Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Re: Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Мнение от bobichan »

Cheva написа:Както и променено отношението към храната изобщо.
Убедих се, няма как да ям от всико, по много и да бъда слаба! :1044
Особено пък, ако "всичкото" е от готовите полуфабрикати, храни тип "бързо хранене",
всички онези храни "в пакетче", храни със съмнителен прозход и т.н....
Сега вече търся поддърща терапия, така да се каже :1062 ,
за да поддържам теглото и здравето си. :222
От известно време чета Лидия Ковачева и ми харесва, има логика и лекота.
Чева, все едно чета свой пост от преди 2 години. :524 :524 :524
Тръгнала си по много хубав път! Този на здравето! Смятам, че щом си озъзнала тези неща няма да имаш и голяма нужда да поддържаш тегло, защото това ще става от самосебе си.
Поздравявам те и за Лидия Ковачева.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Момичета моят резултат е -2,5кг след детокса и -2кг след захранващия ден. Върнах си 0.5кг, а дори не захранвах с млечни. :1044 Нещо взех да свалям по-помалко, но смятам, че е нормално. За това лято съм смъкнала 13кг и организмът ми иска почивка. Ще му я дам като свърши месеца.
Cheva написа:Убедих се, няма как да ям от всико, по много и да бъда слаба! :1044
И аз ги усещам по същия начин нещата Чева, но при мен така естествено дойде и осъзнаването, че освен да съм слаба искам да се храня добре за да се чувствам добре. Дори и да не свалям кг отношението ми към храната се промени коренно. Миналия ден мъжът ми си поръча една пържена цаца, а на мен като ме лъхна аромата и ми заседна в гърлото (добре, че не тръгна и да излиза :1062 ) Даже се притесних дали наистина съм добре щом миризмите ми действат толкова силно. Всяко едно решение ни влияе в последствие. Аз също съм правила Дюкан - преди да забременея. От тогава спрях да ям кожата на месото и още не мога да си представя да я ям.
Много хубаво си взаимствала нещата с Лидия Ковачева :326

Боби, предния път те питах за какаовите зърна, защото при предишното обсъждане, както и сега никой не ми отговори на въпроса дали не разхлабват много. Иначе линка дето си ми пуснала не можах да го отворя, но предполагам, че препратката е към същото това обсъждане.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

rosa_bg написа:За това лято съм смъкнала 13кг и организмът ми иска почивка. Ще му я дам като свърши месеца.
rosa_bg, 13 кг. са серьозно постижение :326 :326 :326
tillia

Мнение от tillia »

Ql4e ZLAto написа: Предполагам, това свързано с кръвната захар :?: Засега ще го приема за инцидентно явление, но ако другия месец или междувременно ми се случи.... Имал ли е някой такива изцепки?
И при мен се получават редовно такива изцепти, но не по време на детокса, а след това, по време на захранването и особено ако се налага да върша някаква малко по-тежка работа. Този път беше с поливане на градина. Докато изкача след това 5 етажа, на вратата вече ми прималя, усили се сърцебиенето, притъмня ми пред очите. Този път взех веднага половин лъжичка захаросан мед, за да се разтопи в устата за по-дълго време и си наложих да легна за половин час.
Гледам, че и други пишат, но аз също не спях спокойно. В тези дни на захранване малко се чувствам отмаляла.
Да отчета и аз килограмите, макар и късно. Този път съм доволна - 3 кг и - 0,5 кг след първия ден на захранване. Върнах си този половин кг. Сега ще видя до кога ще позапазя от тези 3 кг! :221 До сега бях добре - внукът е на очни, с майка му не готвим и не се изкушавам. Но сега като се върне, имат заявка за сладкиши и малко ще ми е трудно, макар аз да не съм по сладките неща. :221
Поздравления на всички, участвали в поредния детокс! :326 И да не се задържат свалените кг, поне е направено прочистване на организма!
:329
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте, нахълтвам много развълнувана. Нямам търпение да ви се похваля с новата си придобивка - ДАМСКИ ГИРИЧКИ! Тия дни започвам да опитвам да спортувам. Имам диск с упражнения и дано успея да се направя по-красива :)
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Сладка, да ти е честита новата придобивка :524 :326
И да си я ползваш редовно :1201
Ще чакам да споделиш опит в темичката за Упражнения и трениворки в домашна обстановка :329
олеся

Мнение от олеся »

От този детокс отчитам освен загуба на 2 кг, а и загуба на апетит към шоколадчето. Бях се поотпуснала по време на бременността и сега се сложих в ред. Деня преди детокса ометох половин кутия пияни вишни. А вчера отидохме на сладкарница с дъщеря ми и половината парче торта (шоколадова) го оставихме, а тя ми предлагаше аз да го хапна, че и дошло в повече.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

rosa_bg написа: За това лято съм смъкнала 13кг и организмът ми иска почивка.
:326 :326 :326

Страхотен резултат!

Не знам в какво ще се изрази "почивката" ,
но имай предвид, че зимата си е сезон за чревоугодничество. :1062
Така, че опасност от връщане на теглото ще дебне от всякъде. :)

Sladka Debelanka, честита придобивка!
Ще те чакаме в http://forum.metsababa.net/viewtopic.php?f=25&t=469
:923
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mironi

Мнение от mironi »

Привет момичета!
Много си радвам на вашите резултати. Постоянството дава своите резултати.
На мен ми е дошъл пауъра вчера е днес и се чувствам превъзходно. Страхотно е вълшебството след Детокса.
И аз харесвам системата на Лидия Ковачева - гладувала съм по нея. Намирам логика и всичко ми харесва. Да не говорим, че ябълките ги обожавам и с тях почти не усещам глад. Не знам дали ще мога да карам Детокс със Сокове - май зимата ще да е просто на ябълки.
А Детокса ми харесва много заради това, че датите са определени - еди кога си - по пълналуние правиш детокс, а стимула е, че тогава ефекта е най-силен.
А по Лидия Ковачева си правех по едно време кратки курсчета, а после взех да отлагам - ха сега, ха утре, ха след 2 месеца - и накрая не мога да се наканя и всичко зарязах.
Със захранването се справих доста добре - и ощие внимавам. Хубавото е, че вече започвам на практика да се съобразявам с това, което знам.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Не спирайте с аплодисментите!
Особено за новата ни победителка!
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Съвсем неочаквана победа честно да си кажа :) Изненадахте ме. Днес ходихме да перем килими, пътеки и прочие и ни валя дъжд та чудо. Усещам си леко носоглътката и утре ще правя принудителен детокс.
Заключено