lusil написа:zdrveite!az sam nova vav foruma,no i zaintreguvana ot tozi metod t..nar.detoksikaciq!ako e udobno bix vi pomolila da mi otgovorite na nqkolko vaprosa i nadqvam se da postigna d

obri rezultati,taka kakto vie ste go napravili!interesuvam se tozi detoks samo prez peroda palnulunie li se pravi?prez novulunieto spazva li se sa6to?s6to taka bix iskala d znam i kolko dni sled detoksikaciq se pravi zaxranvane i dali bi mogla da se xranq po vremena zaxranvaneto samo s plodove i zelen4uci i da ne spazvam specialen rejim na xranene?
Blagodarq vi predvaritelno,6te o4akvam otgovorite vi !
Пускам ти и тук отговора на твоето питане, който ти пуснах като бележка - най-малкото или някой ще ме допълни, или пък ще ме коригира ако нещо греша

:
lusil написа:ZDRAVEI CCHERY!
Blagodarq za lubeznostta 4esi mi otgovoril,sega razglejdam podrobno redlojenoto ot teb!Sajalqvm 4e pi6a na latinski,no sam na notebook koito ne poddarja kirilica!dano tova ne se okaje problem za komunikaciqta ni!
Blagodarq otnovo!
Здравей отново,
Люси. Радвам се, че си решила да пишеш тук и да се присъединиш към нас. За съжаление писането на кирилица е едно от най-задължителните правила на форума. Тези правила няма да ги намериш написани, т.к. самият форум е създаден от потребители, идващи от друго място, където дълго време спазвахме подобна организация. Разбира се, разрастването на мецата, ще наложи списването на правила, макар да ми се щеше това да не се случва, т.к. всички, които сме тук сме достатъчно интелигентни да водим виртживот без конституция

. Предполагам, че си наясно как би могла да си кирилизираш компа. Въпреки това, ти пускам един полезен линк:
http://bg.wikibooks.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 1%80%D0%B0
Ангажирам се с идеята в скоро време тук да има вграден редактор за писане на кирилица, който да се ползва от потребители като теб, т.е. без кирилица на компютрите си. Даже и в момента се работи по това.
lusil написа:Tova koto me interesuva e dali pravilno sam razbrala i vidqla 4e tozi mesec takava detoksikaciq/po vremena pylnolunie/e sega na 4 mart,koeto 6te re4e 4e ot utre/2 mart /trqbva da zapo4naa sas sokovete!
Interesuvam se ,kakav e li4niq ti uspex,tay kato tozi metod li4no az bix go polzvala osven za pre4istvane,to i za optimizirane na tegloto!
Blagodaq mnogo,predvaritelno!

Така - сега на по-сериозните въпроси

. Детоксикацията се прави само на
ПЪЛНОЛУНИЕ!!! Т.е. останалите фази на луната като новолуние, четвърт, 2/4

(не се смей, но не ги знам тези фази) не ни интересуват. В случая, през март пълнолунието е на 19-и, събота. Този ден е третия от детоксикацията, останалите са 17-и -
ПЪРВИ ДЕН, 18-и -
ВТОРИ ДЕН!. В обобщение - това са дните, през които трябва да останеш само на сокове и чай. Разбира се, можеш да го правиш и по всяко друго време, когато решиш. Но най-добри резулати дава методът, приложен при ПЪЛНОЛУНИЕ.
В допълнение към това изчистване, доктор Михайлов предлага
плодово-оризови дни между детоксите. Много от момичетата ги правят имено в останалите фази на луната, за които питаш и ти.
Дано да бях полезна!