Обещано от Kleo

Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Обещано от Kleo

Мнение от Kleo »

Трудно е. Боря се със старите навици, вкоренени дълбоко в мен. Засилвам волята си. Стремя се към повече полезности. И по-малко вредности.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Вчера си купих половин кило овесени трици. Снощи си разтворих три супени лъжици от тях в кофичка кисело мляко с лъжичка мед. И сега това ми беше закуската, за да не се изкушавам с глупости в офиса покрай колегите. Взимам си и ябълка за хрупане с мен. И така :222
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ябълки, ягоди в изобилие, овесени трици в кисело мляко и мед, много салатки, на това наблягам.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И днес също: за закуска кисело мляко, овесени трици, сурово слънчогледово семе, сурово кашу, лъжичка мед.
За обяд - салата от 1 краставица, 2 домата и няколко резена кашкавал. Без хляб и тестени. Без десерти и други глупавини.
Сега пия кафе 2 в 1 с едно захарче и това е :1216 П.П. 15.15 часа - изхрупана ябълка, златна превъзходна.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деси, я дай едно отчетче какво се случва с теб и с заявеното тук желание за промяна..... Комай само в тази тема те виждам рядко :222 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Душичке, карам я общо взето така - всяка сутрин овесените трици с кисело мляко. Консумирам много сурови плодове, зеленчуци и ядки. Ям по-малко хляб. Газирани напитки - не пия изобщо. Алкохол - почти никога. Избягвам пърженото. Въобще все по-полезно и здравословно се храня, което е добре. Гледам и да не преяждам. Не си сипвам допълнително, нито си правя грамадански порции, както преди. Храня се само когато съм гладна, а не защото е дошъл часът. В работата си правя салати. Ей такива неща. Откъм физически упражнения съм много по-несериозна. Добре че последните седмици беше плуването и ходенето пеш. Но сега трябва да се стегна и отново да започна с утринната гимнастика! Благодаря ти, че ме рЪчна :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Благодаря ти, че ме рЪчна :329
Баш това беше целта :1062 :1062 ....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:
Kleo написа:Благодаря ти, че ме рЪчна :329
Баш това беше целта :1062 :1062 ....
Знам аз, знааааам :922
ellyto

Мнение от ellyto »

ръч ръч, ама с ръчкане не става явно :1211 :1211 Аз ще те предизвикам, пък ти ако искаш се включи - дай обещание кой ден ще поставиш началото на тренировките и ще започнеш да правиш нещо, което сериозно да те изкарва от зоната на комфорт - и без шикалкавения с ходене, танци и тинтири минтири. Всичко допълнително като движение си е допълнително и не се брои за тренировка. :1211 :1211 хайде сега да видим дали съм много дръзка в предизвикателството към теб. :plezya se :plezya se :plezya se
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Приемам го!
Датата е 1 септември.
По-рано няма да успея, просто го знам.
На 1 септември навършвам 37 и половина.
Обичам символиката на числата.
Някак подредено и структурирано.
И идеално за начало! Казах :329
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

21 август, днес сутринта, събудих се рано-рано. Направих 10 клека. Започнах с раздвижването си с минимално количество движение, но все пак стартирах с нещо. Четох малко астрология и продължих с още 10 клякания. Така че отчитам за днеска до момента - 20 клека. И ... тръгвам за работа вече. Чао. И мерси на Елито, че ме предизвика така. :524
Публикувай отговор