Ето ме отново,днес гледам тук почти никой няма.....под коя ли сянка са се скрили всички???
Аз съм безкрайно разочарована по две причини:1.Ивето днес пак ми вдига Т,не беше висока до към 38,5,но слягах 2 пъти Ефералган свещички,втория път преди сън,въпреки че пие от вчера на обяд АБ,все си мислех че поне той ще"оправи"нещата....

и 2.мъж ми току-що ми каза,и то по тела,тъй като е на работа,че не смята да покани техните на градинското парти,защото мислел че нямало да им бъде удобно.... :shock: :shock: :shock: :shock: .искал да дойдат на вечеря :128 :128 :128 :128 :128 :128 много ми стана неприятно,защото със свекърва ми сме в крайно обтегнати отношения,поради куп причини,и не ми се иска впредвид ситуацията да слугувам цяла вечер,защото се получава именно това,бягам слагам вдигам,и докато седна те решават да си тръгват,а и смятам че щом така съм решила за партито би било редно да уважат детето,а не мен,на мен са ми все 20.....

,ама не,отново трябваше да се ядосвам,писна ми от битовизми и крайно селски и слабохарактерни изпълнения,понякога си мисля,че модела който следват американците след навършване на пълнолетие да "изстрелват"децата си от вкъщи и да ги виждат само по празници е крайно необходим понякога в нашите отношения,и не ме разбирайте погрешно....ооо,не,аз не мразя свекърва си,напротив,сигурно съм една от твърде редките снахи,които по всякакъв начин се стараят да получат одобрението и и подкрепата и,уважението и обичта и,за жалост тя е човек,който не показва чувствата си,а аз немога да гадая тя какво иска и мисли,а така често остава неразбрана,да не ви казвам,че веднъж не ме е прегърнала

много ми е тежко,гадно....никога не съм мислила че би ме боляло от мълчанието на някого толкова много.....а и да не говорим че в момента навлиза в критическата и настроението и се мени ежесекундно

дилемата е голяма,отново аз ще съм лошата.....не ми стигат другите неща,а и това сега