Ами..........за жалост се предадох и дадох АБ,изписаха ми дежурния Оспексин,аз разбира се продължавам с хомеото,а после ще се чистим от тази гад,дано само помогне и да смъкне проклетата Т,милата няма вече сили,най-много да я смъкнем до 38 и отново се започва да се покачва,оптах какво ли не,през 4-5 часа панадол,Нурофен и хекслагин и пак не пада,постоянно е с компреси или в коритото в банята,няма падане,такова нещо не съм виждала до сега,от какво я държи тази Т като няма налепи по гърлото незнам,има само силно зачервено гърло.......

ще се борим....до край.....
Черитка,драго ми е и теб да "зърна",както виаги "преливаш" от емоции,впечатления,страхове......толкова си ми...мила.......

ние сме добре,все си казвам че нещата наистина се оправят и вярвам че е така,както казах след това което преживяхме гледам на нещата от доста по-различен ъгъл,за жалост или може би е за добро,но вече не намирам оправдания в действията на близките ми по различни въпроси,които до преди това силно ме нараняваха,не става дума за съпруга ми,но не ми се много обяснява,вече за мен те не са фактор в живота,защото аз осъзнах че моя живот е само един и не съм длъжна да плащам данък обществено мнение на никого и по никаква причина,за жалост съм по сама и от преди,вече немога да разчитам на помощтта на тези хора,но и дали не е за по-добре,вярно понякога ми е мнооооооооого трудно,както сега например когато едната е болна,а другата търси внимание,за жалост майка ми е далече и нямам как да ми помага,но за другата седмица е обещала да дойде и да поседи малко при нас

,което ме кара да се чувствам някак изпълнена с надежда за хубаво прекарано време,дано само и с нея не се "счепкаме"нещо
Относно филма който си гледала искам да кажа само...

ще се гледа със сигурност
Цони,нещата при всички така се случват,нали затова казват,че след всичко лошо идва и хубавото,само не се знае това лошо колко и как ще продължи,пожелавам ти нещата наистина да се оправят по-бързо....а като споменах лош късмет-днес и на мъж ми някакаъв термокинг,който охлажда камиона е гръмнал,добре че не е бил вътре

едно след друго ви казвам,ама ето пак по-малкия дявол е бил..........
Марианче,

и на теб....
иска ми се на всички да кажа по нещо но едвам смогвам със всичко вкъщи,отвчера немога да сготвя заради тази Т на малката,добре че каката е вече голяма та и на сандвич е " навита"

,гледам поне малко да по разтребвам докато спят,а и тя ми помага немога се оплача...малко по-късно ако мога ще се включа да ви питам за едно местенце,ако някой е бил там да ми каже отзиви.....но забравих името

Декс,интресено......