Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от Сиренце »

Елис, :923 :923 :923 :923 :922 :922 :922
Да знаеш, че около тези земетресения все за тебе си мислех ! Сетих се, че често оставате тринките сами и даже на сутринта споделих за това със съпруга ми се надявахме да сте добре. Браво за Анджи, че си успяла да я предпазиш от стреса! А за Ивчето - лелеееее, кога порасна толкова много :221 . Надявам се да оздравее напълно до рождения ден и да се забавлявате на воля! Чудесно си го решила с градинското парти.

Сега да се наоплача :328 - нали знаете, че като тръгне върви. Като се прибрахме от София на 1.07 Клементита си изгори крака на ютията, но много зверски - раната е от коляното до глезена. Писъци, ревове, крясъци, обвинения.....абе пълна програма :126 . След това тичане по доктори, лечение и преди два дни взе да му се вижда края, т.е. да заздравява и хоп - Сиана е ужасяващи рани по лицето. И сагата започна отначало - един лекар, втори, и днес вече имаме окончателна диагноза - бактериална инфекция. Ама да не мислите, че си отдъхнах, нееееееееее! Сутринта Цецо замина за София с нашата кола, но я кара един приятел. По обяд ми се обаждат, че колата е угаснала и не може да запали. Викали майстор, нищо не установил на място и трябва да се кара в сервиз. Кога ще стане изобщо не е ясно :126 :328 .
И на фона на цялата тая лудница съм започнала ремонт, а Кеми има рожден ден в четвъртък!!!
Кажете ми сега, как да не се побърка човек!
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:528 Добро утро :954
Елис, Цони :329 :329
Усмихнат и прохладен ден на всички :922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Цони, то като дойде идва !Много сили и кураж да минете през всичко това и всичко да е с добър завършек :940
Марианче, Марианче къде се покри из пясъчните дюни на всекидневието, че не можем да се насладим на приятно форумстване с тебе :roll:
Отивам да се отдам на домакинстване.Лек и безпроблемен ден на всички :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Добро утро! :954 :954 :954
Марианче :222 Усмихнат ден и на теб! :329
Цони, то като тръгне и върви :126 Дано черната серия вчера е свършила и с новия ден днес всичко започне да се нарежда на добрата страна! :524 :922
Ооо,Цвети ме изпревари!И аз отивам да домакинствам.
Усмихнат и спокоен ден и от мен! :954
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Благодаря ви момичета,имах нужда от малко мили думи и подкрепа,но за това може би ще ви разкажа малко по-късно...а сега минавам набързо,защото Ивка вече 3-ти ден е с много висока Т,стигаме до 40 градуса,постоянно е с копреси с оцет и вода,нищо не помага,през 4 часа давам Нурофен и Панадол(знам,знам за Парацетамола,но се предадох)през 30 мин давам беладона и Ацонитум и при всичките тези неща Т спада едва до 37,5 и до 2 часа отново е на 40 градуса,направо нямам сили вече,защото отново сме сами,хапва по малко когато и по ниска Т-рата,предимно плодове и това е,докторката каза че е от много червеното гърло,днес пак ще ходим и май няма да се разминем без АБ,спала е с компреса с извара,вчера пак стоя близо 5 часа и нищо,давам ангин хил,фитолака и пак поддържа Т,какво да правя :1044 кажете и нещо за имунитет,давам сребърна вода,и нослето чистя с нея почти всяка вечер дори без да има хрема,но изглежда организма и неможе да се справи сам,защото само преди 3 седмици изкараха същия вирус,тръгнали са и и зъбки и може би неможе да се пребори,предния път не сме пили АБ,но и Т спадна в края на 2-рия ден,а сега........... :plezya se дали да не дам малко ехинацея?като ги знам докитата изписват Саностол,а аз нещо не съм май много доволна от него,давала съм го преди години на каката,моля ви посъветвайте ме......сега отивам и в темичката за гърлото да попрочета нещо
лек и приятен ден на всички
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, здравейте! Не мога да повярвам колко хора има в тази тема..... :326 :326 . Елисче, радвам се, че отново си тук - дано да сте решили всичките проблеми вече..... :923 :923 .

Аз няма да съм много обстоятелствена, просто защото не ми остава време тези дни. А и сме предморски и доуреждаме разни неща преди да заминем. Но специално за Бубка :922 :922 :922 :922 :329 държа да кажа, че наистина бях емоционално изхабена оня ден - понеделника..... опитах се да събера мислите си в постинг в блога и не ми се получи - завърших разказа едва вчера - има линк в подписа ми. :222 И още нещо - дали Аксъл е бил във форма зависи от това човека, който изказва това мнение, как иска да го види?! Лично за мен се представи страхотно - да, накрая гласът му падна, но за бога Гънс извириха около 37 парчета :!: :!: :!: :!: :!: :!: Дали има жив певец на тази земя, който би си запазил гласа при това положение?!?! Та с две думи - сбъднах поредната си мечта..... сега не знам какво ще правя :1062 :1062 .

Цони, много много неприятно е това, което ти се е случило.... Забелязала съм, че като почнат нещастията и са серийни..... и при нас е така! Радвам се за Кеми, но ми мъчно за Сиси - каква е тази бактериална инфекция. Не че не съм чувала за такива, особено за момичета в нейната възраст, ама все пак..... Дано се оправя по-бързо. Каквото и да ви предпишат лекари, не забравай да обтриваш със сребърна вода и ако не се лъжа Апис Мелифика 30 СН се даваше в този случай. Поне на Коки точно това беше изписано, когато правеше скарлатините - те нали също са бактериални инфекции с кожна изява. Аписът беше точно за това - да покрие кожния обрив! И знам ли - смрадлика ли, какво ли да е нещо с което да налагате лицето. А за колата....... без думи съм. Просто ти стискам много силно палци и искрено се надявам още утре да влезеш тук с по-добри новини!

Елииии, повярвай ми - бих искала да имам твоите бурни седмици. Понякога си мисля, че съм в тотален застой. Снощи бях на кино с приятелка - за първи път от 12 години... за този период сме ходили с Момчил общо 2 пъти на кино, а иначе съм изгледала де-що са пуснали анимация. Неделя водих децата на "Ледена епоха" 4 - еми готино филмче. Нооооо снощи бяхме на игрален филм - "Стриптизьорът" - адски ми хареса..... ама много! Хеле пък и актьора в главната роля - ето го:

[img]http://cinebum.eu/wp-content/uploads/20 ... ike_10.jpg[/img]

[img]http://cinebum.eu/wp-content/uploads/20 ... ike_33.jpg[/img]

И нали се разказва за мъжки стриптийз клуб, няма да ви обяснявам на какви мъжки тела се нагледах :223 :223 :223 .....

[img]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx600y338_1854629.jpg[/img]

Честно казано от това имах нужда за да сменя фокуса на дните си....... защото за 3 седмици минах през двата задължителни профилактични прегледа - гинето и мамолог, и отделно от това и на хематолог ходих, защото от март ми остана един увеличен лимфен възел на врата и вече се чудех какво става..... Навсякъде ми казаха, че всичко ми е наред, независимо от разширените ми канали на едната гърда, които малко са се увеличили от миналата година и въпреки, че лимфният ми възел е точно лимфен и сигурно никога няма да спадне. Но аз така съм решила, че непременно ще умирам, че......... дните понякога са ми ад от тъпотии. Но снощи...... един филм даде онази малка искрица, която ми е нужна за големия огън в мен. Да видим докъде ще стигна!

Засега наистина е това, че просто имам работа! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Момичета, не знам дали сте чували за тези ензими, но една позната ми се кълне, че серапептазата върши чудеса с болното гърло на децата й. Тя прави гъргара с прахчето от капсулите и според нея с 2-3 приема червеното гърло се лекува. Пускам линкове, за който му е интересно. За съжаление в аптеките не се намира, в България открих само един продукт (пускам линк), който се поръчва по интернет. Иначе аз смятам да си поръчам от iherb.com, но като мине лятото (надявам се до тогава да не ми се налага).

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452318.0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.maxlife.bg/index.php?route=p ... ct_id=5158" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Ами..........за жалост се предадох и дадох АБ,изписаха ми дежурния Оспексин,аз разбира се продължавам с хомеото,а после ще се чистим от тази гад,дано само помогне и да смъкне проклетата Т,милата няма вече сили,най-много да я смъкнем до 38 и отново се започва да се покачва,оптах какво ли не,през 4-5 часа панадол,Нурофен и хекслагин и пак не пада,постоянно е с компреси или в коритото в банята,няма падане,такова нещо не съм виждала до сега,от какво я държи тази Т като няма налепи по гърлото незнам,има само силно зачервено гърло....... :1044 :328 ще се борим....до край.....
Черитка,драго ми е и теб да "зърна",както виаги "преливаш" от емоции,впечатления,страхове......толкова си ми...мила....... :954 :940 ние сме добре,все си казвам че нещата наистина се оправят и вярвам че е така,както казах след това което преживяхме гледам на нещата от доста по-различен ъгъл,за жалост или може би е за добро,но вече не намирам оправдания в действията на близките ми по различни въпроси,които до преди това силно ме нараняваха,не става дума за съпруга ми,но не ми се много обяснява,вече за мен те не са фактор в живота,защото аз осъзнах че моя живот е само един и не съм длъжна да плащам данък обществено мнение на никого и по никаква причина,за жалост съм по сама и от преди,вече немога да разчитам на помощтта на тези хора,но и дали не е за по-добре,вярно понякога ми е мнооооооооого трудно,както сега например когато едната е болна,а другата търси внимание,за жалост майка ми е далече и нямам как да ми помага,но за другата седмица е обещала да дойде и да поседи малко при нас :1099 ,което ме кара да се чувствам някак изпълнена с надежда за хубаво прекарано време,дано само и с нея не се "счепкаме"нещо :mrgreen:
Относно филма който си гледала искам да кажа само... :plezya se :plezya se :plezya se ще се гледа със сигурност
Цони,нещата при всички така се случват,нали затова казват,че след всичко лошо идва и хубавото,само не се знае това лошо колко и как ще продължи,пожелавам ти нещата наистина да се оправят по-бързо....а като споменах лош късмет-днес и на мъж ми някакаъв термокинг,който охлажда камиона е гръмнал,добре че не е бил вътре :1139 :1139 :1139 едно след друго ви казвам,ама ето пак по-малкия дявол е бил.......... :1053
Марианче, :421 и на теб....
иска ми се на всички да кажа по нещо но едвам смогвам със всичко вкъщи,отвчера немога да сготвя заради тази Т на малката,добре че каката е вече голяма та и на сандвич е " навита" :221 ,гледам поне малко да по разтребвам докато спят,а и тя ми помага немога се оплача...малко по-късно ако мога ще се включа да ви питам за едно местенце,ако някой е бил там да ми каже отзиви.....но забравих името :955
Декс,интресено...... :524
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
ellyto

Мнение от ellyto »

Декс, аз бях писала преди време, че пия ензимите. Направих 6 месечен курс (с прекъсвания). Не мога да кажа, че са свършили чудеса ензимите, с мен, но като цяло мисля, че добре ми се отразиха. Миналага година ми правиха 2 операции, ин витро и други манипулации, които налагаха да пия в рамките на 7 месеца 5 пъти антибиотици и за последната 1 година се разболях 1 път, а очаквах, че имунитета ще ми е сринат от толкова много процедури. Тогава, когато се разболях не бях пила енцимите, но после като ги почнах след няколко дена много бързо се оправих. Не мога да кажа, че при всички случаи е от ензимите или от това, че му беше дошло времето да оздравявам.
Майка ми каза, че докато е пила серапептазата, много по-бързо й е минал грипа.
Като цяло съм доволна, аз го пих за подобряване на цялостното състояние и за сраствания и за ендометриоза. Колко е подействало нямам идея.
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Тази серапептаза и производните на нея, които ги има в аптеките били алтернатива на кортикостероидите за всякакви видове възпаления. Но за съжаление формата им е неподходяща за целта, за която ми трябват на мен, а именно за гаргара. В аптеката има на хапчета, а и са с някакво друго търговско име, та не съм сигурна дали може да се ползва от деца.
Аз мисля да си поръчам една опаковка и да тествам, но при всички положения ми се иска да го имам това нещо в домашната аптечка, за спешни случаи. Ако наистина е толкова ефикасно, колкото ми го хвалят, ще спести някой и друг АБ през зимата :).
ellyto

Мнение от ellyto »

И все пак не очаквай чудеса :)
Аз съм си поръчвала от Iherb ензимите и съм доволна. Нямам поглед върху тези, които се предлагат тук. Може би ще го имам и аз предвид да си го взема за всеки случай, когато някой се разкашля. Иначе това, което ми хрумва е че можеш да стриеш хапчето на прах и да го разредиш там с каквото се разрежда за гаргара.
Заключено