МАЙ-ска детоксикация

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
олеся

Re: МАЙ-ска детоксикация

Мнение от олеся »

Да похваля мъжа ми - днес закусваше кис.мляко и нещо ми се оплака, че през ноща му било тежко от вечерята. Предложих му да кара от 14 ч. днес до утре 14 ч. на течности (да лунува) и той взе, че се съгласи. Цял ден е издържал. Вечерта му беше кофти като гледаше дъщеря ни как вечеряше, но отиде в другата стая и не посегна към яденето. Дано и утре изкара така до обяд. Пък за следващия път дано го навия на истински детокс - да почне от 1 ден пък ще видим. Има желание, ама психически сам си признава, че не може да издържи.
djiq

Мнение от djiq »

Привет Детокси-дружки,
за мен днес беше последния ден от глдауването и след малко ще разгледам темата за захранването, че много ми се ядат картофки :1062 Честно, казвам ви през цялото време този детокс си мислех за задушени картофки и сега ще потърся някоя вкусна рецептичка.... :)
Свалени килограми съм решила да отчета чак след двата дни на захранване, ако може някой да ме светне каква таблица попълвате, че съм изостанала май, многоооо.
Поздрави на всички :923
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Здравейте мацки ,и аз съм с вас от вчера. Много е готин натписа ,БРАВО само за нас е направен. :1062 :1062 :1062 Много се чудих дали да правя 2-дни детокс или да пропусна но в последния момент видях че имам масалце . С леки отклонения ,тези дни минаха добре и не бях гладна като миналия месец. :222 Дано утре не оплескам захранването. Пожелавам ви много минусчето за утре . :329
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Хей, хора, как така губите мотивация, вземете се стегнете, помислете какво правите за себе си! Знаете какво постигате, а знаете и какво ще изгубите, ако се отпуснете и върнете предишното похапване.

Днес бях на хомеопат да ми даде нещо, защото болките в гърлото и леката кашлица от миналата седмица вървят към бронхиален пристъп (с астма съм). Хомеопатът ми (жена е) много ми се радва на отслабването. Пак си обещах да не затривам всичко постигнато до тук.

Иначе детоксът си върви по план. Докарах някъде към 3,5л затоплена вода и чай. Днес съм на по-малко ябълки. Вчера бяха 5, днес са 3. Няма нищо като странични реакции. Дори не ми е студено. Но пък съм олекнала и корема ми е хлътнал.

Лека нощ и най-прекрасни сънища!
rumkas

Мнение от rumkas »

Добро утро или добър ден! Да ви посръчкам малко. :razz:
Да не се деля от групата си купих и ананас- да видя мен какви ме щипят след трите дни. Явно от анг. сол съм притръпнала и не усещам гъделичкане :1062 . Честно казано като се постопли времето и сме повече време на вън, не ми тежи толкова детоксикацията. Даже усещам че мога да си карам на плодове още ден-два, ама ще уплаша домучадието. :eek: няма да им създавам стресова ситуация я. Дано захранването мине успешно! Зимата имах ужасни киселини през третия ден и го отдавам на лимоните( или по точно комбинацията им с грейпфрутите) кой знае с какви препарати ги третират, а не ми се мисли и за сложното съединение което се получава от комбинацията в търбуха ми. Днес всичко върви по план.
Някой ги е налегнала умора, униние, загубили си мотивацията и тем подобни- стягайте се :1055, лятото дойде поне според синоптиците днес се очакват 27 градуса :954 , пролет почти нямаше за каква умора си говорим :plezya se ? Ако някой все още няма настроение да му го създам с топла :923 :fan , див купон :fan и :329
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Добър ден ! :954
Захранвам се днес.
Коремът ми се прибра и съм много радостна от този факт.
Само -1кг съм и не мисля да го отчитам. :plezya se
Днес чувствам онази немощ от 3 дневния детокс, но не се оплаквам. :lol:
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

djiq написа:Привет Детокси-дружки,
за мен днес беше последния ден от глдауването и след малко ще разгледам темата за захранването, че много ми се ядат картофки :1062 Честно, казвам ви през цялото време този детокс си мислех за задушени картофки и сега ще потърся някоя вкусна рецептичка.... :)
Свалени килограми съм решила да отчета чак след двата дни на захранване, ако може някой да ме светне каква таблица попълвате, че съм изостанала май, многоооо.
Поздрави на всички :923
Джия, ето тук е онлайн табличката! Време е и теб да те видим там :923 !

Все ми се ще да ви попитам нещо: Comment Ca Va :1061 :1128 :1099 :221 :221

Мацки, кака ви кара лек детокс..... чак се учудвам. Нещо хич не ми се пият цитрусови сокчета :1052 :1052 :1052 и ми се яде спешно салатка от варени картофи, кисели краставички, пресен копър и лук, овкусена със зехтин, сол и оцет и поръсена с червен пипер..... ммммммммм :624 :624
rumkas написа:Някой ги е налегнала умора, униние, загубили си мотивацията и тем подобни- стягайте се :1055, лятото дойде поне според синоптиците днес се очакват 27 градуса :954 , пролет почти нямаше за каква умора си говорим :plezya se ? Ако някой все още няма настроение да му го създам с топла :923 :fan , див купон :fan и :329
Де ги тез`27 градуса...... такива хубави облаци са надвиснали на 270 градуса тук, че :221 :221 :221 .... Тази пролет и аз не изпитах пролетна умора.... само силна досада и водна неприязън. :D

Чева, че отчети си килограмчето.... що така нИ щеш?!?! :1044
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Тази сутрин ми идеше :128 :128 :128 :128 :128 :128 на кантара. След целия този тридневен глад -1кг!!! Днес захранвам със салата от ...... покълнало жито и настъргана ябълка. Ммммм, ама много е вкусно. Нямам представа дали е добра комбинацията и дали това изобщо става за захранване, но е супер!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Сиренце написа:Тази сутрин ми идеше :128 :128 :128 :128 :128 :128 на кантара. След целия този тридневен глад -1кг!!! Днес захранвам със салата от ...... покълнало жито и настъргана ябълка. Ммммм, ама много е вкусно. Нямам представа дали е добра комбинацията и дали това изобщо става за захранване, но е супер!
Пак имаме 100% съвпадение. И аз съм така с килограмите. Че и корема ми май не се е прибрал, но нищо. Няма да провесвам нос.
Продължавам на жито. В този ред на мисли и аз съм на покълнало жито с мед и орехи :954
Нещо нямам муза за писане, но ви следя.
:329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа:Чева, че отчети си килограмчето.... що така нИ щеш?!?! :1044
Стоя на тези, по - скоро около тези.... :1062 63кг, вече 2-3 месеца и това е.
Този -1 не е за отчитане, щото с него съм отново 63. :lol:

Е, вярно е,че не бях светица през този период. :twisted:
Само за изминалия един месец имам изяден килограм мед... :mrgreen:
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Идвам и аз да дам отчет,при мен са -2кг.Много се учудих понеже направих само два дни детокс. Мотивацията ми бешо направо под нулата ,въпреки че ви четях хубавите постове. :222 Но тази сутрин имах голям проблем с рициновото масло, двапъти :1052 :1052 Та ви питам дали може да се използва някъкво друго разхлабващо ,нещо хомеопатично или нещо друго. Моля някой който е на ти с нещата да сподели. Желая ви приятен ден :329
Заключено