Обещано от Цвети

Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Обещано от Цвети

Мнение от Kleo »

Цвети, още нещо! На двете снимки не си облечена еднакво, мила! А това е от огромно значение! Тези снимки не ги махай! Изглеждаш много, много добре! Браво! Просто продължавай напред! Ти можеш! :329
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деси, умишлено се снимах с тесни дрехи, за да няма скрито покрито :1062 По бански ме с срам, но искам да се вижда ясно до къде съм стигнала или недай Боже нестигнала.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Тази седмица е едно голямо мацало от към ядене :oops:
Райчето е отново болна и аз се предадох.Предадох на какво и аз не мога да кажа...Зле ми е.Зле ми е на душата, че се върнах крачка назад, зле ми е на тялото зарадо боклучавата храна, зле ми, защото детето пак е болно а аз не знам къде бъркам :328 Давам си сметка, че понякога ще губим битки и то , когато най- малко очакваме.Когато сме изкачили планини и преодолели препятсвия.Защото за един миг някъде сме пропуснали важното и това се е оказала нашата пролука.НО навън няма вини и въпросът "Защо" е въпрос към теб самия.Разбрах, че болката по загубени и пропиляни мигове е добър учител.Това държи очите ти отворени и те учи да внимаваш и преценяваш занапред.Битките, които губим са уроци, които сме спечелили.Тежко ми е!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Тази седмица е едно голямо мацало от към ядене :oops:
Райчето е отново болна и аз се предадох.Предадох на какво и аз не мога да кажа...Зле ми е.Зле ми е на душата, че се върнах крачка назад, зле ми е на тялото зарадо боклучавата храна, зле ми, защото детето пак е болно а аз не знам къде бъркам :328 Давам си сметка, че понякога ще губим битки и то , когато най- малко очакваме.Когато сме изкачили планини и преодолели препятсвия.Защото за един миг някъде сме пропуснали важното и това се е оказала нашата пролука.НО навън няма вини и въпросът "Защо" е въпрос към теб самия.Разбрах, че болката по загубени и пропиляни мигове е добър учител.Това държи очите ти отворени и те учи да внимаваш и преценяваш занапред.Битките, които губим са уроци, които сме спечелили.Тежко ми е!
Мила Цвети, едва ли глаголът "изправям се" щеше да съществува, ако го нямаше другия - "падам"..... Всяко нещо си има причина. А тя, причината, води до следствие. И така бримка по бримка, сегмент по сегмент, животът се търкаля по дните ни, отбелязвайки седмици, месеци и години. Накъдето и да се обърнеш, към който и период да се обърнеш - от твоя живот, от моя живот, от обществения, към когото и да се обърнеш - познат, приятел или просто човек, ще срещнеш все това:
cvety_rz написа:Зле ми е на душата, че се върнах крачка назад
Дай ми, само веднъж, само един пример ми дай, само един човек ми посочи, който не се е връщал назад, за да ти кажа - Цвети, ти съгреши!!! И понеже няма да го намериш, ще ти кажа нещо - вселенската енегрия никога не спира своя път! Някои хора я наричат Бог, други - енергия, трети - сила..... Ти си част от нея! И ако и да си с усещането, че си спряла и пропаднала днес и сега, то знай... че това е само вътре в теб!!! Защото тя - Вселенската енергия не спира!!! Утре ще разбереш, че нищо не се е провалило! Че днес си имала изключително лош момент. Че тази вечер сълзите ти са навсякъде - в очите, в сърцето, в душата, при Райчето.... Но утре... с новото начало на новия ден ще осъзнаеш колко малък и мъничък е бил този момент от живота ти! И колко много по-големи дела те очакват! И са по силите ти!

Не съжалявай за тази вечер - ти имаш нужда да спреш! Па макар и на спирка "болест"!!! Трябва да спираш от време на време, защото и за това има причина! И е нужно осъзнаване, за да я разбереш! Тази вечер е твоята - утре ще знаеш защо! По-важното обаче от тазвечершната спирка е....... гарата, която те очаква! Знаеш - спирките са за пътническите влакове, гарите - за международните.... Ти си на втория влак :) и тази вечер просто се обезвъздушиха спирачките на влака. До утре ще е готов! И ти пак ще си машиниста! На твоя собствен влак! Тази вечер - почини, потъжи, поплачи....... Нека - то е част от теб! И иска да му отдадеш внимание! Утре...... утре ще е нов ден! :923 :923

В момента има ужасни вируси..... повсеместно!!! Не е само до Райчето това разболяване - никак даже! Не бъркаш нищо с нея! Тя е голяма, сега е и в хормонална буря... възможно е тази болест да е повече на емоционална основа! Никак не е изключено. Другото, което си мисля, е ........ ами живота на спортиста! Спортистите имат друго ежедневие - забързано, напрегнато.... това изтощава организмите им! И стават по-податливи. Всичко ще си дойде на място!!! Ще видиш....... Ако решиш, пиши по-подробно какво й е на Райчето и мога да измисля нещо от "съкровищницата", което ни е помагало на нас! :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, Ани ти го е написала вече! :922 :922 :922 По-духовен пост от този неин отдавна не бях чела... Много мислих по него и аз.

Как си днес? :524 Как е Рая днес? :524 Надявам се много по-добре вече! :524

Цвети, наскоро усетих, че потъвам, затъвам, загивам, задушавам се от тъга, страх и мъка. И знаеш ли учудващо за мен самата коя реакция на Чери ми помогна най-много, абе направо ме изправи на крака, преди да се предам напълно, смазана и сломена духом!? :329 Мерси, Ани, за това! Тя ми каза - ами добре бе, Деси, хайде вземи този път наистина се задуши от мъка и болка, да видим какво ще стане после, след като й позволиш да се разгърне с цялата си мощ, с пълната си сила... Разбра ме, нали? Понякога страхът ни от нещо е по-страшен от самото нещо! И понякога сме като птиците феникс, изплуващи от пепелта... С теб съм и аз!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Думите не стигат да изразя своята благодарност и признателност.Наистина от сърце благодаря.Днес нещата не са по розови, но аз съм по добре.Осъзнах, че с изядените 2 парчета домашна бисквитена торта не е дошъл крахът на отслсабването ми.Няма да си кривя душата и ще кажа, че съм като наркоманите и вчера раздразних апетита си за сладко, но няма да се оставя.Продължавам по пътя па макар и трудно.
Чери, писах за Райчто в другата тема и ще се радвам на всякакви и деи и съвети.
Деси, благодаря :940
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Време е за отчета за изминалия месец.Прикачвам актуална таблица с мерки и теглилки.
Прикачени файлове
Мерки.jpg
(201.69 KiB) Свалено 664 пъти
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Браво за всичко! Поздравления за резултатите! Страхотна си :326
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Еха, Цвети, с какво постоянство се движиш към успеха! Минуси и минуси... Браво! Много се радвам за теб! :940 :940
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Благодаря ви :954 Иска ми се да е по бързо, но това е положението.Пуста му женска суета значи :mrgreen:
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, с постоянство и упоритост - към пълен успех и достигане до целта! Вярвам в теб! Ти си на пътя, момиче! :326
Публикувай отговор