Здравейте всичкото мечка!

Как сте, как я карате?!
Елисче, честит ти кабел на компютъра

... Надявам се да се застояваш пред него все повече ииииии да не губиш никога кураж и воля. Изчетох те точка по точка, че дори и 2 пъти и ето какво имам да кажа :lol: :
ellis_stoyanova написа:Анджи в петък има ваксина и направо ме е обзела ужасна тревожност,сега покрай тези вируси,а и покрай техните боледувания..направо ми е много мъчно.Личната се съмняваше за бактерия в носа и изчакваме да мине малко време,за да пуснем изследвания,но ако в петък е добре,дали тази бактерия би попречила ако се бие ваксината.....толкова много въпроси ме измъчват,а нямам отговор на нито един от тях
Ако става въпрос за ТЕТРАКСИМ, който се поставя на 6 год. възраст, на Бела сме й я сложили 2 месеца преди да навърши 7 години

. И я сложих толкова късно точно щото и аз бях изпаднала в ужас какво ще се случи с детето, дали няма да има алергична реакция, дали няма да ми се разкашля, да спадне имунитета и т.н. ..... Ами нищо от това не стана. Дори не се поду мястото, където й я биха. Само дето аз я мислих 10 месеца тази ваксина. Но като цяло след навършването на 6 годинки Бела ми е боледувала само 2 пъти.... то може би и това беше причината за моите притеснения - да не би ваксината да провокира пак от нейните нощни калици. Е.... нямаше такова нещо. Така че - като те съмнява нещо, просто изчакай да стане пролет-лято - имаш цяла една година за да я сложиш точно тази ваксина. Ако личната почне да те търси, обясняваш, че е хремава или нещо друго и приключвате разговора.
ellis_stoyanova написа:Нямаме напоследък,но не само тук,а като цяло.Обзела ме е такава депресивно-маланхолична отчаяност,че не мога да се позная

.............от толкова много притеснения вече цяла седмица ме боли гърло.Слагах компреса с извара и изкарах налеп,вчера обаче болката се завърна с нова сила и отново съм с компрес.Сетих се как Нелката беше разказвала как заболяванията ни са пряко свързани с емоционалното ни състояние...и да,тази болка и това притеснение,което тая в себе си смятам,че рефлектира именно в гърлото,всички неизказани притеснения,всичко...

Може и да е така - от кофти емоции и притеснения, а може да е просто - вирус, който повтаря, или друг се наслагва. Не си го вкарвай сега и този филм - че видиш ли нямаш право да се притесняваш даже, щото..... не знам си какво. Слагаш компреси докато всичко мине и се приключва. Следващият месец няма да е така. Междудругото, за болката в гърлото миналия декември преоткрих Ефизол-а

. Препоръчвам с 2 ръце. Тогава и аз така се оказах - 2 седмици кашлях и ме боля гърлото. Няма да ти казвам що нещо измислих за този период и от колко неща "умрях" междувременно

. Е, жива съм, все още.
ellis_stoyanova написа:Мислих,мислих дали да споделя тук,но тъй като няма с кого друг....отново разчитам на вас
Еми много ясно, че ще споделиш. На мен не ми пречиш въобще. Нали затова сме хора и сме се събрали тук. Но истина ти казвам - натисни тази разбунена топка, която е в корема ти, потисни я - над 99% от опасенията ти са само тревожна напрегнатост и панически атаки - НЕ СА ВЪОБЩЕ РЕАЛНИ, заплашващи нечий живот, обстоятелства и факти!! Питай патило......

.
Декс, бързо да се оправя Яна. Ще се разминете без АБ - сигурна съм.
Цони, какви са тези странности при вас?!?!! Не знам дали е съвпадение, но от миналия четвъртък съм с доста силни симтоми на замайване и световъртеж. Едва от вчера понамаляха. И аз взех да си мисля дали не е от кръвното налягане. Дори неделя се събудих с главоболие и това беше вече върха. Аз имам апарат за кръвно, ама така и не посегнах към него. А това със Сиана е наистина голяма изненада..... при положение, че няма хранителни алергии, изведнъж да ти прояви такава реакция към фъстъците!!!

.... Добре е да се докаже, разбира се. Ама и аз не знам на чия лаборатория може да се вярва. Но най-хубавото е, че Поумонът й помага.... И все пак остава загадка за какво иде реч.
Верка, ......

нямам коментар на твоето търсене от сутринта...... много се смях. Наистина как можеш да не се сетиш, че ще е в банята?!?!?

..... Аз също съм намирала дамската си чанта на странни места. Последното ми дълго издирване даде резултат, когато претърсих уж последно вероятното място - раниците вкъщи..... оказа се, че бях ходила на тренировка и за да събера всичко на едно място - спортен екип, обувки и нещата от дамската чанта, но съсе цялата чанта, съм ползвала голяма туристическа раница.... бях я разтребила от спортните си неща, но не и от дамската ми чанта.

Луди жени.
Верка, това че не те питам как е Явор, не означава, че не се интересувам. Просто не искам да те притеснявам по никакъв начин. Разчитам, че ти ще споделяш, когато има какво и когато имаш нужда. Но виж идния понеделник ще те попитам дали посоката е запазена, все пак.
Ох, и още нещо имам да ви разкавам. Миналата седмица викнах един майстор да ни постави козирка над терасата ни - неостъклената. За целта той трябва да пробие дупки в блока, да монтира вътре винтове и т.н. - да монтира козирката. Този майстор по принцип прави санировки и да виси по блоковете, за него е нещо съвсем нормално.

Беше ми обещал да дойде към 11 часа и аз се обадих на колегата ми, че ще закъснея за работа. Когато към 11.30 все още никой не беше дошъл, вече трябваше да тръгвам към офиса. Майсторът ми звъни към 12,40 часа и ми казва, че има сериозен проблем с моята комшийка. Аз не я познавам, т.к. в този апартамент, в който се е помещавала въпросната жена, живее едно момче. Да, най-редовно си има женска компания, но какво по-нормално за мъж на около 30 години. Оказва се обаче, че компанията му от последната нощ, е останала да спи в квартирата и когато майсторите са дошли и са почнали да бръмчат с бормашините и да дупчат стената за да монтират козирката, са разбудили мацката. И каква разправия точно е станала не знам, но майсторът в телефонното си обаждане ми съобщи кратко, че се е обадил на 112 и чака полиция да пристигне всеки момент, защото "комшийката" ми го е заплашила, че ако не спре работа, му реже въжетата.

..... Голяма разправия е станала, козирката не беше монтирана, а комшията ми звъни и ме пита що не съм му била дала бележка, с която да съм го уведомяла, че ще правя ремонт вкъщи?!

....... Как да е - с него завършихме миролюбиво. Помолих го да обясни на партньорката си, че нейният сън не струва колкото 1 човешки живот, какъвто тя се е заканила да отнеме. Но бях потресена от случилото се. Оказва се, че въпросното момиче е 19-годишно мацка, която работи нощна смяна (а що не ходи на училище, не е ясно) и всеки трябва да се съобразява с нея!!! Аз нарочно наблегнах на факта, че в 11-30 часа майсторите все още ги нямаше, което иде да рече, че те са почнали почти по обяд. Т.е. наистина е хубаво да се съобразявам с хората, които работят нощем, и примерно никога не бих вдигала шум преди 10 часа. В случая обаче - всичко е започнало по обяд иииии остана ей така - недовършено. Не знам какво да кажа.
Сега ви оставям, защото стана време да си ходим по домовете. И да почиваме доволно!