Не знам Цефамадара ли ми оказва въздействие,но определено го няма глада от лакомия. Не ми се прияжда и от децата като ги гледам

Е и тук имаме 100% съвпадение! Не е за вярване. А толкова се надявах след този детокс и житото да видя 5-та най-накрая. Ама няма и този месец да стане. Днес съм 62.7!!! Тоест -400 грама. Безобразие! Но както казах няма да се отчайвам. За сега се успокоявам с факта, че може тези дни да ми дойде, щото още не се е вясвало след раждането.Cheva написа:Стоя на тези, по - скоро около тези....63кг, вече 2-3 месеца и това е.
Този -1 не е за отчитане, щото с него съм отново 63. :lol:
Аз точно заради това отказвам да пробвам с детокс с Ги. Не мога да го преглътна това рициново масло. Дори за второто раждане в болницата си носих английска сол. Ако закъсам да не ме черпят пакnikolina pecheva написа:Но тази сутрин имах голям проблем с рициновото масло, двапъти![]()
![]()
Бравс, бравос, бравос.Ivaila написа:Не знам Цефамадара ми оказва въздействие,но определено го няма глада от лакомия. Не ми се прияжда и от децата като ги гледам
Ivaila написа:Вики,аз мисля,че главоболието ти е било от малкото течности/до обед 0,5л чай и кафе си е малко/. Винаги като го получа,корегирам водата или чай и нещата си идват на мястото. Лично мое мнение и не го налагам
Боби , сигурно имаш предвид тематаbobichan написа:Момичета моля споделете в тази тема с какво се захранвате днес, за да попълним рецептурника. Предварително благодаря на всички които ще се отзоват.
Ако ми кажете, откъде взехте този линк към форума, награда ще ви дамbobichan написа:Да точно нея. Обаче гледам, че и твоя линк води натам. Може ли Баба Меца да провери ситуацията.