Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Мнение от Мърмори »

snahar написа:
Смехурко написа:Аз съм тук. На ансол и ананас, който ям, не цедя. Обаче страшно много ми се яде. За първи път на детокс ми е гладно. Но не е страшен глад. Ще го преодолея.
Може оризова супа с копър, магданоз, малко диетична сол, лимонов сок.
Малко салатки с малко зехтин или без мазнина да и е комфортно.
Aaaa,Док, да си ги нямаме такива ! Какъв е този ориз?! Ние сме сериозни момичета, не някакви мрънкалници (Боооже кой го казва :1062 ).Така де, то и салатка може и оризец гледам даваш, бира и пуканки беше разрешил...Ми то на някой и пържени картофи може да му се доядат! Никакви такива-три дена да не са 30-ние сме сериозни и ще издържим! Нали мацки?

Гледам,че си наобиколил форумите и си дал мощна подкрепа. Благодаря! :922
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Докторе, благодаря за разрешението, но няма да се поддам да хапвам друго освен ананас и да пия топла вода, чай с и без лимон. При мен лошото е, че без малко мога, но с малко не мога, и като се почне едно ядене, няма спиране после. За първи път правя детокса с цели плодове (изключвам двата детокса с грейпфрути и белтъци).
Сега като съм опитала и четирите вида детокси мога да ги степенувам спрямо моите предпочитания:
1. Детокс с цитрусов сок
2. Детокс с цели плодове
3. Детокс с грейпфрут и белтъци
4. Детокс с Гхи
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Даааааа, страхотен е др.Михайлов!!! :1104 Благодарности за всичко, което прави за нас мамите!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МЕЦАНКИ!!! И НАЗДРАВЕ.... с ансолче ....
Аз още не съм попълнила въпросника, някъде Зори беше казала след този детокс да го попълним, да не е късно тогава обаче :523
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

ДОБРО УТРО, ПРЕКРАСНИ! :425

Давам бърз отчет за вчера, докато Мърморанка не ме е погнала с бухалките :1062
Вчера си беше направо геройство за мен! Бяхме на гости при майка и тя се беше погрижила добре за волята ми -пържен сафрид и суши! Мммммаааааалииииииии! Е, устоях! :126 Помирисах ги 2-3 пъти и си цоках сокчето :-)

От неразположенията само лекото втрисане усетих... днес вече и мускулчетата ме болят и имам дъх, с който мога да убия и ламя! :1053

Вчера обаче ударих на камък с 00 - НИТО ВЕДНЪЖ! Преди малко гаврътнах ансолченценцето пък да видим...

Док, благодаря за съвета за малчо, днес ще опитаме, че вчера положението беше много зле, целия ден беше с 39 темп и единствено с бела дона упяхме да я свалим...

УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ДНЕС!!! :923

П.П. Ако два дена съм била на сокчета, мога ли третия да мина само на портокали или се губи ефекта?
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Докторе, страхотен сте!!!! БЛАГОДАРИМ :923
Дано успея някой ден да си запазя час и да дойда до София с децата, сигурна съм, че ще ни помогнете!
Аз да се отчета преди да съм изчезнала с децата, че Мърморчо да не ни погне наистина :lol:
Пак пийнах ансолчето без да го разтварям, супер ми е така! Вчера бях 2 пъти до 00, а днес веднъж, но имам ужасяваща МИГРЕНАААА, а пия много димяща вода, а и откакто започнах детоксите през октомври не съм имала пристъп :126
Стискайте палци да мине, че не искам да пия хапове! Иначе определено ананаса е моят плод и вид детокс, дано ги има и другия месец, само дето много ме щипе устата докато го ям :cry:
Айде, хубав и слънчев ден и много :D днес!!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момичета, по разбираеми причини този детокс не съм го почнала - нито вчера, нито пък днес :221 . Но минавам за да ви пожелая успех с тези 3 дни, наречени на вашето здраве. Ще се справите - сигурна съм и във вторник ще чета много хубави отзиви - убедена съм. :923 :923

Ето малко обобщения на част от отговорите, дадени във въпросника на док. :)

Наблюдавахте ли очистителни реакции в организма си при ПЪРВИЯ направен детокс (гадене, главоболие, отпадналост, белезникав език и т.н.)?

Изображение

Да - 88% (35 отговора)
Не - 13% (5 отговора)

Налагало ли се е да прекратявате детоксикация заради неприятни очистителни реакции?

Изображение

Не 95% - (38 отговора)
Да - 3% - (1 отговора)
Веднъж - 3% (1 отговора)
Повече от 1 път - 0%
Всеки път - 0%

Има ли промяна в апетита и отношението Ви към храненето след детокса (детоксите)?

Изображение

Да - 85% (34 отговора)
Не - 8% (3 отговора)
Не мога да преценя - 8% (3 отговора)

Наблюдавате ли промяна след детокса (детоксите) към сладките неща, месото, тестените изделия, плодовете, зеленчуците, приема на течности, солта и др. - Сладките неща

Изображение

Не ми се яде вече - (2 отговора) 5%
Намален апетит - (24 отговора) 60%
Завишен апетит - (1 отговор) 3%
Няма промяна - (13 отговора) 33%

Наблюдавате ли промяна след детокса (детоксите) към сладките неща, месото, тестените изделия, плодовете, зеленчуците, приема на течности, солта и др. - Месото

Изображение

Не ми се яде вече - (9 отговора) 23%
Намален апетит - (21 отговора) 53%
Завишен апетит - (0 отговора) 0%
Няма промяна - (10отговора) 25%

Наблюдавате ли промяна след детокса (детоксите) към сладките неща, месото, тестените изделия, плодовете, зеленчуците, приема на течности, солта и др. - Тестените изделия

Изображение

Не ми се яде вече 2 5%
Намален апетит - (19 отговора) 48%
Няма промяна - (18 отговора) 45%

Наблюдавате ли промяна след детокса (детоксите) към сладките неща, месото, тестените изделия, плодовете, зеленчуците, приема на течности, солта и др. - Плодовете

Изображение

Не ми се яде вече 1 3%
Намален апетит - (1 отговор) 3%
Завишен апетит - (25 отговора) 63%

Наблюдавате ли промяна след детокса (детоксите) към сладките неща, месото, тестените изделия, плодовете, зеленчуците, приема на течности, солта и др. - Зеленчуците

Изображение

Не ми се яде вече - (0 отговора) 0%
Намален апетит - (0 отговора) 0%
Завишен апетит - (27 отговора) 68%

Наблюдавате ли промяна след детокса (детоксите) към сладките неща, месото, тестените изделия, плодовете, зеленчуците, приема на течности, солта и др. - Приема на течности

Изображение

Не ми се яде вече - 0 0%
Намален апетит - (1 отговор) 3%
Завишен апетит - (23 отговора) 57%
Няма промяна - (16 отговора) 40%

Наблюдавате ли промяна след детокса (детоксите) към сладките неща, месото, тестените изделия, плодовете, зеленчуците, приема на течности, солта и др. - Солта

Не ми се яде вече - 8 20%
Намален апетит - (18 отговора) 45%

Успявате ли след детоксите да контолирате глада си?

Изображение

Винаги - (8 отговора) 20%
По-скоро да - (9 отговора) 23%
Повечето пъти - (11 отговора) 28%
Понякога - (11 отговора) 28%
Не - (1 отговор) 3%

Какво е отношението на Вашето семейство и приятелите ви към детоксикациите, които провеждате?

Изображение

Подкрепят ме - (25 отговора) 63%
Безразлични са - (3 отговора) 8%
Отхвърлят идеята за детоксикация - (6 отговора) 15%
Присмиват ми се - (0 отговора) 0%
Присъединяват се - (9 отговора) 23%
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Честит празник на всичк именици :1105 :1107 :1119 Благодарности и успехи на нашия др.Михайлов за поткрепата :954 А сега да се отчета за вчера, при мен мина почти идеално само с малко втрисане привечер.Днес малко изоставам с течностите но ще ги наваксам :222 :222 ccheri процентите който си ни предоставила ,изглеждат много обещаващи дано помогнат и на нашия Док. :524 Момичета продължаваме с пълна сила напред и без отказване еиииииииии :fan
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Аз вчера и днес не съм яздила белия кон :1114 И миналите месеци с ансол първия ден не го яздя, но първата вечер да, втория ден няколко пъти. А днес втори ден никакви повиквателни за 00. Е, ходя да пикам, но другото... То нали не е това целта, но все пак нормално ли е :1044
Спирам писането, че замириса, пък не е на цветя :1062
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

:524 Подкрепям всички,които правят детокс.Аз не съм в това число,не че е за оправдание-но имам две цветя и трябва подобаващо да го отпразнуваме.Ще компенсирам в последствие.Успех на всички :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
нарцис

Мнение от нарцис »

Здравейте на всички!
Няма шега, няма измама и аз съм на втори детокс.
Затова реших и аз да се регистрирам във форума ви.
Дано успея и този път. Иначе през останалото време от месеца се храня разделно, като редувам дните подобно на 90-дневна диета. Каня се да започвам и спорт. Имам да свалям 20килограма. На 36 години съм. В момемта тежа 65. Започнах от 70 след раждане и продължително кърмене. Мечтая си на 01.07. да съм 50кг. и без целулит, ако може.
Не ми е ясно ( а и нямам много време да чета, заради бебо) какво е мате?
felix

Мнение от felix »

Чай мате помага за:

* Диабет - регулира нивата на кръвната захар

* При запек - подпомага храносмилането

* При напрежение - отпуска нервите

* При високи нива на холестерола - възпрепядства окисляването на LDL / лошия холестерол /

* При пролетни алергии - облекчава симптомите

* След болестни състояния - засилва имунната система

Нарцис, ами ти като свалиш от 65 кг 20 съвсем малограмаж ще останеш. Колко си височка? Успех с борбата с килограмите!
Заключено