Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от ellis_stoyanova »

Чери,моите страхове са 2-единият е дали ако има малко по-силен трус ще успея да измъкна децата си от блока,тък като сме на 5-тия етаж,страхувам се не от самото земетресение,а от самото излизане от блока,а другият е доста далечен,но се засилва с времето и е свързан с язовир Студена,за него казват че е проектиран да издържи на доста по-силни земетресения и от 7 дори,но когато е 1,а напоследък си мисля дали нещо там не се пропуква по-малко,по-малко и в даден момент да поддаде,а стане ли,това означава че Перник до центъра и на височина до 5-тия етаж ще бъде залят от евентуалната приливна вълна,а и вчера се появиха мнения че именно вчерашния трус е бил доста близо да самия язовир,не ми се мисли какво би станало.......но ето днес се усмихвам отново и се опитвам да не мисля за това,само дано Бог ни пази......Ивето е по-добре,надявам се съвсем да оздравеем до партито,а най-хубавото е че успях да "заразя"и мъж ми с идеята за градинско парти,който в началото беше върло против :1209
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
олеся

Мнение от олеся »

Е, дойдох си от морската почивка и пак се започна със земетресенията. От цялата къща само аз го усетих, но беше наистина гадно. Грабнах бебето и извиках на дъщеря ми да се паркираме под касата на вратата. Тя милата от мен се изплаши - нищо друго не усетила. После излязохме навън в двора. Свекърва ми беше направила слънчева вода и малкия го натопихме - голяма радост беше и така малко се разсеяхме.

Вчера и мъжа ми ходи по болници - сърцето го стягало и бодяло. Оказа се някакво възпаление със сложно наименование на обвивката на сърцето, после и земетръса - въобще гаден първи следотпускарски ден :mrgreen:

А и тая жега ... Нарочно не искам климатици, защото трябва да вървя след всеки и да слагам ред как трябва да се ползват, защото мъжа ми няма мярка за топло/студено. Според мен това е и причината за възпалението което е получил, защото един ден го намерих заспал в стаята на хотела на климатик, който изключих защото бълваше студ, а той си призна, че след това станал и пак си го пуснал.
олеся

Мнение от олеся »

Чери, запали ме по този филм. :221 То как и да не се запалиш :1062
Ще ходя да го гледам. Жалко е, че няма с кого. Сега като се поогледам и се оказва, че приятелките ми хич ги няма. Тези старите ги налегнаха битовизмите. Едната спря въобще да идва на епизодичните ни срещи, другите мъжете им ги натоварват със сериозни проблеми и хич няма да им е до кино, трудно им е да намерят време за себе си.
Имам други две, с които ходим по концерти и на почивки по семейно му. С тях не съм толкова близка, но ще им предложа - дано не са го гледали.
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, днес се живеЙ! :1062 :1062 Поохладня малко навън, макар на мен в душата да ми е горещо - в сряда поемаме към :949 . Време беше. Вчера подготвихме една голяма част от нещата за натам и по-специално продуктите за 5-е вечери, в които ще правим скара. Изпрах около 8 чифта обувки :1062 и си купих бански. Да речем, че съм готова....... :plezya se :plezya se . Днес последни щрихи ще добавя - ще си допълня аптечката, ще търсим и на Момчил бански, слагаме бензин в колата и сряда къде 5 часа сутринта...... беж!

Но в цялата тази идилия има един лош момент - трябва да събирам багаж............. утре...... :???: :???: :???: . Ама кво да се прави...... ще се тормозя. :1062 :1062
олеся написа:Чери, запали ме по този филм. :221 То как и да не се запалиш :1062
Ще ходя да го гледам. Жалко е, че няма с кого. Сега като се поогледам и се оказва, че приятелките ми хич ги няма. Тези старите ги налегнаха битовизмите. Едната спря въобще да идва на епизодичните ни срещи, другите мъжете им ги натоварват със сериозни проблеми и хич няма да им е до кино, трудно им е да намерят време за себе си.
Имам други две, с които ходим по концерти и на почивки по семейно му. С тях не съм толкова близка, но ще им предложа - дано не са го гледали.
Оли, радвам се да те "видя". Дано всичко с мъжа ти мине много бързо...... все да има някакви проблеми. А пък филма.... ще се радвам да пишеш отзиви дали ти е харесал. И дано да си намериш компания, с която да го гледаш :940 .
tita написа::940 Гушки на всички ... тук съм си, да знаете :954 И изобщо не си мислете, че като не пиша, не влизам да чета. :1062
Тези дни съм в отпуск и изобщо не сядам на компютъра. Така де, като ще е почивка, да е както трябва, хвърлям по един поглед през телефона, щото не се издържа да не прочета кой какво ново е писъл във форума. Иначе в офиса по цял ден съм пред компютъра. Сега не искам да го поглеждам.
Тита, и аз спазвам една такава санитарна "дезинфекция" от комп и нет, когато съм на почивка. Макар че тази година..... знам ли - като има нет и комп и все нещо ме човърка да проверя какво става тук и там. И ще се скъсам да правя снимки с новия ни фотоапарат...... сигурно ще се включвам и то сериозно. :1069 :1069 Кога ти е шофьорския изпит?!?

Елисче, не съм чувала за блок в България, който да се е срутил от земетресение..... Вярвам ти, че това предизвиква ужас в теб! Но като че ли съществува само на филм. Отделно като те чета, гледам, че се справяш точно както трябва - запазваш самообладание и после успяваш свързано да ни разкажеш за това което се е случило. Това иде да рече, че се справяш много по-добре от самооценката, която си даваш! Ще се радвам да ни пуснеш снимки от градинското парти на Ивето! :954 :954

Оставям ви, защото трябва да излизаме по задачки...... До утре! :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Черитка,за мое съжаление има такъв блок,срутил се преди години в свищов ако не се лъжа,но и не ми се рови из нета,защото съвсем ще психясам,вчера бяхме сами с децата и отидохме в съседката над нас,там спахме,просто в момнта,в който загасих лампите и легнахме с Анджи(Ивето вече спеше)нещо започна да ме души,получих сърцебиене,изпаднах в луда паника,звъннах на съседката и награбих си децата и сакчетата(нали си ми седят до вратата...)и се качихме в тях,тази сутрин към 6 си слезнахме и си доспахме до към 8,тъмнината направо ме "Убива"всичко сякаш излиза пред очите ми,още от първото земетресение,да аз самата осъзнавам колко геройски(колкото и нескаромно да звучи)в тежки ситуации,не става дума само за това,за огромно съжаление имам гадния навик,след като всичко е минало да се връщам и да съпреживявам всичко отново и отново,мъча се да пресъздавам чувствата,емоциите,страховете които съм изпитвала тогава и някак това ми помага да преодолея нещата,макар че изисква повече време,но когато след известен период се сетя за дадена случка(лоша)това не предизвиква страх у мен,знам че звучи налудничево,знам също че ми коства и доста нерви,докато успея да преодолея болката,мъката,страха или каквото и да е чувство,но някак така съм се научила да живея :1044
Сега малко по ведро,днес пристигна моята маминка и разбира се на мен ми е някак по-спокойно,че има някой в другата стая,Боби и той е вкъщи днес-страхотнопихме по бира в двора,децата се нащуряха въпреки ураганния вятър на моменти тук и сега Анджи реди с татко си пъзел,а мама гледа сапунка,Ивето спинка-това е моята идеална семейна картинка,това е моето щастие,моя най-съкровен свят..........
Чери,на теб пожелавам да се справиш по-скоро с опаковането на багажа,лек път и разбира се невероятно прекарване..........чакаме мноооого снимки(а къде ще бъдете,може би си писала,но нямам възможност да връщам назад)
Лека вечер на всички
:923 :922

Епиктет
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Elisче , разбирам те ! Страха е голям . Обаче споко всичко мина ! :922 Сега само спокойствие те чака. Сигурна съм . Толкова си смела ! Нека аз да ви разсеям и да кажа какво се случи на моя рожден ден . Бях на работа и имах какво да правя . Уж нямаше обяд ,но всъщност се завъртя работа и после ми остана да напиша график на персонала. Седна и започнах да умувам ,а през вратата влиза някакъв човек който забелязвам с периферното си зрение и поглеждам да видя кой е . Той посяга към вратата на кухнята и я отваря ,а аз с поглед възмутен и учуден седя и гледам наглостта му с която си позволява да влиза .............И В ТОЗИ МОМЕНТ виждам Огромен букет лилаво розови РОЗИ и поглеждам стъписано и много учудено! На букета има картичка :222 Пред шубера стоят колеги и гледат какво става и всички чакат реакция . Аз бях изумена защото хич не очаквах! Мъжът каза - Това е за Вас ! А АЗ ПИТАХ ама какво е това - кой ? А той ми каза така - СИГУРНО ИМА ПРИЧИНА ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ ТОВА ! Подаде цветята и си тръгна усмихвайки се . Аз веднага взех картичката и зачетох посланието от ЧЕРИТАТолкова голяма усмивка се разля по лицето ми и сякаш тя прегърна сърцето ми ! Изненадата беше чудесна !!!! Сега като пиша отново се усмихвам широко и се радвам. Само тя е способна да те върхлети с такива изненади)))))))) ЧЕРИ <БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ! Зарадва ме безумно)))Приятна отпуска ти пожелавам и чакам разказите след това. А сега лека нощ! До утре !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Добро утро :528
Елис, нормално е да те е страх, то си е страшничко. Но вече мина, не го мисли :922
Фюти , чудесна изненада, браво на Чери :326
Чери, обувките ще ти стигнат ли? Все пак 2 седмици са. Добре си се сетила и за бански, че ако захладнее... :222
Хубав, прохладен ден на всички :329
[youtube]fWNaR-rxAic[/youtube]
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, бандитки, бандити и бандитчета!!! Днес е прекрасен ден, не мислите ли?! :954 Е не по-прекрасен от утрешния, ама..... :1062 :1062 . Най-сетне тази нощ се наспах! А се наспах, защото не се събудих сготвена на слаба фурна в собствения ми сос :lol: :lol: :lol: . Беше порядъчно хладно и събуждайки се почувствах, че съм спала..... щото иначе усещам единствено известно спичане както по вътрешните ми органи, така и по крайниците. :1062

Елисче, аз намерих инфото за блока в Свищов - всъщност са паднали блок и общежитие към някакво предприятие. Но забележи при сила на труса 7,8...... при такава сила и в Япония избухват атомни централи. Така или иначе, първото земетресение от май беше 5,7 по Рихтер, сега е 4,5, което мисля иде да рече, че трусовете затихват! Или поне така се надявам. Дано вече се успокои земята, а и с нея хората! Още повече вие, че имате празник съвсем скоро :954 . Добре ли е вече малката рожденичка?! :)

Фютенце, представях си те цял следобед.... след като поръчах букета.... :954 :954 и съм удивително щастлива, че тази изненада се получи! Знаеш защо..... :940 :940

МариКо, за да съм точна, ще ти кажа, че 6 от чифтовете обувки, които запрах няма да ми станат :1062 :1062 :1062 - от детската номерация са, което означава, че оставам само с 2 и на тях разчитам :221 :221 . Звучи смешно, ама то май ги пера от море на море........ :1140 :1140 . Иначе да - имам бански, дори и цял такъв за по-хладните дни :955 :955 :955 . Уф, смях не смях, ама да си кажа, че вече трета година си купувам нови бански. Обикновено си вземам един чифт от 2 части и един цял и след едно море и някой и друг басейн през оставащите топли летни дни, материята им се разтяга, отпуска и в край сметка ги хвърлям...... :mad: :mad: . Което си е гадничко, особено когато не робуваш на мода точно пък в банските костюми. И най-вече при положение, че такава в тюленските размери няма :mrgreen: :mrgreen: . А вие, госпожо, няма ли да ни споделите малко морски страсти от Бургас?!? :1058

Знаете ли, днес се поразтърсих да слушам новите български хитове за лято 2012 и много ми хареса песента на Графа, Боби и Пърленката :1062 (Печенката):

[youtube]QMT9cVC1Ykg[/youtube]

И цъкайки така из нета попаднах на нещо много хубаво - както като текст, така и като музика, а и визия - ето вижте сами:

[youtube]z-XB48_qvXA[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Ver

Мнение от Ver »

:421
Аз да запитам ходилите до Гърция с деца - дали са необходими паспорти на децата?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа::421
Аз да запитам ходилите до Гърция с деца - дали са необходими паспорти на децата?
Да, паспортите са задължителни за децата. Възрастните минаваме и само с лични карти. Но за всеки случай ние с Момчил си вземаме и нашите паспорти, защото понякога гърците имат лошия навик да затварят границите и варианта да си дойдем е през страни, нечленуващи в ЕС - а за да минем в тези държави се искат паспорти.

И още нещо важно - за да извадите паспорти на децата, в РПУ-о трябва да отидете и двамата родители, заедно с малките!

Заключено