Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Re: Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Мнение от mari_ko »

Мърмори написа:Ами защото Черолина помъдрява с една година
:1139 Верно, че беше рогато овненце. :828
Мърмори написа:И не само тя! ХА сега сети се кой друг!
:523 Да не би ти бе Зори? :1133 Значи да очакваме всенародни тържества :1141 Ти обаче си теленце, нали? Скоро го беше писала по някакъв повод.
То и аз помъдрявам с една година, ама ще чакам да се постопли :1062
Стига сме спамили, че какви работи съм чувала за модератора на детокса.......по-добре да не знаете /не бил душичка като модовете на диетите, суетата и свободното време/ :1062 :1062 :1062
:923 :923 :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

mari_ko написа:
:523 Да не би ти бе Зори? :1133 Значи да очакваме всенародни тържества :1141 Ти обаче си теленце, нали? Скоро го беше писала по някакъв повод. Ами да,значи не съм аз.Става дума за един човек, на който също дължим благодарност за прекрасния форум! Жокерче още едно-обича метъл,футбол,кайсиевка и ...мечки :1062
То и аз помъдрявам с една година, ама ще чакам да се постопли :1062 Хайде де,откога те чакаме да ни черпиш! Вече място не мога да си намеря от нетърпение!
Стига сме спамили, че какви работи съм чувала за модератора на детокса.......по-добре да не знаете /не бил душичка като модовете на диетите, суетата и свободното време/ :1062 :1062 :1062
Ооооо,ти май не си била май на януарския детокс-хванах те в издънка. Щото ако беше,щеше да си разбрала,че от злия мод най-много спам се видя и ссссссссъссссссскане :221
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mari_ko написа:
Засега само рогато, след някое и друго деситилетие и брадато :955 :955 .

mari_ko написа: :523 Да не би ти бе Зори? :1133 Значи да очакваме всенародни тържества :1141 Ти обаче си теленце, нали? Скоро го беше писала по някакъв повод.
М да, всенародни тържества, заря, преглед на войсковите части и на гърнетата с мед ще има, защото април и май са месеци страшни за джоба и форума. :D :D Зоритка имаше предвид, че след 16-и април вкъщи не си даваме почивка, щото Момчил остарява всяка година на 17-и. А много често почваме и от 15-и, когато е роден зет ми - съпруга на сестрата на Момчил. Те са едно голямо италианско семейство и са доста задружни и успешно три дни ядем и пием :622 :925 :626 :627 .

А Зоритка е верно телешко недосварено :1062 :1062 , но не е само тя. В никакъв случай!! Нейният голям Жоро е рожденик на 3 май, малък и голям Жоро са именици 3 дена по-късно, а на идния ден със сетни сили вече и Зори запразнява съвсем лично :956 .
mari_ko написа:То и аз помъдрявам с една година, ама ще чакам да се постопли :1062
Имам какво да кажа и по горния цитат, ама верно ме хваща страх от мода :1069 :1069 :1069 .

Момичета, още не съм решила за мартенския детокс, но е много вероятно да го изместим с 1 ден по-ранко. Независимо, че знам, че последния ден е най-важния и най-голямата баданарка се удря точно тогава. Обаче събота да седим вкъщи с Момчил и да се плюнчим на по 1 чайче е...... не става. А да седим и събота, и неделя на по едно чайче и гола водица, е два пъти по-неприемливо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ама да видим.
lindorina написа:Чери,в захранването след житния режим съм пуснала един линк с добри вегетариански рецепти.Ако искаш го премести в захранването след детокс,също може да е от полза ,ако прецениш!
Линдушка, идеята е страхотна. И съм сигурна, че Боби или Зори ще й обърнат внимание. Меца-дългата ръка не пипа навсякъде :1069 :1069 :1069 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Мърмори написа:Ами да,значи не съм аз.Става дума за един човек, на който също дължим благодарност за прекрасния форум! Жокерче още едно-обича метъл,футбол,кайсиевка и ...мечки
cchery написа:М да, всенародни тържества, заря, преглед на войсковите части и на гърнетата с мед ще има, защото април и май са месеци страшни за джоба и форума. Зоритка имаше предвид, че след 16-и април вкъщи не си даваме почивка, щото Момчил остарява всяка година на 17-и.
Май нещо не съм във форма :222
cchery написа:А Зоритка е верно телешко недосварено , но не е само тя. В никакъв случай!! Нейният голям Жоро е рожденик на 3 май, малък и голям Жоро са именици 3 дена по-късно, а на идния ден със сетни сили вече и Зори запразнява съвсем лично
:326
Мърмори написа:Хайде де,откога те чакаме да ни черпиш! Вече място не мога да си намеря от нетърпение!
Абе мен от мечки не ме е страх, ти мислиш, че с едно черпене ще ме уплашиш. Но след толкова поводи, искам да видя алкохолните ви проби, за да съм сигурна, че ще ми оцените почерпката по достойнство :1062 :1062 :1062
Януарския детокс верно го пропуснах /и това не ми е за първи път, охоооо/, защото тогава бяха тържествата за моето рогато :1062
:923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Смехурко

Мнение от Смехурко »

А някой да е чувал Бобичан? Нещо ми липсва :923 Дано са добре :954
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Еййй, сладурки тук съм тук съм, но малко повече задачки, много гости и малко пътувания ми се насъбраха. А и правя годишно приключване. Надявам се да понаваксам днес и утре да ви "видя", че и резултатите от конкурса да обявя :954
:329 :329 :329 за всички
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Радвам се, че задачките са причина да те няма и сте добре :923
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

cchery написа:Гледам, че следващият детокс се пада на 17, 18 и 19. А 19-и март е събота - така най-много мразя детоксите. И в тази връзка, дали...... нещо с часовете на луната няма пак да наложи някаква промяна, така щото да може да се почне от 16-и сряда и да се приключи на 18-и петък, а съботата да е захранване?!?!
Смехурко написа:Като стана дума за следващия детокс, видях, че пълнолуДието е на 19 март. Но започва от 20:10ч. Та аз си мисля за детокс на 18, 19 и 20 март.
Черолинке,душко,много ми се искаше да мога да ти кажа:"ДА,може!",но наистина няма как.И аз сега виждам,че е късничко на 19,та ми се вижда логично да го направим на 18-20. И на 17-19 не е грешно де,но при всички случаи няма да си удовлетворена. Няма как,ще се помоля на Луната да задържи лудостта си 1 ден,та поне в неделя да започнем,ама...не знам дали ще ми уважи молбата...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:
cchery написа:Гледам, че следващият детокс се пада на 17, 18 и 19. А 19-и март е събота - така най-много мразя детоксите. И в тази връзка, дали...... нещо с часовете на луната няма пак да наложи някаква промяна, така щото да може да се почне от 16-и сряда и да се приключи на 18-и петък, а съботата да е захранване?!?!
Смехурко написа:Като стана дума за следващия детокс, видях, че пълнолуДието е на 19 март. Но започва от 20:10ч. Та аз си мисля за детокс на 18, 19 и 20 март.
Черолинке,душко,много ми се искаше да мога да ти кажа:"ДА,може!",но наистина няма как.И аз сега виждам,че е късничко на 19,та ми се вижда логично да го направим на 18-20. И на 17-19 не е грешно де,но при всички случаи няма да си удовлетворена. Няма как,ще се помоля на Луната да задържи лудостта си 1 ден,та поне в неделя да започнем,ама...не знам дали ще ми уважи молбата...
Зори, то това и се очакваше. Но аз ще говоря с Момчил и по всяка вероятност ще започнем ден по-ранко. :oops: :oops:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
npopova

Мнение от npopova »

Здравейте, четох за детокса и искам да го направя, но ме притесняват няколко неща и искам да получа съвет от вас преминали през множество детокси.
Аз съм кърмеща майка,детето ми е почти на годинка без няколко дни и се чуствам някак си задръстена на моменти. Имам кожни проблеми, а и напоследък често боледувам и мисля че трябва да направя нещо за себе си с цел пречистване на организма. Та се насочих към третия вариант на на детокс с белтъци и грейфрути просто, защото си мисля че така все ще имам нещо за хапване а и първия вариант който е само с цитруси ме е страх да не ми раздразни много стомаха и да почне да ме боли гастрита (който не се е обаждал от 3-4 години). Дали този вариант е подходящ за първи детокс? Грижа се за децата си сама и ако се чуствам тотално отпаднала през деня би ме отказало и си мисля че с белтъците все пак ще ме позасищат. Също така ме е страх много от английската сол - ще мога ли да излезна от WC-то или ще съм там непрекъснато? И последно четох, че навсякъде пише водата да е топла димяща - топла или просто може да е леко хладка, че топла си я представям като вода за чай, но без чай вътре? Каква точно трявба да е водата, грешно ли ще е ако пия вода със стайна температура?
Ами това са ми трите въпроса, за сега ;) Благодаря ви от сега за отговорите :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

npopova написа:Здравейте, четох за детокса и искам да го направя, но ме притесняват няколко неща и искам да получа съвет от вас преминали през множество детокси.
Аз съм кърмеща майка,детето ми е почти на годинка без няколко дни и се чуствам някак си задръстена на моменти. Имам кожни проблеми, а и напоследък често боледувам и мисля че трябва да направя нещо за себе си с цел пречистване на организма. Та се насочих към третия вариант на на детокс с белтъци и грейфрути просто, защото си мисля че така все ще имам нещо за хапване а и първия вариант който е само с цитруси ме е страх да не ми раздразни много стомаха и да почне да ме боли гастрита (който не се е обаждал от 3-4 години). Дали този вариант е подходящ за първи детокс? Грижа се за децата си сама и ако се чуствам тотално отпаднала през деня би ме отказало и си мисля че с белтъците все пак ще ме позасищат. Също така ме е страх много от английската сол - ще мога ли да излезна от WC-то или ще съм там непрекъснато? И последно четох, че навсякъде пише водата да е топла димяща - топла или просто може да е леко хладка, че топла си я представям като вода за чай, но без чай вътре? Каква точно трявба да е водата, грешно ли ще е ако пия вода със стайна температура?
Ами това са ми трите въпроса, за сега ;) Благодаря ви от сега за отговорите :)
Добре дошла,npopova :940
Аз също кърмех, когато започнах първия си детокс и бебчо се изрина от цитрусовия сок (предполагам от портокала).След това като тебе реших да опитам варианта с белтъци и грейпфурти и точно тогава ми се обади гастрита.Вече няколко пъти правя детокса с
Г(х)ее и разбрах, че това е моят вариант.Относно ансола ако се приема с малко вода, не е толкова опасен :221 Но определено го има момента с висенето в :1111 Независимо на кой вариант ще се спреш имай нагласата, че може да почувстваш дискомфорт, главоболие, студ, замайване и др.Това са очистителни реакции, но си заслужава временното неразположение(но може и да не случи нищо такова, за всеки е индивидуално).След края на детокса ще се чувстваш ей така :1099
Като за начало тази седмица ако искаш можеш да се пробваш с един плодово-оризов ден като загрявка.Информация за него можеш да прочетеш ето тук:
http://metsababa.net/phpBB3/" onclick="window.open(this.href);return false;
Относно водата аз направо си пия димящ чай(зелен,мента, маточина)
Дано да съм била полезна :)
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено