Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
gelikas

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от gelikas »

Ql4e , стискааааааам. Как нЕма, като с droidd, ми стискате палци. :1062 Само нИ сА знай, дъл шА устИскам. :mrgreen:
Ох,много съм подута, имам чувството, че корема ми стърчи напред. :126 Иначе до тук се справям сравнително добре.
Ай, бай! :923
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

как сте мили оризантки....аз мисля да съм на ПОД-а в четвъртък, на 15....има ли други желаещи
Cchery възхищавам ти се ..продължаваш да тичаш и през зимата...аз не мога..или по скоро не го искам достатъчно...
droidd ти сигурно си чувала за вица за диетата със секс и ябълки...пробваш една седмица и ако не успееш да свалиш .... махаш и ябълките...... :221
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте, любими!
Включвам се да споделя, че вчера се справих без никакви прегрешения. Днес се чувствам чудесно. :222
Лека вечер! :923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Пепи, с теб съм утре на ПОД-а :524 .....че при мен само ябълките останаха :955
gelikas написа:Включвам се да споделя, че вчера се справих без никакви прегрешения. Днес се чувствам чудесно. :222
Браво момиче, само така :326 :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ако всичко е наред за неделя смятам да съм на ПОД :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
vesin

Мнение от vesin »

Пепи, Диди, утре съм с вас на ябълки и чуден зелен чай с аромат на портокал! Не знам какво се случва напоследък, но не си задържам сваленото от детокса. Касае се за 2кг., които страшно ме дразнят, знам че е глупаво, но без тях се чувствам много по-добре. Храня се разделно, захранвам по правилата, но още на първият ден и килограмите се връщат, хляб не употребявам, заместила съм го със салата. Защо така се случва? Къде бъркам? Но не се отказвам, все пак са само 2кг., все ще ги преживея.
Хайде, пък утре пишете как сте, как върви. Лека вечер!
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Диди,vesin......удоволствието е мое да бъда утре с вас на ПОД-а.........само как прозвуча......
аз между другото си мислех да правя зеленчуковО-оризовО разтоварване (ЗОР),но незнам дали има същия ефект ....макар че като се замисли човек плодовете са по-богати на въглехидрати от зеленчуците....или греша...какво ще кажат вещите мецанки
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро :954 :954 :954
Пепи, Весин, радвам се че се посъбрахме.Определено имам нужда от подкрепа :923
vesin написа:захранвам по правилата, но още на първият ден и килограмите се връщат
И аз имам същият проблем с последните килограми, не че се храня много по правилата, особено в последно време, но ПОД-а ми помага да ги елиминирам.Ще се радвам и при теб да се получи :923 И друг път съм казвала, че не трябва да се хващаме толкова за килограмите - мерките са важни накрая.
А и винаги , когато позволя на някой или нещо да нарушат душевният ми баланс - резултата е плачевен.
Днеска даже няма да се тегля - чувствам се като слон :328
Отивам да накисна ориза и никакво мърдане от правилата :1058

Пепи, за ЗОР-а незнам, но и аз се замислям дали да не включа още един разтоварващ ден, различен от ПОД-а, че него не го заменям с нищо :221
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=5012" onclick="window.open(this.href);return false;
Момичета, успех днес и да се справим :524 :923 :329
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Диди, пепи, весин :923 Айде и аз с вас...щото нищо не направих във вторник :128 ГГЗ....
И аз съм си казала, че вече няма да се взирам толкова в кантара, но като го видя да тръгва нагоре ииииии :328
Хайде, момичета, да се поразтоварим днес! :1122
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Кюлче,добре дошла на ПОД-а и умната днес :1058 :329
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

:oops: :oops: :oops:
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено