Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: НАШИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОНЛАЙН!

Мнение от Мърмори »

Мацка,ще те помоля да пишеш на кирилица!
Погледни TУК и ако не откриеш отговори на въпросите си-питай ТУК!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Мнение от cchery »

Мацки, видяхте ли темите за Рецептурника за захранване и обобщената за ДЕТОКСА?!?! Ако не сте, време е да го направите :) :) :) . Зори се е развихрила с голямата баданарка :1062 :1062 (макар да предугаждам намесата и на Боби :222 ) и сега вече си мисля, че нямам пропуск нито в теорията, нито в мненията, нито във времето. Да не говорим, че всичко е на едно място - обобщено и съхранено!!!! Зори, :922 ..... бях ти казала, че ми писна да правя детоксите по 3 дни, ама...... като минат още 3 и си казвам, че нищо не ми е писнало и пак ще ги правя по толкова време :D :D . А сега като погледнах на детокса като на нещо строго научно и на вече разработена и проверена система...... как да не направиш най-доброто за себе си!!! А и Марчи и Боби в предаването добре го казаха: "Почнеш ли веднъж, организмът сам си го иска!".

Знаете ли, снощи след работа като се прибрах и се изтеглих - 73,8 кг - на сутринта след февруарския детокс бях 72,5 ....... ох този път трябва да стане, определено трябва да задържа вече свалени килограми. Отделно, че и миналата седмица, и тази усещам от детоксовия студ. Какво значи това - пръстите на ръцете и краката ми са студени по начина, по който мръзнат, когато съм на детокс - и това се случва и в офиса, и вкъщи!!! Не че не е топло и на двете места - топло е и още как, но си мисля, че очистителният процес явно си продължава след този пореден детокс, който ми беше the best of the best, което означава, че не ядох и салата даже третата вечер!!! Дано да съм права.

Гледам, че следващият детокс се пада на 17, 18 и 19. А 19-и март е събота - така най-много мразя детоксите. И в тази връзка, дали...... нещо с часовете на луната няма пак да наложи някаква промяна, така щото да може да се почне от 16-и сряда и да се приключи на 18-и петък, а съботата да е захранване?!?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

cchery написа:Гледам, че следващият детокс се пада на 17, 18 и 19. А 19-и март е събота - така най-много мразя детоксите. И в тази връзка, дали...... нещо с часовете на луната няма пак да наложи някаква промяна, така щото да може да се почне от 16-и сряда и да се приключи на 18-и петък, а съботата да е захранване?!?!
Ама разбира се, щом ще ти е по-удобно :940 Значи - местим мартенското пълнолунието с един ден напред :1062 Ако ти се налага да ходиш някъде, да вземем да отменим и лошото време за през почивните дни? Тъй де, директно да го отложим за другата зима :1062
А априлското пълнолуние остава ли? Или да го резнем заради Великден :1069
:923 :329 :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mari_ko написа:
cchery написа:Гледам, че следващият детокс се пада на 17, 18 и 19. А 19-и март е събота - така най-много мразя детоксите. И в тази връзка, дали...... нещо с часовете на луната няма пак да наложи някаква промяна, така щото да може да се почне от 16-и сряда и да се приключи на 18-и петък, а съботата да е захранване?!?!
Ама разбира се, щом ще ти е по-удобно :940 Значи - местим мартенското пълнолунието с един ден напред :1062 Ако ти се налага да ходиш някъде, да вземем да отменим и лошото време за през почивните дни? Тъй де, директно да го отложим за другата зима :1062
А априлското пълнолуние остава ли? Или да го резнем заради Великден :1069
:923 :329 :923
Айде отзад напред да ти отговоря:
  1. Априлският детокс го пропускам по дефолт, т.е. без значение дали вие и господ ще се намесите да местите Великден-а. А що го пропускам?!? Загадка - ще чакам верните отговори. :1028
  2. Налага ми се наистина да пътувам тези почивни дни, обаче времето не ме притеснява. Напротив..... тъкмо ще има още някои и други външни басейни, пълни догоре с ледена вода, които Коко да опита :126
  3. След като вече преместихме януарския детокс с 1 ден напред, що да не се реваншираме през март и да го дръпнем един назад?!?
:)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Марико, ако не направиш горното заради мене..... не знам как ще си говорим вече :1044 :cry: :1058 :221 .

Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

cchery написа: А що го пропускам?!? Загадка - ще чакам верните отговори.
Моляяяя?!?! Има информация, която не е сведена до знанието ми????? Е, това вече е безобразие :1058
cchery написа:Марико, ако не направиш горното заради мене..... не знам как ще си говорим вече :1044 :cry: :1058 :221 .
Бъди рахат. Вече се разпоредих :1062 :1062 :1062 /И се надявам да продължим да си говорим както досега - строго официално, спазвайки добрия тон и дипломатическия етикет/ :222
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: НАШИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОНЛАЙН!

Мнение от cchery »

lusil написа:zdrveite!az sam nova vav foruma,no i zaintreguvana ot tozi metod t..nar.detoksikaciq!ako e udobno bix vi pomolila da mi otgovorite na nqkolko vaprosa i nadqvam se da postigna d :roll: :roll: obri rezultati,taka kakto vie ste go napravili!interesuvam se tozi detoks samo prez peroda palnulunie li se pravi?prez novulunieto spazva li se sa6to?s6to taka bix iskala d znam i kolko dni sled detoksikaciq se pravi zaxranvane i dali bi mogla da se xranq po vremena zaxranvaneto samo s plodove i zelen4uci i da ne spazvam specialen rejim na xranene?
Blagodarq vi predvaritelno,6te o4akvam otgovorite vi !
Пускам ти и тук отговора на твоето питане, който ти пуснах като бележка - най-малкото или някой ще ме допълни, или пък ще ме коригира ако нещо греша :plezya se :plezya se :
lusil написа:ZDRAVEI CCHERY!
Blagodarq za lubeznostta 4esi mi otgovoril,sega razglejdam podrobno redlojenoto ot teb!Sajalqvm 4e pi6a na latinski,no sam na notebook koito ne poddarja kirilica!dano tova ne se okaje problem za komunikaciqta ni!
Blagodarq otnovo!
Здравей отново, Люси. Радвам се, че си решила да пишеш тук и да се присъединиш към нас. За съжаление писането на кирилица е едно от най-задължителните правила на форума. Тези правила няма да ги намериш написани, т.к. самият форум е създаден от потребители, идващи от друго място, където дълго време спазвахме подобна организация. Разбира се, разрастването на мецата, ще наложи списването на правила, макар да ми се щеше това да не се случва, т.к. всички, които сме тук сме достатъчно интелигентни да водим виртживот без конституция :954 :954 . Предполагам, че си наясно как би могла да си кирилизираш компа. Въпреки това, ти пускам един полезен линк:
http://bg.wikibooks.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 1%80%D0%B0

Ангажирам се с идеята в скоро време тук да има вграден редактор за писане на кирилица, който да се ползва от потребители като теб, т.е. без кирилица на компютрите си. Даже и в момента се работи по това. :)
lusil написа:Tova koto me interesuva e dali pravilno sam razbrala i vidqla 4e tozi mesec takava detoksikaciq/po vremena pylnolunie/e sega na 4 mart,koeto 6te re4e 4e ot utre/2 mart /trqbva da zapo4naa sas sokovete!
Interesuvam se ,kakav e li4niq ti uspex,tay kato tozi metod li4no az bix go polzvala osven za pre4istvane,to i za optimizirane na tegloto!
Blagodaq mnogo,predvaritelno! :954 :326
Така - сега на по-сериозните въпроси :) . Детоксикацията се прави само на ПЪЛНОЛУНИЕ!!! Т.е. останалите фази на луната като новолуние, четвърт, 2/4 :mrgreen: (не се смей, но не ги знам тези фази) не ни интересуват. В случая, през март пълнолунието е на 19-и, събота. Този ден е третия от детоксикацията, останалите са 17-и - ПЪРВИ ДЕН, 18-и - ВТОРИ ДЕН!. В обобщение - това са дните, през които трябва да останеш само на сокове и чай. Разбира се, можеш да го правиш и по всяко друго време, когато решиш. Но най-добри резулати дава методът, приложен при ПЪЛНОЛУНИЕ.

В допълнение към това изчистване, доктор Михайлов предлага плодово-оризови дни между детоксите. Много от момичетата ги правят имено в останалите фази на луната, за които питаш и ти.

Дано да бях полезна!

Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

cchery написа: А що го пропускам?!? Загадка - ще чакам верните отговори.

mari_ko написа:Моляяяя?!?! Има информация, която не е сведена до знанието ми????? Е, това вече е безобразие :1058
Ами защото Черолина помъдрява с една година!И не само тя! ХА сега сети се кой друг!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Меци,благодаря от името на всички потребители,които нямат кирилица. Доста е досадно, и очевръзващо,и главозамайващо четенето на латиница!
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Като стана дума за следващия детокс, видях, че пълнолуДието е на 19 март. Но започва от 20:10ч. Та аз си мисля за детокс на 18, 19 и 20 март.
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Чери,в захранването след житния режим съм пуснала един линк с добри вегетариански рецепти.Ако искаш го премести в захранването след детокс,също може да е от полза ,ако прецениш!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Заключено