Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
cveti dimitrova

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от cveti dimitrova »

Здравейте и от мен,момичета!
Не съм писала до сега при вас,но ви чета много и детоксвам с вас всеки месец,признавам,че ми е много полезно!Реших,че е дошло и моето време да пиша тук!До сега имам 3 успешни детокса и вече съм минус 12 кг за 3 месеца. След всеки детокс се чувствам страхотно заредена и все по-лека и най-вече съм щастлива,че не си връщам сваленото :954 . Днес съм на плодове и оризче,чувствам се много добре!Записвам се при вас и за декемврийския детоксссс :222
Поздрави от мен : Цвети :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добре дошла, Цвети :923 Хубаво е, че си се решила да пишеш.Колкото повече споделени опитности и добри резултати, толкова повече човек се насърчава и събира сили и кураж да продължи напред.Браво за постигнатия резултат :524 Усещате ли само колко много цветета станахме във форума :222
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Добре дошла и от мен :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

cveti dimitrova написа:До сега имам 3 успешни детокса и вече съм минус 12 кг за 3 месеца.
:225 cveti dimitrova, добре дошла при нас :923 Поздравления за отличните резултати :326
cvety_rz написа:Усещате ли само колко много цветета станахме във форума :222
Направо, цяла градина :524
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте мили мои мецанки
АЗ СЕ ПРОВАЛИХ НА по д а преди два дни....направо ми идва да :128 :128 :128
Диди видях че и при теб е имало малко кривване...но хора сме все пак ,но на мен последния месец (от ноемврийския детокс) нещо не ми върви...все не ми се получават ПО дни (оттавам го на това че нямах възможност да влизам тук при вас редовно както го правех преди)
...ще я видим тая работа :1058 :1058 ....днес пак ще съм на оризче и плодове(ще се опитам).... :423
Мислех да започвам детокс от днес ,но утре ще имам гости и няма смисъл...най вероятно да детосвам от понеделник....но за това ще пияа в другата темичка..... :329
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

Благодаря ви,момичета!
Вече с нетърпение очаквам 10 :954 Наистина е по-лесно с форума,някак си имаш стимул,като знаеш,че не си сам,поне на мен така ми действа-мотивирщо :222
олеся

Мнение от олеся »

Утре съм на оризче. Миналата седмица успях да направя, дано и утре е успешен ден.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Mомичета, записче за сряда :222
Искаше ми се да е утре, ама не мога да пропусна рибката :221
Гадничко ми е, че миналата седмица провалих ПОД-а.Не съм имала седмица без ПОД от месеци насам :126
А и тия вечерни набези към хладилника ме побъркват :1053
Олеся, успешен ПО-ПО-НАЙ Ден :524 :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

олеся написа:Утре съм на оризче. Миналата седмица успях да направя, дано и утре е успешен ден.
Оли, аз съм на ПОД-а днес! А ти?! :1062 :1062 Или пък още някой ? :?: :!: :?: :!:

Днес си купих 1 кило мандаринки и това смятам да са ми плодовете. Оризът ме чака да го прибера на топло :221 , а за довечера планирам салата от червено цвекло и моФкови.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехооооооо :1081 , има ли някой?!? Аз да си кажа, че се справям перфектно даже и без салатка, както си я бях запланувала. Привечер хапнах малко грозде и това е. 6 мандаринки, около 3 литра вода..... доволна съм. :1099
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Чери, мнооого задобря вече на ПОД-а :326 :326 :326 :1141
Не мога да ти се нарадвам :524
Заключено