Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Мнение от Сиренце »

Браво, Вики :326 :326 :326 ! И аз се чувствах така след първия си детокс, не бях и предполагала, че мога да издържа 3 дни без храна. Тогава за пръв път осъзнах, че всичко е в главата ми и умът може да контролира тялото ми напълно.
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Сиренце, и вие красотки, как ще захранвате сега? 1 или 3 дни? А може би 2? Споделете...
Ver

Мнение от Ver »

Vicky-Picky написа:- ГОРДА!!! И пак ще го направя... и пак, и пак, и пак! :1062
Браво Вики! :326
Няма нищо по-трудно от това да победиш себе си :) (или по-точно не дотам добрите си черти ;))
Хубаво е, когато човек се усети независим от храната, нали :)
За мен това беше може би най-съзнателния детокс. Радвах се на всяка болка и неразположение, защото знам какво значат.
Доволна съм .
Не съм се мерила, защото това изобщо не беше целта този път (не, че нямам да свалям, както винаги :1062 )
Вики, моят съвет е ако можеш да се настроиш за 2-дневно поне захранване. В което да изключиш солта, за да не си я вземе организма компенсаторно. Наблягай на салатките, плодовете си остави между храненията, може да си направиш печени картофки, ориз, оризова супа, крем супа с карофи и морови и куп други неща.
Не слагай мазнина, поне тези 2 дни.
Идеята на захранването е да се поемат малки количества храна, по-начесто (5-6 пъти дневно), за да не се стигне до момента на безумно огладняване.
Аз днес ще хапвам ябълки и портокали, ще си спретна една салатка на обяд и вечеря. Съща така ще включа и ядки, които ме засищат (орехи, кашу).
Успех на всички с най-трудната и отговорна част от гладуването! :954
олеся

Мнение от олеся »

Е, успях да изкарам еднодневното детоксче ;)
Снощи преди лягане умирах от студ. Днес се чувствам добре -лека и пречистена. Изпратих сутринта мъжа ми с уверението, че днес вече ще се храня. Чудя се за обяд какво да спретна - но най-вероятно ще ида до магазина да потърся хубави картофи, ще ги сваря и без нищо ще си ги хапвам, а може да добавя и пресен лук. Допада ми и идеята на Вер за картофено-морковената крем супа. А за вечеря може да се организирам за ориз със спанак задушени.
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Аз съм много объркана след този детокс. Беше ми студено, но се търпеше. Сцепи ми се устата в ъгълчета и не мога да се прозявам. Обаче.... За тези три дни не съм ходила по голяма нужда, като изключим вчера сутринта, но беше много малко и насила и с твърдост язденето на белия кон.:424 Чудя се ансола ли беше кофти, ананаса ли ме запече. Иначе си пиех повече от 3,5л-4л горещ чай (1л от него е зелен чай). Ананасът го ядох цял - по 1 на ден. При първи и втори детокс си бях разхлабена от първия ден, следващите детокси бях разхлабена от втори ден. Но този 6-ти детокс не съм изобщо. Възможно ли е да нямам шлаки и токсини за изхвърляне :1044 Макар този месец да се поотпуснах и да хапвах и сладки неща доста и манджани вкусотии. От друга страна може и хомеопатичното ми лекарство да е помогнало - на Фоликулин съм. На мен това ми се струва най-малко вероятно да е въздействало за запека ми (ако може да се нарече така). Та така - успешен детокс, защото не съм прегрешила и изпълних нещата по план, но пък не се чувствам пречистена и олекнала. За свалени кг не ми се мисли, че сигурно ще счупя всеки кантар, който покаже кофти резултат. Няма и да се меря :1080
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Благодаря ти много, Ver! :923
Мисля да направя захранването по твоята схема, като ще направя и един четвърти ден по тази на Док, а след това си минавам на 90 дневната с по-лек белтъчинен ден...
Смехурко... дали да не се консултираш с Док за това... все пак минаваме през очистителен процес... а това задържане...
Аз лично първия ден изобщо не съм била в 00 и малко се изплаших, че "лошите" неща още си седят в мен... УСПЕХ!
felix

Мнение от felix »

Аз да попитам...при детокс не е ли по добре да се правят и промивки на дебелото черво.
Ver

Мнение от Ver »

Смехурко, това със запека ми е познато сякаш.
Първите ми детокси се характеризираха най-вече с диаро-подобни състояния, но после нещата се промениха. Сега и аз съм в твоето положение, но съм сигурна, че след 2 дена трици за закуска и зелени салатки за обед и вечеря всичко ще си дойде на мястото :524

Феликс, тя английската сол служи и за това. Както написах по-горе, понякога разхлабването е толкова силно, че клизми и подобни едва ли са нужни. Самия тридневен детокс е пречистване на червата. Иначе в питането ти има голяма логика, особено, ако детокса предхожда друг вид пречистване (напр. чернодорбно). В този случай според мен е необходимо допълнително прочистване на червата (клизма или чайчета, които действат безотказно).
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Момичета и аз отчитам успешен тридневен детокс на ананас!
Смехурко и на мен ми се сцепиха устните в двата края, а и ужасно ме щипеше устата, все едно алергия някаква!
Но да ви се похваля, три дена детокс и днес 2 часа фитнес, мислех, че ще колабирам, но бях заредена с много енергия!
Аз нямах проблем с 00 вчера бях 4 пъти, а днес вече два!
Айде, усмихнат ден ви пожелавам :954
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет и от мен,

Аз отчитам 11 успешен детокс. Доволна съм, че изкарах предвид факта, че и 2-та дни преди детокса почти не можах да хапна. Мислих си, че няма да докарам детокса до край, но успях въпреки всичко. Единственото, което ме тормози, че дори и детокса не успя да ми помогне да се справя докрай с грипа, който ме налегна. Ще се борим още явно :1055
Браво на всички успели, много е хубаво да виждаш толкова борещи се хора със себе си най-вече. Една голяма :923 за всички.

Vicky-Picky браво и от мен :326 Изисква се силна воля за да се справиш с апетита и те поздравявам, че си успяла да го овладееш!!! :razz:
felix

Мнение от felix »

Сцепването на устните се дължи на липса на витамин В2 и често се проявява по време на диети. Най-добрите източници на витамин В2 са бирата, бирената мая, черния дроб, мляко и млечни продукти и др.
Заключено