mari_ko написа:Мърмори написа:Ами защото Черолина помъдрява с една година

Верно, че беше рогато овненце.
Засега само рогато, след някое и друго деситилетие и брадато

.
Мърмори написа:И не само тя! ХА сега сети се кой друг!
mari_ko написа: 
Да не би ти бе Зори?

Значи да очакваме всенародни тържества

Ти обаче си теленце, нали? Скоро го беше писала по някакъв повод.
М да, всенародни тържества, заря, преглед на войсковите части и на гърнетата с мед ще има, защото април и май са месеци страшни за джоба и форума.

Зоритка имаше предвид, че след 16-и април вкъщи не си даваме почивка, щото Момчил остарява всяка година на 17-и. А много често почваме и от 15-и, когато е роден зет ми - съпруга на сестрата на Момчил. Те са едно голямо италианско семейство и са доста задружни и успешно три дни ядем и пием

.
А
Зоритка е верно телешко
недосварено

, но не е само тя. В никакъв случай!! Нейният голям Жоро е рожденик на 3 май, малък и голям Жоро са именици 3 дена по-късно, а на идния ден със сетни сили вече и Зори запразнява съвсем лично

.
Имам какво да кажа и по горния цитат, ама верно ме хваща страх от мода

.
Момичета, още не съм решила за мартенския детокс, но е много вероятно да го изместим с 1 ден по-ранко. Независимо, че знам, че последния ден е най-важния и най-голямата баданарка се удря точно тогава. Обаче събота да седим вкъщи с Момчил и да се плюнчим на по 1 чайче е...... не става. А да седим
и събота,
и неделя на по едно чайче и гола водица, е два пъти по-неприемливо

Ама да видим.
lindorina написа:Чери,в захранването след житния режим съм пуснала един линк с добри вегетариански рецепти.Ако искаш го премести в захранването след детокс,също може да е от полза ,ако прецениш!
Линдушка, идеята е страхотна. И съм сигурна, че Боби или Зори ще й обърнат внимание. Меца-дългата ръка не пипа навсякъде

.