cvety_rz написа:Тази седмица е едно голямо мацало от към ядене
Райчето е отново болна и аз се предадох.Предадох на какво и аз не мога да кажа...Зле ми е.Зле ми е на душата, че се върнах крачка назад, зле ми е на тялото зарадо боклучавата храна, зле ми, защото детето пак е болно а аз не знам къде бъркам

Давам си сметка, че понякога ще губим битки и то , когато най- малко очакваме.Когато сме изкачили планини и преодолели препятсвия.Защото за един миг някъде сме пропуснали важното и това се е оказала нашата пролука.НО навън няма вини и въпросът "Защо" е въпрос към теб самия.Разбрах, че болката по загубени и пропиляни мигове е добър учител.Това държи очите ти отворени и те учи да внимаваш и преценяваш занапред.Битките, които губим са уроци, които сме спечелили.Тежко ми е!
Мила Цвети, едва ли глаголът "изправям се" щеше да съществува, ако го нямаше другия - "падам"..... Всяко нещо си има причина. А тя, причината, води до следствие. И така бримка по бримка, сегмент по сегмент, животът се търкаля по дните ни, отбелязвайки седмици, месеци и години. Накъдето и да се обърнеш, към който и период да се обърнеш - от твоя живот, от моя живот, от обществения, към когото и да се обърнеш - познат, приятел или просто човек, ще срещнеш все това:
cvety_rz написа:Зле ми е на душата, че се върнах крачка назад
Дай ми, само веднъж, само един пример ми дай, само един човек ми посочи, който не се е връщал назад, за да ти кажа -
Цвети, ти съгреши!!! И понеже няма да го намериш, ще ти кажа нещо - вселенската енегрия никога не спира своя път! Някои хора я наричат Бог, други - енергия, трети - сила..... Ти си част от нея! И ако и да си с усещането, че си спряла и пропаднала днес и сега, то знай... че това е само вътре в теб!!! Защото тя - Вселенската енергия не спира!!! Утре ще разбереш, че нищо не се е провалило! Че днес си имала изключително лош момент. Че тази вечер сълзите ти са навсякъде - в очите, в сърцето, в душата, при Райчето.... Но утре... с новото начало на новия ден ще осъзнаеш колко малък и мъничък е бил този момент от живота ти! И колко много по-големи дела те очакват! И са по силите ти!
Не съжалявай за тази вечер - ти имаш нужда да спреш! Па макар и на спирка "болест"!!! Трябва да спираш от време на време, защото и за това има причина! И е нужно осъзнаване, за да я разбереш! Тази вечер е твоята - утре ще знаеш защо! По-важното обаче от тазвечершната спирка е....... гарата, която те очаква! Знаеш - спирките са за пътническите влакове, гарите - за международните.... Ти си на втория влак

и тази вечер просто се обезвъздушиха спирачките на влака. До утре ще е готов! И ти пак ще си машиниста! На твоя собствен влак! Тази вечер - почини, потъжи, поплачи....... Нека - то е част от теб! И иска да му отдадеш внимание! Утре...... утре ще е нов ден!
В момента има ужасни вируси..... повсеместно!!! Не е само до Райчето това разболяване - никак даже! Не бъркаш нищо с нея! Тя е голяма, сега е и в хормонална буря... възможно е тази болест да е повече на емоционална основа! Никак не е изключено. Другото, което си мисля, е ........ ами живота на спортиста! Спортистите имат друго ежедневие - забързано, напрегнато.... това изтощава организмите им! И стават по-податливи. Всичко ще си дойде на място!!! Ще видиш....... Ако решиш, пиши по-подробно какво й е на Райчето и мога да измисля нещо от "съкровищницата", което ни е помагало на нас!