Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
nikolina pecheva

Re: Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Мнение от nikolina pecheva »

Здравейте и от мен :954 Едно голямо браво за постигнатите успехи на всички момичета. :326 Аз малко оплесках 3 ден с една салата ,но просто нямах вече сили от недоспиване и нерви :126 Синът ми получи асматичен пристъп и 2 дена се борихме да го стабилизираме.Вчера цял ден бяхме в болницата,не можех да пия течности и ориза си го ядох чак вечерта. :328 Но днес си изпих рициновото масло ,та до сега бях близо до :1114 Ще се тегля утре, па дано има поне малко положителен ефект. :1062 Много сте позитивни всички и се радвам че се присеидиних към вас :923 :923 :923
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Смехурко, тези дни хапни повечко овесени ядки и трици.

Този път и аз съм изненадана, че рациновото не ми подейства?!
Чак сега, вечерта, имах ревизия на изхода, но си беше съвсем в нормален вид.
Важното е, че ми олекна. :1062
По кантар съм - 3 килограма и то изтеглена тази вечер, не знам колко ще запазя.
Много съм доволна ,че при глад за сладко хапвам половин чаена лъжичка мед.
(Тук благодарности на Зори, мотивира ме с нейните постове, да се напъна и да си купя мед!!! :923 ) Хем здравословно, хем полезно, хем удържам фронта. :)

Така и не разбрах знае ли някой как точно става пречистването с гхи ?
Какво му е действието ?
Ясно е, че 98% от детоксикантките са на ансол,
виждам колко подробно е обянено действието й,
ама дайде малко светлина и нас 2-та процента. :plezya se
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Благодаря за съветите за овесени ядки и трици, но утре влизам в житния режим - покълнало жито, ябълки и орехи ми се полагат за 10 дни.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:Така и не разбрах знае ли някой как точно става пречистването с гхи ?
Какво му е действието ?
Ясно е, че 98% от детоксикантките са на ансол,
виждам колко подробно е обянено действието й,
ама дайде малко светлина и нас 2-та процента. :plezya se
Аааааааа, Чева, статистиката други цифри дава :1062 :1062 . Май повече от 2 процента избират да детоксват с г(х)ий.

Браво, момичета - добри резултати има и този път. Пожелавам ви да ги запазите непокътнати до идния детокс.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Аз решиш да захранвам малко по-дълго. То не знам доколко правилно е захранването, но гледам до обяд да съм на сок и вода, на обяд салатка (леко подправена). Вчера вечерта хапнах малко салата с варено-печени картофи със зехтин, чубрица и риган (малко повечко като количесво хапнах, но успях да увладея апетита да си хапна още малко и успях да се заситя, но не и да преям, както обикновено се случва :955 ). Днес след обяд мисля да си направя танах с мед за след обедна закуска, а за вечеря не знам какво ще бъде, може и нищо. Може и да не е съвсем по правилата на захранването, но гледам да огранича количествата и да не хапвам много непозволени неща.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ха-ха , почти съм уцелила процента. :1062
Важното е, че сме малцинство и информацията е кът. :328

И аз реших да захраня 2 дена, според моите разбирания.
Вчера към 12 хапнах малка ябълка, после обяд към 13:30- варени на пара картофи и
малко морков, овкусени с копър и мазнинка. Ядох порциона на два пъти.
Вечеря - сурова салатка от лапад и спанак, малко пресен лук, сок от лимонче и олио.

Днес - закуска малък портокал. Обяд фини овесени ядки с обезсолено сирене, от разтителни мазнини. :1062
Пак на два пъти го хапвах, че доста прегладнях към 13:00. :lol:
Към 16:30 ще хапна една ябълка. Довечера салатка, отново.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
felix

Мнение от felix »

Ооо, Чева и тя хрупа лапада суров :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

felix написа:Ооо, Чева и тя хрупа лапада суров :524
И аз го обичам суров, по-скоро на салатка си го правя като е суров. Ние по нашия край му викаме лопуш. Та обичам и лопушника - баница с лопуш и лопушената супа...... въобще - зеленийка да е! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
felix

Мнение от felix »

И ние сме много по зелениите. За празника ще сме на село при майка ми и там има лапад, спанак, коприва, лобода. Някой хапвал ли е тученица. Аз на скоро разбрах, че се яде, иначе много и се дразнех като плевел, но от тази година много ще я уважавам :1062 А днес набрах листенца на глухарче за салатката.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Важното е, че сме малцинство и информацията е кът. :328
Ооо,Чева, нИдей плака, молА ти се (дано не гледа Верка,че може да ме съди за отнемане на авторски права )! И на теб ще ти дойде времето, ще те огрее като ясно слънце! Обаче колкото по-дълго чакаш нещо,толкова после ти е по-сладко! :1062
Ver

Мнение от Ver »

Мърмори написа: Ооо,Чева, нИдей плака, молА ти се (дано не гледа Верка,че може да ме съди за отнемане на авторски права )!
:221 Да не повярваш, колко стана известна репиката :1062
Точния цитат е "Недей рива" :524 :1062
Зори, чувствай се свободна :222
Заключено