НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Petunija

Re: НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Мнение от Petunija »

И аз много се притеснявах от ефекта на солта в работен ден, но не беше толкова страшно, особено втория ден. Днес дори нямах къркорене. Давай смело следващия детокс!

Сега си правя захранката за утре и ми е ужасно трудно при тази миризма...но няма как.

Мили момичета, с които бяхме заедно тези дни, едно огромно БЛАГОДАРЯ!!!
За помощта, за подкрепата, за разбирането - за всичко!
Вие бяхте моето трето семейство в тези дни и това ми донесе душевен мир и комфорт в новото начинание и предизвикателство!
Пожелавам ви успешно захранване и голям ефект от детокса. Да се чувствате жизнени, енергични, ефирни, пърхащи, здрави и щастливи!
:1209
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Petunija написа:Мили момичета, с които бяхме заедно тези дни, едно огромно БЛАГОДАРЯ!!!
За помощта, за подкрепата, за разбирането - за всичко!
Вие бяхте моето трето семейство в тези дни и това ми донесе душевен мир и комфорт в новото начинание и предизвикателство!
Пожелавам ви успешно захранване и голям ефект от детокса. Да се чувствате жизнени, енергични, ефирни, пърхащи, здрави и щастливи!
:1209
:922 Дано със същия хъс и ентусиазъм да направим отново заедно и следващия детокс, който си е чисто предизвикателство - между Коледа и Нова година :626 :1093
Аз мушнах една ябълка сега... не успях да удържа, нещо ми опротивяват тия фрешове баш на финала... НО! Отчитам детокса за успешен и утре си пожелавам (на себе си и на вас!) още по-успешно захранване! :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Силви, почвам с тебе - не се коси, моля те! Нищо толкова не си направила! Егати, толкова стриктна беше, сега за 3 резена домат.... не мисля, че е проблем, прецакване или нещо подобно! Та лично докторът е разрешил лека салатка вечер :!: :!: така че не се съмнявай в успеха си!

Петуния, мога да кажа само, че точно този ноемврийски детокс ми беше лек, интересен и надъхващ заради хора като теб, Силви, Портокалчето, Дива, Йойо, desirig и т.н. момичета, които се включиха с абсолютно свежа сила (Портокалчето е вече за ..... 4 :523 път ли?!, но винаги е толкова нахъсана и енергична, че й се радвам много :923 ). Много е зареждащо и мотивиращо да чета постовете ви и да се нахъсвам аз самата. Защото след един такъв дълъг период на режим (детоксът си е все пак вид режим) идва досадата, демотивацията и желанието да кръшкаш! Е, вие не ми го позволихте! :923 Надявам се, че не виждате тук какъвто и да било намек за нови и стари, защото такива ТОЧНО ТУК НЯМА!
megislava написа:И още - как настъпват чисто здравословните ефекти при вас. Не съм изпитвала описаните ефекти на детокса - студ, главоболие. Възможно ли е пречистването да е безпроблемно, защото организмът ми не е претоварен или бъркам някъде?
Меги, аз ти препоръчвам ето тази тема - , за да си отговориш кои са здравословните ефекти. А как настъпват?! Ами лично на мен ми бяха необходими серийни детоксикации, т.е. няколко десетки поредни детокса, за да постигна онова, което съм направила. Сигурно вече си чела въпросната тема, но въпреки това ...... тя е много важна. И наистина, ако се чувстваш в кондиция и нямаш здравословние проблеми, храниш се балансирано, спортуваш, то единственото подобрение, което би било нормално при теб от детоксите, ще да е енергичността и доброто настроение. :954 На останалото Зори ти е отговорила!

Тити, Кюлче, Дидка, Мира, Мирка..... :922 :922 огромни прегръдки на вас - винаги ми е драго вашето присъствие!

И накрая да споделя, че днес нямах прегрешения. Нито едно. Дори и райска ябълка :mrgreen: . Сок+вода около 3 л, само вода към 2 литра, 2 кафета и 1 чай. И не ми се и яде де. Имах тежки моменти с помисли за храна особено около пицата, която творих за домашните тази вечер, но ....... само помисли - не ми се и дояде даже! Отделно от това ме мори вирус - със запушен нос и болно гърло съм, та ..... хептен не ми се яде. Ходих си на фитболче и се почувствах прекрасно от гимнастиката! Но сега е време да спя и да позволя на красавицата Луна да си свърши работата по моя организъм! Лека нощ, дружки! :1121 :947 :951
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро :1216 :326 за всички ни успели да преодолеят себе си :922
Снощи за малко да хапна една салатка зеле, но влязох в темата, зачетох се и забравих...благодаря, че има къде да потърсиш спокойствие и съмишленици :923
Днес съм с леко замайване, но хапнах ябълка и сега запарвам чай от мащерка и маточина...малко мед ще добавя за тонус.
В къщи съм с двама болни: щерката и половинката. Ние с дребчо се държим и ще си гледаме болните, няма как. Не ми бе много трудно този път, защото главоболие нямаше - това е единствения ми препъни камък...Килограми ще видя как е и после ще попълня и табличката. Успешен ден на всички! Бъдете здрави! Бъдете усмихнати! Идва най-вълшебното време на годината...до скоро :329
diva

Мнение от diva »

Добро утро, успели момичета!
Много се радвам, че този месец сме толкова много! Радвам се на позитивизма и енергията, които струят тук!
Благодаря ви, че сме заедно, че сте ми невероятно силен мотив! Радвам се, че дойдох при вас преди месец!!! :923
Вчера има ден в много движение и не се заседявах пред компютъра, но си признавам, че минавах тук, за да усетя атмосферата на силен дух и решителност.
Денят ми бе успешен трети ден на детокса. Отново си изпих соковете и не знам колко чай. Чаят ми помага да приготвям всички вкусни желания на децата и да устоявам на всяко предизвикателство кулинарно. Изненадана съм от себе си, колко стриктно изпълнявам програмата за детокс. Сигурна съм, че е И защото съм тук с вас! И друго ме изненадва - само вечерта на втория ден, когато правих пици за децата си помислих, че с удоволствие бих хапнала парченце кашкавал и чушка. Естествено тази мисъл бе изхвърлена с чаша чай и истината е, че нито веднъж през другото време не ми мина през ум, че бих могла да допусна подобна грешка. Това не беше повик на глад, а онова дяволче в мен, дето все ми казва - "ама вземи си, вкусно е, опитай си..." и така до... всички знаете до къде са ни довели такива дяволчета. Радвам се, че този път го надхитрих това :1142
Простете ми, че няма да цитирам никоя от вас, но все още ви опознавам. Иска ми се на всяка да кажа по нещо, защото вашите мнения ме докосват и провокират в мен размисли и настроения. Всяко ваше мнение ми помага и да опознавам себе си.
Благодаря ви, че макар и нова тук, се чувствам при приятели! Благодаря, че ме приехте!
А сега малко по-конкретен отчет - килограми - минус 2.4... Е, как да не летя :1057
Хайде, летящ ден и за вас!!!
Petunija

Мнение от Petunija »

Добро утро и честито захранване!

Никога не съм осъзнавала какво благо е храната и какво блаженство е да я слагаш в устата и да дъвчеш, но сега вече е осъзнато. Още една полза от детокса, да оцениш нещо, което си приемал за даденост и не си оценявал.
Направила съм си някаква карфиолена импровизация, съоблазена с антикандида диетата ми и мислех, че колкото и да не е вкусна - на мен ще ми се услади, но снощи моите ми я изядоха половината, другата си взех за днес. Мисля, че е лека храна+1 доматче+2ябълки и чайчета. За довечера спаначено пюре. Блажееееенство!
Нямам на какво да се премеря, нашият кантар мери едно към лампата. В неделя ще мога да кажа нещо по въпроса.
Като ви слушам, се чувствам супер слаба. На моменти едва удържах, изпитвах глад до припадък и само инатът ми и поетата отговорност ме спасиха. Много е трудно като си заобиколен от ядящи, да слагаш вечеря, да готвиш за другите и да УДЪРЖИШ!

До нови детокси и нови приятни срещи, момичета!!! :329
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро,

На отчет и аз - около 2,5 кг. Вчера бях по-добре с течностите, макар че пак не успях да го докарам до 4 литра.

Умно захранване и дано този път всички задържим постигнатите килограми, напук на приближаващите празници.

До 26,12 нали, няма освободени :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро от мен! Сигурна съм, че днес ще валят страхотни резултати! :954 Мира и Дива са дали страхотно начало на този маратон! За себе си мога да кажа, че направих стриктен детокс, което не ми се случва редовно :1062 . Но явно ми е било време. Снощи ми беше доста зле - запушен нос, гърлобол и леееееко главоболие, но поне се наспах. Има нещо много интересно - и трите вечери на детокса ми се приспиваше още към 9 часа и то много! Ама много! Което не е обичайно за мен и ми говори само едно - липсва ми сън и благодарение на детокса, организмът ми го казва! Ето какво имам да подобрявам!

Забелязах и още нещо снощи - езикът ми е адски обложен - не ми се беше случвало от първите ми детокси. Или са токсини, защото аз не се спирам да ям през останалото време, или....... от вирусчето, с което се боря в момента. Друго по-интересно от този детокс няма.

Дива, и аз страдам от главоболие с неясна причина. Появява се ненадейно и понякога може да продължи по 3 дена и нито нурофен, нито хексалгин ми помагат. Понякога може да е през 2 седмици, а друг път през 3 месеца. Но даже и не искам да знам кое го провокира..... просто вече се нагледах и наслушах на страшни неща и искам да живея живота си простичко и без параноя! Дано при теб да има подобрение на това състояние!

Ами това е! Поне засега...... :954

Да, ама не - Петуния и Дани са писали преди мен :1062 ! ПетунИ, много ми хареса това:
Petunija написа: На моменти едва удържах, изпитвах глад до припадък и само инатът ми и поетата отговорност ме спасиха. До нови детокси и нови приятни срещи, момичета!!! :329
Да - О Т Г О В О Р Н О С Т Т А! Просто рядко срещано поведение напоследък. Браво на теб! Сега да не зачезнеш за 1 месец :1062 - е на, има и други форуми, и други теми, в които можем да се "срещаме". :923 То важи за всички де!

Дани, това предупреждение за захранването е наистина адски важно! За момента хич не ми се яде, но вече като съм освободила "духа от бутилката", т.е. психиката ми се пренастрои при това адки бързо :221 към факта, че мога да ям, трябва много да внимавам! Засега имам 2 банана и сурови ядки в офиса.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте момичета . Да се отчета - :326 :329 Идеален детокс без главоболие и студ. От 67 кг. станах 65кг. Чувствам се великолепно !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
danid
Философска система

Мнение от danid »

Тази сутрин ми беше много странно, едва се държах на крака, сега ще похапна грозденце и ще се оправя, ако не салатката на обяд ще ме оправи.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Браво, браво, момичета!!! :326 Колко свалени килограми само!!!
Аз не се претеглих вчера, не мога да кажа колко съм смъкнала, смъкнала ли съм въобще :roll: , по-лекичко ми е, но не е и това, от което имам нужда... Но мога да се сърдя само на себе си :oops:
Сега е ред на ПОД-ите - препоръчвам ги на всички, които целят отслабване и задържане на свалени килограми, ефекта е страхотен. И въпреки, че го знам много добре, не мога да разбера защо все се пускам по течението, къде ми отиде волята :1044
Успешно захранване! :524
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено