МЯСТО за сладки разговори през 2020

Свобода на словото
Заключено
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: МЯСТО за сладки разговори през 2020

Мнение от ellis_stoyanova »

Привет и от мен!
Цвети,радвам се,че сте добре :923 ,ние също сме добре,щом започнаха да се карат девойките...това е добър знак :1062 .
Относно коронавируса....не знам какво да мисля...знам обаче,че каквото му е писано на човек,това ще стане.Боби пътуват всяка седмица до Чехия,Германия....да,там няма паника,но......предпазни мерки се взимат всеки ден,трябва да слагат маски,ръкавици,навсякъде са сложили дезинфектанти,а в някои заводи не допускат шофьорите,докато не минат преглед-мерят Т и общ преглед.Хората не са в паника,но има напрежение...и да....не искам да се борим в БГ с това чудо,защото не смятам,че сме подготвени...
Хубав слънчев ден желая на всички ви
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Алекс е с температура и кашлица. Остана си вкъщи от вчера. Те пък обявиха и грипна. Поне материал няма да губи много. Аз пък замислям нещо ново. И вече явно ще го почвам. Без да отлагам повече. Скоро. ... Доскоро!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Навън грее приказно слънце! И аз не съм на работааааа!
Бързо възстановяване на всички болни дечица! Много тежък се оказа тоя грип.
Деси, ще чакам да споделиш 🙂.
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Добър ден от мен!!!
Днес съм дежурна до 1 и после отивам да шетам из нас.Децата са по-добре и са пак ваканция,което е...мега яко :mrgreen: Днес имам хиляди задачи,а утре ще се събираме с приятели за празника.Слънцето така е нагряло,че изпълва сърцето ми с надежди-не конкретни,просто хубави....
Цвети,как сте?Деси????
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Изображение

Момичета, честит Ден на жената!!!! Не е вярно, че няма смисъл от тази дата и този празник. Не е вярно, че всеки ден трябва да се чувстваме така, както днес! Не е вярно, че е клише и изтъркано, че е комунизъм и отживелица.... разликата между делника и празника е именно в усещането за това да си специален!!! А ако си специален всеки ден, как ще разбереш какво е това?!? :954 :954 :954

Бъдете обичани и гледани с любов!!! И вие самите раздавайте от тези чувства - само безрезевното отдаване може да изпълни душата и сърцето с безмерна радост!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДАМИ! Бъдете здрави, слънчеви, щастливи, носете красотата в сърцата си!
:954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Честит празник, момичета!
Изображение
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Честит празник, мили момичета Мецанки...!
Нека във всеки от дните ни да цари усещане за специалност! Да съхраняваме и пазим доброто и истинското! Да бъдем вдъхновени и вдъхновяващи...!
:922 :922 :922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Как сте,момичета!Загубихте се и вие като слънцето тези дни?
Аз съм на работа,крайно отегчена,заради тия грипове ли какво,но нямаме почти никаква работа,чета една книга и нещо ми тежи на сърцето-скуката ли,цялата тази олелия ли,ама не ми е ок...

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте. Аз малко по никое време, но просто не остава..... кога. Тази седмица трябва да приключа със сайта, върху който работя от януари - загубих доста време, за да правя и други проекти ...... и в крайна сметка сега съм на зор.

Нищо интересно при нас - аз работя, Бела е по цял ден на тренировка, Коки преди обед спи като заклан, после цъка, а вечерта и той е на тренировка :1062 :1062 :1062 . И така - животът си е какъвто си беше и миналата седмица, и преди 8-и март и т.н.
ellis_stoyanova написа: 10 Мар 2020, 15:57 нещо ми тежи на сърцето-скуката ли,цялата тази олелия ли,ама не ми е ок...
Eли, моята "философия" в този случай е много проста: нищо не мога да направя, нищо не зависи от мин, не мога да се намеся по никакъв начин. И поради това не мога да се тревожа. И наистина изобщо не съм притеснена.... знам, че изненадвам всички, но така се чувствам.

Поздравявам ви с нещо много хубаво от края на 80-те. :954

"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изобщо НЕ се притеснявам и аз.
Смятам, че ИЗЛИШНО и напълно НЕОПРАВДАНО се раздухват новини около "страшния" коронавирус.
Грип като грип бе, хора! Това е честното ми мнение. Лично на мен. И вместо новини, гледам, слушам и чета смешки, анекдоти и вицове, които се родиха покрай цялата тази истерия напоследък. И си свиркам.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Заключено