага, ще добавя единствено, че класната без аз да отварям дума, няколко дни по-късно ми каза, че е записала съчетанието на Бела на телефона си и иска да ми го пусне през блутут. И отново без да я питам каза, че Бела е била най-добрата и цялата зала, пълна с деца от първи, втори, трети и четвърти клас, са ѝ ръкопляскали много силно!!!!!!!!!

Ако оставим това настрана, че съученичката очевидно лъже или поне си измисля някакви неща, мисля, че между приятели трябва да има други отношения.... а не да се топят една друга и да говорят как нещата, които прави едната за нищо не стават!!!! Аз пред бабата изкоментирах, че разбирам защо внучка ѝ е казала тези неща за Бела, но ѝ цитирах думите и мнението на класната относно съчетанието на Белуна. И настоях, че има неща, които те двете има да си изяснят.

И така - при тази ситуация днес, аз помолих Бела да се отстоява днес себе си дори и за такава глупост като розов свитък със стихотворение. Е... "това на нищо прилича".....!!!! За някои може би, но за мен беше показателно!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

:329 :329 :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа::329 :329 :329
Оф, не ми е до целувки...... вътрешно ми е! И то много. :328 :328

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Как се чувстваш към днешна дата, Ани? :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Как се чувстваш към днешна дата, Ани? :922
дУбре! :lol: :lol: :lol:

Публикувай отговор