Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Estir777

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от Estir777 »

Привет,мили мами и всички други дами! :329
Стартирам в този сладък форум,който по погрешка мислех за ник на дама от другия форум на д-ра(здравословното отслабване) и ме поправиха и ми дадоха координатите на този тука(трябва да им благодаря):524
страхотни сте,много е уютно тука при вас и с радост бих се приобщила,ако ме приемете(знам,че има и други момичета и от там,те ще ме познаят по ника :923 )
само да вметна за себе си-това ми беше трети детокс или по-скоро трябваше да е такъв,но в петък бях на рожден ден и не успях да започна,а като се прибрахме в къщи и започна едно драйфане :1052 :1069 (извинявам се образността),та така изкарах цялата нощ без да се сетя и за хапка,питах там на момичетата с малкото си сили снощи,но не ми отговориха-дали се смята това гладуване за детокс и дали днес мога да си продължа с ансол сутринта и после на грейпфрут и белтък....но по самоинициатива реших да го направя и днес се чувствам много по-добре :329
Успех и на вас и ще се радвам да ви изчета като с еоправя и имам време(с радост гледам тука колко сте многословни в обясненията и помоща,която си оказвате)-като в едно истинско семейство :524
Браво,радвам се ,че ви има и съм сред вас вече! :923 :524 :329
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Благодаряяяяяяяяя! Утре мисля да пусна най-сетне тези снимки "преди-след".
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изкарах 3-дневен детокс, но С нарушения. Нищо. Все пак се постарах :lol:
-2 кг съм. И на това съм доволна. :)
Днес се захранвам, а от утре започвам да се подготвям за предстоящия ми житен режим :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

mam4eto31 написа:Благодаря, Мари! :923
Ще съм благодарна ако попиташ док за ананаса, защото ще се замисля другият път дали да не детоксвам с него, а и други девойки сигурно са любопитни!
Днес ми е критичен денят, мечтая си за салатка, гледам, че някой си позволяват, но дали ще има ефект?
Абе мечтая си аз за марулка, но дано издържа до утре, то не остана!
Айде, големи минусчета утре
mam4eto31, виждам, че красивата Боби ти е отговорила за ананаса, а аз исках да ти кажа, че спокойно можеш да си хапнеш салатка, малко повече зелено, ако е възможно. Даже Доктора ми е казвал, че може да си хапвам салатка и трите дена на прочистването привечер като за вечеря все едно, но, разбира се, без сол(или с калиева, каквато аз нямам) и без зехтин или олио.
Боби, супичката, аз лично винаги си я правя бистра, независимо каква е. Изобщо не правя застройки, защото смятам,че правят супата излишно тежка. Много рядко добавям в супичка за дечкото разбито яйце обаче-гледах един ден Ути, че ги вършеше такива и аз се впечатлих. Яйцето се изсипва на тънка струйка, както и застройките, и става много приятно, най-вече на зеленчукова супа. Принципно аз съм за колкото може по-опростените неща, не защото ме мързи да направя нещо засукано, а основно защото простите неща са най-вкусни и най-полезни. Колкото повече завъртулки, толкова по не е за мен това. Падам си малко повече по суровоядството вече и предпочитам по-натуралните и по-малко обработени храни, затова и почти всички зеленчуци, които готвя са леко сурови, когато са готови вече за консумация.
:954
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Добре дошли на всички новички. Дааа, много ни е уютно тука при Мецата, а като затанцува мечешкия си танц....
На Сладка Дебеланка :323 :323 :323 за победата в конкурса.
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Благодаря Сиренце, ама колко още имам да свалям не е истина. Не знам дали някога ще стана 70 кг :1053
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ще се случи със сигурност, щом си стигнала до тук, значи "си зарязала торбата с оправдания" и си се взела в ръце. Най-хубавото е, че не си сама в борбата с килограмите - разчитай и на мен и на всички останали за подкрепа :940 . Ако имаш време малко по-назад има един дългичък пост на Мърмори, прочети го, там има много мъдри думи!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Благодаря за бързия отговор, но реших да пропусна салатката, овладях глада с лудо количество чайчета!
Да, забравих да споделя за застройката!
Боби и аз я правя с разбито яйце като го добавям на бавна струйка! А за децата понякога слагам и малко брашно в яйцето и става като макаронки или ако някой яде - по една лъжичка заквасена сметана във вече поднесената супа!
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Момичета, аз надали скоро ще изчезна и ще стана съвсем ефирна, но определено кантарът на една от съседките ми днес ме шашна с резултатите от моето тегло. Нарочно отидох да се премеря сутринта преди да поема чаят и овесените ядки в последствие, за да видя колко килограма съм на гладно. Кантарът показваше 5,090 кг. Значи, за моя радост, аз успявам вече няколко месеца и без прочистване(защото, както споделях вече, не бях правила успешен детокс два-три месеца назад преди този), да си подържавм теглото без промяна. Не съм се мерила преди да започна, защото нямам кантар, а и не желая да си купувам, защото смятам за излишно да се престаравам в суета, след като мога да преценя достатъчно добре вече дали имам разлика в килограмите си. Та, смятам, че съм свалила около три килограма за трите дни, защото съм почти сигурна, че съм била най-много 53 кг. преди да започна.
Ето ме миналата събота:
IMG_8956 .jpg
(88.87 KiB) Свалено 522 пъти
Ето ме от вчера вечер, но за съжаление Теди не ме е снимал в цял ръст:
P1000227 .jpg
(83.14 KiB) Свалено 522 пъти
[/b][/color]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Кантарът показваше 5,090 кг.
Ако това е показвал, със сигурност изчезваш! :955 :955 :955
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Уауууууууууу, колко много мецанки..... :) :) . Аз реших да си дам почивка от компа днес, щото вече много ме морят световъртежите, ама пусто и любопитство..... :oops: :oops: . И влизам и гледам огромна надъхана компания, и една Мърмори дето е ирана отвсякъде (дали това не означава карирана, ипотекирана, а най-вече може би .... провокирана?!?!) :razz: :razz: :razz:

Няма да мога да се обърна към всички лично, щото ще готвя крем супа със сирене и тепърва ще търся рецепти за нея. Но видях, че се чудите за ананаса на док :1062 :1062 :1062 ......... ама как само звучи. Така или иначе още оня ден го питах по този въпрос. Ето и отговора:

"....................добър ден, наш доктор Михайлов :lol: Току-що влизам във форума и те виждам....... на ананас и грейпфрут.
Привет Нели! Аха. Ей сега ще подгрея вода за зелен чай + мате и витамин С!
Ама ти ананаса го ядеш ли или цеден"
Ям,ям - по лесния начин. Ама друго няма, а и нали трябва да изпитам преди да препоръчам? ...... и ансол си поркам

Та така - разбулихме мистерията. :) Ставам за да готвя, но ще ви държа под око и ако е необходимо:
Сиренце написа:......... Дааа, много ни е уютно тука при Мецата, а като затанцува мечешкия си танц....
и танци ще танцувам :lol: :lol: .

Успех на всички, страхотни резултати пожелавам и много, много здраве!!!! Пътят го знаем! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено