rosa_bg написа:Ама и аз хубаво оспамих темата - извинете. Просто се развълнувах и ....
Всички сме безкрайно ангажирани с темата и реагираме така. Не се притеснявай. То си има отделна тема, но аз все не успявам да стигна до там. А и да ти кажа не е въпрос на финанси, а на нагласа. Защото едни овесени ядки или жито и едни орехи (ако си ги набрал сам) са по-евтини от кило кренвирши. Да не говорим, че дори и да ги купиш орехите пак не можеш да изядеш 1 кило за 1 ден, докато един килограм кренвирши ще ги изядеш и ще си останеш гладен за деня, но с орехите няма как

. Плодовете се ядът преди хранене и/или 2 часа след хранене, защото се усвояват и преработват по различен начин от организма и за да не го натоварваме е добре да спазваме тези правила. Е разбира се не винаги е възможно, но е хубаво да се съобразяваме с това правило. Стискам ти палци. Борбата с тези нагласи е много трудна, но с повече постоянство и търпение има резултат. И аз имах доста противоречия със семейството, но когато видяха, че съм твърда и категорична почнаха по малко да се съобразяват.
Ето
малко инфо. Чудя се дали да не спретнем една инициатива?