Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Re: Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Мнение от mari_ko »

bobichan написа:Момичета, ако искате може да си направим тема за рецепти за захранване, за да ни е по-лесно.
Да, искаме :524
cchery написа:Марико....., да питам само с wi-fi ли сте във вецето?!?! Ако не, да помагат колегите да инсталират безжичен рутер, така щото в тоалетна или не, не искам да се лишавам от твоето присътствие тук.
Нямам представа за какво ми говориш, но ми звучи добре. И да ти кажа, имам нужда от място в къщи, където да мога да си се заключа и да не ми е скучно, докато "навън".... става кавото си ще :plezya se :1062 :1062 :1062
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

mari_ko написа: И да ти кажа, имам нужда от място в къщи, където да мога да си се заключа и да не ми е скучно, докато "навън".... става кавото си ще :plezya se :1062 :1062 :1062
Искам и аз така!!! :328 :221
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

MortishaAdams написа:
cvety_rz написа:
Еми, миличка, и при мен на третия-четвъртия месец с масло, започна да се получава същия резултат и като споделих с Доктора, той ми каза да вземам и английска сол с маслото, щом е такъв случая....така че, ако желаеш съвмести ги и ти. Успех!
Мари-Жоли,как се комбинира Ги - с ансола? Първо ансола, след час маслото, след час поливам обилно с чай, или ги гълтам едно след друго и чакам час?
Дано до следващия детокс да се засечем във форума и да имам отговор.Ако искаш направо ти отговори в "часът". Момичето се казва Томасе
Цвети,макар да не съм Мари-Жоли ще ти споделя моят "опит" с комбинацията от ансола и маслото Гхее.
При първия детокс миналият месец ги пих и двете едно след друго,в разстояние на 15-20 мин.
В един от постовете на Мари,прочетох за комбинацията и реших да пробвам.Резултата не беше такъв какъвто очаквах-нормален слабителен ефект. :221 :221 Изобщо не личеше,че съм пила и двете.Като чета тук другите момичета какви резултати имат само от приемането на ансола,какво остава ако са и двете.Явно аз нещо съм сбъркана. :221 :221
Не знам при теб как ще бъде,но при мен поне не подейства така,както май би трябвало-очистително.
Така и аз да дам отчет -2 кг от 2 дни детокс.

П.П.Сега прочетох,че за друго момиче се отнася и питаш. :221
Привет, момичета! :954
Цвети, Сиренце, приемала съм английска сол след масло, точно както го е правила Морти, но искам да допълня нещо към всичко това, а то е моят извод, че много зависи какво си консумирал предходните на прочистването дни, защото ако определено човек не е приемал фибри и целулоза чрез храните, а основно се е хранил с прости въглехидрати и нишесте(единият от сложните въглехидрати), ще му е и по-трудна дефекацията. Всичко това по-горе го съдя по себе си, защото общо-взето всеки път различно ми действа маслото и това наистина го отдвам на приетата предишните ден-два храна. Е, разбира се, има значение метаболизма на конкретния организъм, но съм се уверила, че е изключително важно, дори и да не е много бърза обмяната на веществата, то тя да бъде подпомагана с влакнини!!!
Много важно обаче при приемането на маслото е то е да е топло!!!
Е, момиченца сладки, това е което мога да кажа засега.
Прегръдки на всички! И поздрави на всички, които имат резултати, независимо да ли са в повече килограми или не - важното е, че нещо е постигнато!!! :524
:923 :923 :923 :923 :923 :923 :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Mари-Жоли, отново благодаря :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ей ме на най-накрая.
Радвам се, че има такъв интерес. Веднага ще пусна темата. В часът едно време искахме да пускаме такава тема, но модераторите не ни позовлиха. Не знам спомняте ли си?
Ще пусна и тема за ежедневното хранене в здравословния, защото тази е за общи неща. Според мен трябва да направим разграничение. А нека всеки се чувства свободен да пише в която иска :)
Кате поздравления за солта! Може да помислиш и да я смениш с морска сол с мелничка. Аз ползвам и морска и хималайска (за салати, защото иначе ми идва малко скъпа). Щом имаш нужда да се тъпчеш, значи вероятно си със синдрома "затлъстели и вечно гладни". Това може да се регурила с хранене с нисък глекимичен индекс или с хранене с ниско гликемично натоварване за което почнах да пиша, но имам още работа.
Иначе за храненето мога много да пиша/говоря. Не знам дали да не пусна тема за малките крачки към истинската промяна. Например "Здравословна трапеза стъпка по стъпка". И тук да споделяме каква сол използваме, какво олио, как готвим - здравословни техники. Какви подправки използваме и такива неща.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Заповядайте в новата тема
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Боби, чудя се дали няма да е по-добре темата за захранването след детокс да дойде в този подфорум и да я качим най-отгоре при теоретичната част, за да е видима за всички. И най-вече, защото е неразделна част от самия ДЕТОКС? :)

Бихме могли да я копираме и тук, и да съществува и в кулинарния форум, но..... промените, които се правят в нея тук, няма да се отразяват в другия форуми и обратното.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ето го Рецептурника. Нека Зори да я заключи и да я закове при теоретичната част, за да е лесно за ползване от всички. И разбира се очаквам още предложения за да може на следващия детокса да ни е вкусно и успешно захранването :954
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Боби, благодаря, че намери време с твоя натоварен график да пуснеш темата за захранвне след детокс така актуална и необходима за всички ни :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

bobichan написа:Ето го Рецептурника. Нека Зори да я заключи и да я закове при теоретичната част, за да е лесно за ползване от всички. И разбира се очаквам още предложения за да може на следващия детокса да ни е вкусно и успешно захранването :954
Боби,ако заключим темата-как ще допълват мацките рецептурника? Може би ще трябва рецептите да се пускат тук и аз да ги добавям? Май така ще е най-удачно,за да няма дублиране.
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Не Зори идеята е да се коментират рецепти, менюта, варианти в тази тема, а вече събраната, синтезирана информация, подредена по азбучен ред да е в Рецептурника.
Заключено