Здравейте, бандитки, бандити и бандитчета!!! Днес е прекрасен ден, не мислите ли?!

Е не по-прекрасен от утрешния, ама.....

. Най-сетне тази нощ се наспах! А се наспах, защото не се събудих сготвена на слаба фурна в собствения ми сос :lol: :lol: :lol: . Беше порядъчно хладно и събуждайки се почувствах, че съм спала..... щото иначе усещам единствено известно спичане както по вътрешните ми органи, така и по крайниците.
Елисче, аз намерих инфото за блока в Свищов - всъщност са паднали блок и общежитие към някакво предприятие. Но забележи при сила на труса 7,8...... при такава сила и в Япония избухват атомни централи. Така или иначе, първото земетресение от май беше 5,7 по Рихтер, сега е 4,5, което мисля иде да рече, че трусовете затихват! Или поне така се надявам. Дано вече се успокои земята, а и с нея хората! Още повече вие, че имате празник съвсем скоро

. Добре ли е вече малката рожденичка?!
Фютенце, представях си те цял следобед.... след като поръчах букета....

и съм удивително щастлива, че тази изненада се получи! Знаеш защо.....
МариКо, за да съм точна, ще ти кажа, че 6 от чифтовете обувки, които запрах няма да ми станат

- от детската номерация са, което означава, че оставам само с 2 и на тях разчитам

. Звучи смешно, ама то май ги пера от море на море........ :1140 :1140 . Иначе да - имам бански, дори и цял такъв за по-хладните дни

. Уф, смях не смях, ама да си кажа, че вече трета година си купувам нови бански. Обикновено си вземам един чифт от 2 части и един цял и след едно море и някой и друг басейн през оставащите топли летни дни, материята им се разтяга, отпуска и в край сметка ги хвърлям...... :mad: :mad: . Което си е гадничко, особено когато не робуваш на мода точно пък в банските костюми. И най-вече при положение, че такава в тюленските размери няма

. А вие, госпожо, няма ли да ни споделите малко морски страсти от Бургас?!?
Знаете ли, днес се поразтърсих да слушам новите български хитове за лято 2012 и много ми хареса песента на Графа, Боби и Пърленката

(Печенката):
[youtube]QMT9cVC1Ykg[/youtube]
И цъкайки така из нета попаднах на нещо много хубаво - както като текст, така и като музика, а и визия - ето вижте сами:
[youtube]z-XB48_qvXA[/youtube]