МАЙ-ска детоксикация

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: МАЙ-ска детоксикация

Мнение от cchery »

Здравейте и от мене. Мина и този детокс. Снощи хапнах зелена салатка и малко варен картоф - не издържах бях много гладна. И това се случи в 9.30 вечерта! Дотогава изпих литър и половина сок, поне 2 литра вода, 1 чай, 2 кафета и половин ананас изядох. И се чувствах много добре. Резултатът е -2 кг и по 2 средно санта от обиколките. Този път нямах особени психологически затруднения..... явно фактът, че 1 месец съм пропуснала си каза думата - не се натоварвах, изпитвах нужда от пречистване и мина лесно. Може би ще продължа така и занататък - през месец!

Днес захранвам! Как?!? Ами засега имам половин кило ягодки, които ще хапна след малко. Междувременно ще пия един чай. За обяд смятам да си опека тиквички на скара - ще бъда вкъщи по това време. Как ще ги овкуся, ще споделя в темата за рецептите, ако вече някой не е измислил това преди мене :1062 :1062 . А за вечеря шопска салата със сиСене и маслинки. И двете - сиренето и маслинките - поизкиснати.

Имам едно питане: вчера в моя вестник ме изкуши една снимка, всъщност долната:
Scan10004 copy.png
(398.06 KiB) Свалено 698 пъти
Та...... дали каша от просо е опция при захранване?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

:954 Здравейте момичета! :954
Боби,писах ти на лични,но и тук искам да ти благодаря много за отзивчивоста.Чева,да,Малахов,но има и още много автори,но като че ли наистина на руски е по вечето материя.Но човек поразрови ли се насам натам и може да научи доста неща.
Прави сте,сухото гладуване не е за всеки.Затова е хубаво да попрочетем някоя друга книжка за аюрведа,защото аюрведа е в основата на всичко.Според нея можем да определим индивидуалната си конституция,т.е.коя доша сме/вата,пита,кафа/и според това да изберем подходящите храни и гладуване за нас.

Пожелавам на всички,това с което сте се захванали,да бъде с успешен край!
Относно мен-аз се чувствам чудесно,захранвам се много плавно и бавно.Все още пия плодово-зеленчукови сокове/зеленчуците спомагат да не се качва нивото на захарта бързо и да не огладняваме/хапвам по някое морковче и плод.Това е .
Желая на всички хубав,слънчев ден! :923 :221
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
ellyto

Мнение от ellyto »

Моят детоск също приключи, днес ще захранвам. Изненадата днес ми е - гърлобол :126 :126 Къде пък намери сега и гърло да ме заболи? Изненадана съм от този развой на събитията и нямам особен апетит за хапване, та ще видим днес как ще я подкарам със захранването. За сега съм на ягодки и чайчета. По-късно може да хапна някаква салата, стига да си харесам нещичко.
Малко по-късно - вече хапвам малко зелена салата с лук, репички и краставичка, овкусена с лимон и зехтин.
Ей защо толкова малко хора са се отчели в таблицата този месец? На какво прилича това?? :128 :128 :1055 :1055
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ей защо толкова малко хора са се отчели в таблицата този месец? На какво прилича това?? :128 :128 :1055 :1055
Веднага отивам на отчет :plezya se
Голям кеф е да смениш първата цифра на кг :1098 Тази осмица ми беше омръзнала вече :125
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

ellyto написа:Ей защо толкова малко хора са се отчели в таблицата този месец? На какво прилича това?? :128 :128 :1055 :1055
Е аз даже нямам какво да отчитам. Днес се претеглих и кантара показа "любимите" 63, че и 0,400 отгоре. Обаче няма да се отчайвам и това да ми пречи на житенето! А неее. Не знам дали за да ме окуражи Яската или си е вярно, но ми каза, че кантара може и да показва едно и също, но важното е че дрехите ми ми ставали по широки.
Линди, :923 :923 :923 още веднъж успех. Ще ти пиша и на лични, но май ще е после, че трябва да бягам. :329
Чери я да я качваш и тази каша, че обичам да готвя в гювечета. Иначе просото според мен би трябвало да става за зхранване. То си е лека храна. Щом ориз може, защо да не може просо. Същото се отнася и за елдата. Ако искате следващия път мога да пробвам с някое от двете и ще ви кажа става ли не става ли :1062 :1062 :1062 . Но просото си е много вкусно! Имам няколко рецепти, надявам се скоро да ми остане време да ги кача.
metsababa написа:Ако ми кажете, откъде взехте този линк към форума, награда ще ви дам :1062 :1062 :1062 .......
Мецанке, да знаеш, че си чакам наградата. Линка го взех от моята Модзила. Тя помни като слон, въпреки че ми преинсталираха компютъра :221 И сега като погледнах пак него съм си заредила :221 :221 :221
cvety_rz написа:Голям кеф е да смениш първата цифра на кг :1098 Тази осмица ми беше омръзнала вече :125
:326 :326 :326 Браво Цвети. Наистина е голям кеф. Аз си мечтаех сега да сменя първата цифра, но явно ще е следващия месец.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Моля да ме извините за :1024 но не мога да не ви пусна ето тази информация. Отделете 3 минути от времето си и погледнете този филм. Особено силно се отнася до майките на малки деца!!! Децата са най-уязвими и в детските храни има още повече боклуци от споменатите в тези кексчета! :1024
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
denka

Мнение от denka »

Здравеите!
Забелязвам голяма промяна в апетита.Страхувах се, че като мине детокса ще изям света ,но........
Чувството за лекота е страхотно ,че ме е страх да хапна малко повече - да не изчезне :1062
А относно килограмите, не зная колко съм свалила -не се изтеглих преди детокса,но дънките ми ми стоят приятно свободни :954
Благодаря на всички за подкрепата :923 :923 :923 :923 :923
Много помогнахте :329
Чао
Ivaila

Мнение от Ivaila »

bobichan написа:Моля да ме извините за :1024 но не мога да не ви пусна ето тази информация. Отделете 3 минути от времето си и погледнете този филм. Особено силно се отнася до майките на малки деца!!! Децата са най-уязвими и в детските храни има още повече боклуци от споменатите в тези кексчета! :1024
Bobichan,
отгодини се тръби,че въпросните сокчета от 10 ст съдържат фенилаланин,особено вреден и опасен за малки деца,но да си забелязала друг да пие от тях освен малки деца. Докато майките не им дойде УМА да престанат да купуват те няма да спрат да ги произвеждат. Няколко пъти съм казвала на майки на опашка в магазина,че това не е добро за деца и знаеш ли какво ми се отговаряше? "Вие защо не си гледате работата" :shock: . Чудех се и все още се чудя тези майки обичат ли си децата или е само парлама.... Честно,повръща ми се от такива родители,които нехаят за децата си.
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

За два дни не стриктен детокс -2кг са си идеално,но още ме мъчи малко главоболие,гърло ме боли и хрема.
Боби, а за боклуците в храните просто нямам думи,вече не знам какво да купувам нищо не струва,за това сме и толкова болнави.Баба ми не знаеше какво е хапче,тормозеше я единствено артрита,но той е от трудния й начин на живот и работата.А ние от 20-30 годишни сме по болници.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
genhack

Мнение от genhack »

Ха добър вечер и от меня...
Тъй като бях заплашен безмилостно баба Меца, освен,че тайно се регистрирах преди време в тая хралупа тука, сега ще взема и да пропиша. :1062
Пък да взема да се представя като за начало - казвам се Генади или хаджи Генчо - според средата. Имам и още доста имена, но да не прекалявам от самото начало. :plezya se.
Години: 22(и половина - както казват малките деца), тежа...си на мястото с ~80кг.
Под вещото ръководство на стария дядо Мец(предполагам подвизаващ се тук като baimomchil - макар да не му виждам много много мненията) си направих сефтето с детоксикациите.
15.05, 16.05 само сок от цитруси(портокали, грейпфрути и лимони). А,да - и английска сол с нейните последици, нАучно обяснени тук във форума като "обратна осмоза". :1030
Първият ден - 4л сок и лек глад вечерта, разни мисли и мечти за нормална храна, ама се търпят.
Вторият ден - намалих значително разхода - едва едва 2л сок - нито сок ми се пиеше, нито съм бил гладен.
Здраво чай през тия два дни - без зелен така или иначе не ми минава ден от няколко месеца насам. Та чай - зелен, билков и Гинко Билоба(туй с идеята да стана умен, но не дава добър ефект...).
Свалих 2-3 килца. Главно глътнах корема ми се струва. Не знам точно колко в килограми, тъй като си нямам кантар, а и не ми пука особено.
С две думи - доволен съм от опита. Мисля да продължа. Само имам съмнения, че юнската детоксикация или ще се падне в период на здраво учене, или в период на здрава токсикация... :fan
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Не съм баба Меца или..... не и в момента :1062 :1062 , но няма как да не изръмжа доволно........ Честно да ти кажа не вярвах, че ще се навиеш да пишеш - мъжете, които детоксват с нас са държавна тайна и като такава въобще не се легализират с постове тук. Като се замисля.... има защо - няколко десетки озверяли от глад жени биха ги хапнали като ансолче в ранни зори.... :221 :221 А още по-малко можех да повярвам, че ще планираш за другия месец да продължиш с детоксите ........ :326 :326 :326 Браво, Гена! :324 :323 :1143 Сега, момичета, ако не поздравите този смел 22 годишен младеж, не знам кога ще ви се падне друг път...... тук обикновено ако минава мъж е...... Момчил :D :D .

Гена, има още какво да разказвате с Момчил за слънчевия обяд, т.е. обяд със слънчеви лъчи от понеделник в бизнес парка :D :D , ама..... ще чакам когато ви споходи музата!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено