Цвети, не унивай, момиче. За всичко има начин, ако има желание. А ти желание имаш.
Преди да реша да отделя на веднъж 90 лв от бюджета ни, доста се лутах и опитвах какво ли не за да вляза в желаната форма. Повярвай ми, въпроса не е в това дали гладуваш или си хапваш ... ама хич. Освен това само с тренировки да постигнеш отслабване също е небъдна работа.
Ключа е в правилната комбинация от двете! И както всеки от нас, аз бях сигурна, че мога сама да намеря точното количество от едното и от другото. Да, ама не. Колкото и да опитвах, не се получаваше. Затова в един момент, реших, че мога да кумулирам ( така да се каже) финансите, които бих похарчила за тренировки и транспорт и да си купя "Руми" за 5 седмици. Този период е напълно достатъчен, за да влезеш в релсите, които ще те доведат до желаната цел ... че и да знаеш как да продължиш натам сама. Е, това нито една карта за фитнес не може да ми го осигури. Това беше основната ми мотивация, да спра да се ровя из блога на Руми и директно да поискам лично моя програма. Програмата може да работи със същия успех и при още десетки жени, но това не ме интересува, защото при мен резултата беше налице още след първите 28 дни!
Тренировките в програмата са достатъчни поне за 5 месеца, докато дойде момента да не те затрудняват. Тогава вече можеш да потърсиш нещо друго от стотиците й тренировки, за да имаш все пак някакво предизвикателство. Както казва Руми " нужно е да го има момента на излизане от зоната на комфорт".
Хранителния режим е за всеки ден от периода от 28 дни. Въртиш го докато постигнеш желаното тегло и обиколки. После остават само тренировките ... т.е. тренировките са за винаги, така се поддържа резултата.
На фона на всичко това, което получих, 95- те лева са просто нищо.

В същност си купих "Руми" за цял живот.