КОНКУРС ЗА "ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ - Пролет 2014"!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Tami

Re: КОНКУРС ЗА "ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ - Пролет 2014"!

Мнение от Tami »

Здравейте момичета!

Много...ама много се радвам че сте част от живота ми! Винаги знаете кога да кажете точните думи и да ми пратите положителна енергия!
МНОГО ВИ ОБИЧАМ И ВИ ПРАЩАМ МНОГО ПРЕГРЪДКИ И ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ! Аз се съвземам полекичка и се радвам че покрай мен са любимите ми хора, семейството ми и приятели! Толкова е по-лесно когато всички показваме едни на други че се обичаме и че сме един за друг там където трябва когато ни е най-необходимо!
Цвети, Бъни, Чери и Мире...Благодаря Ви за искренните съболезнования и за думите изпълнени с топлина и надежда! Вълшебни са....дадоха ми сили за по-добро и светло утре и ми помогнаха да си повдигна главата и да видя че не всичко е тъмно черно, че птичките все още пеят, че цветята цъфтят и ухаят, че обичта ми е по-силна от тъгата и че прекрасните спомени за татко са навсякъде и всичко около мен. Дори с отворени очи го виждам как ми се усмихва и говори думи изпълнени с топла бащинска обич и топлина!
Обичам те Татко! Почивай в Мир и Покой Татко и Нека Вечна Светлина Грее Върху Теб!
:1199 :1104 :1199
:923 :923 :923 :923 :923 :923 :923

И така момичета, днес е 1ви Април и без шега....Е ВРЕМЕ ЗА ОТЧЕТ! :1209

Моля всички участници в конкурса да ми пратят на лични актуалните килограми!

Очаквам ги с нетърпение! Пишете момичета!

:923 :923 :923 :923 :923 :923 :923

А това е видео с рейки музика за разпускане и възстановяване!
" onclick="window.open(this.href);return false;
А тук може да прочетете повечко за ....Какво е рейки?!
http://elvida77.blog.bg/drugi/2008/02/2 ... iki.165452" onclick="window.open(this.href);return false;
Последно промяна от Tami на 02 Апр 2014, 00:03, променено общо 1 път.
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Здравейте!
Аз малко липсвам тези дни , но това е , защото се наложи да дадем компютъра на ремонт и все още не сме го взели. Сега пиша от телефона , но ми е трудно с тези малки буквички, за това ще съм кратка.
Тами, много се радвам, че вече звучиш малко по-ведро... :922
За да не влизам в лични, ето моите актуални килограми - 63.
Ами това е от мен! Надявам се бързо да си вземем компютъра, за да мога да пиша повече!
Лека и спокойна вечер от мен!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Минавам само на бързо, че лудницата при мен е голяма и не ми стига времето :plezya se
Тами, този месец нямам резултат :oops: Първата половина на месеца качих сваленото а втората го свалях....Кофти, но това са фактите.Този ще е по добре.Сега като контролираме и щитовидната всичко ще си дойде на мястото и се надявам да започна да свалям по нормално и това да ме насърчи и така да се завърти процеса :mrgreen: Успех на всички :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
mira_b

Мнение от mira_b »

Тами :922
И аз съм си на същите килограми, промених отново хранителния режим от 1.04, много по-леко и някак успешна се чувставам, въпреки застоя...очаквам детокса с нетърпение, мисля, че тогава ще има по-осезаема промяна.

[/size]
krasimira

Мнение от krasimira »

Здравейте момичета
Тами приеми моите най- искрени съболезнования. Прегръщам те и те целувам.Не съм преживяла твоята болка, но съм загубила любими за мен хора, знам че е тежко. Бъди силна, всички тук те подкрепяме и можеш да разчиташ винаги на подкрепа :940 :940 :940
Ще ти пиша на лични за кг
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте момичета! Не бях влизала доста време, защото с гадостите, които стават около мен не ми беше до нищо. Ходихме с мъжа ми на дело и мисля, че го спечелихме, но ще размерем на 14.04. Голям стрес беше това. Днес реших да ви иачета и видях поста на Тами. Толкова ми стана мъчно, че поплаках тук, пред компютъра. Аз си спомяням мама как плака когато почина баба. Баща й починал когато мама е била на 24, а майка й - когато е била на 32. Откакто преживя това тя вече не може да плаче. Колко и да й е мъчно не може да плаче. Тами, дръж се миличка! Ние ще сме с теб! Ще помагаме с каквото можем! Не се оставяй на мъката! Спомняй си с усмивка за баща си и знай, че видиш ли врабче и кокиче татко ти ти казва "Здравей, мисля за теб". Силно те прегръщам и те целувам! :922
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ха сега здравейте.Имам си нов кантар :mrgreen: Той обаче ме изкарва малко по тежка.НЯКОЛКО КИЛОГРАМА НО МЕ ВЪРНАХА В СВЕТА НА ТРИТЕ ЦИФРИ :328 Но аз не съм се предала или отказала въпреки, че и качих килограмите и после пак започнах да ги смъквам.В една реклама на адидас мисля беше се казваше нещо подобно:" ....аз пропуснах еди колко си броя дуспи и за това успях!" Днес ми излязоха и резултатите с щитовидната (имам хашимото ).Оказа се, че там нещата са се влошили.Щитовидната се е уголемила доста, но поне нямам възли и не се налага операция, че тази щеше да ми е четвърта :eek: Увеличават ми хормоните и ще съм под наблюдение по често тези месеци.Сега с новата доза се очаква и метаболизма да се подобри, че както каза ендокриноложката него хич го няма :lol: Между другото се оказа, че яйчниците са добре и кръвоизливите са ми били от шитовидната.Малък орган, но с много важна функция.Такива ми ти работи при мен.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа: Бъни, Цвети, ........ липсвате ми! :940
Чери, и ти много ни липсваш! Но се наслади на почивката на 100% и се върни още по-заредена с позитивизъм , добро настроение и положителна енергия, за да можеш след това да ни я предадеш на нас! :922

Цвети, честита нова придобивка! Сигурна съм, че много скоро с кантара ще се опознаете , ще станете "приятели" и той ще започне да ти показва желаните от теб цифри! Успех! Стискам ти палци!

Тами, отчетоха ли се всички момичета от конкурса? Любопитна съм как върви междинното отчитане този месец?
Никога не е късно за ново начало!
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте момичета,

Попрочетох последните 2 страници да видя как се движите....
Цвети, не се притеснявай мила....винаги има моменти на възход и падение. Особено когато нещо желаеш силно, тогава нещата най не се получават. Сякаш нещо умишлено те прецаква и не успяваш да постигнеш това, което искаш. Килограмите и начина по който се виждаме в огледалото се отразява изключително много на нашето самочувствие и отношение към себе си.

Тами, приеми моите най-искрени съболезнования. Не мога да си предстая мъката ти, но прочетеното ме разчувства и ме просълзи...просълзи ме най-вече любовта, с която описваш твоя татко и как говориш за него....аз вярвам, че въпреки, че физически близките ни не са с нас, те са до нас под друга форма, ние не ги виждаме, но те са с нас постоянно. Бъди силна, опитай се отново да се усмихваш на хубавите неща, които имаш покрай теб и винаги пази тази прекрасна любов към баща си в сърцето ти! болката от загубата няма да мине, но както е казала Чери ще променя своите нюанси.

Сладка, надявам се и при теб всички неприятности да преминат, защото в моменти на трудности, човек изпитва много сериозни психически трудности и мисли, че няма да понесе повече. Желая ти късмет на делото и успех във всяко едно начинание, с което се захванеш.

това, което мога да си позволя да ви препоръчам е да ограничите въглехидратите в храната ви. Това определено ще спомогне в борбата ви с килограмите. Когато аз ограничих въглехидратите в храненето си, нямах особено нужда да свалям килограми, но отслабнах с 1 кг. Сега отново гледам да се придържам към този режим, защото виждам, че добре ми се отразява, но разбира се правя и изключения. напоследък забелязвам, че всекидневно правя изключение :lol: което не е добре, но като цяло това ми е идеята. Това, което забелязвам напоследък, е че когато си позволявам да хапвам повече сладки неща, първо ми е много тежко, второ на следващия ден ставам като пребита, въпреки че спя нормално по 7-8 часа.
Напоследък гледам едно предаване сутрин, което се казва годината в която спасих моя живот - Как хора с по над 160 килограма, на прага на смъртта едва ли не, променят живота си и през какви трудности преминават. Програмата им е за цяла година, която включва личен инструктор, който прави индивидуална програма с яко тренировки, ама яко тренировки. Аз такива тренировки не мога да направя и не знам как са се справили предвид, че първоначално никой от участниците не може да измине и 100 метра разстояние пеша, а накрая на годината на какви неща са способни....леле...много е изненадващо. За това вярвам ,че всичко е възможно и не се съмнявам и че вие ще успеете да постигнете своята цел. Просто не трябва да се отказвате и трябва да полагате много усилия за да успеете. Много болка виждам, че изпитват въпросните участници в това предаване, но пък накрая успехът си заслужава. Защото са успяли да преодолеят не само килограмите, но и това, че са били много болни със застрашен живот!

Грижата за тялото трябва да бъде за цял живот - с трнеировки, с правилен начин на хранене, с много разходки сред природата, с по-малко стресови ситуации, повече усмивки и положително отношение към самите нас! Много :922 :922 :922 :922 ви изпращам и ви желая късмет!!!
ellyto

Мнение от ellyto »

И още едно нещо се сетих да споделя:
Наскоро четох едно нещо, което ми се стори много добро като принцип - един американец беше споделил, че е решил да изключи захарта, сладкото от менюто си, но няколко пъти годишно да си го позволява на определи празници. Но не просто да си позволява да яде някакво сладко, а да яде най-добро, което се предлага на пазара. Мисля, че това правилно е много добро и ако успеем и ние да си наложим не просто да хапваме някакви боклуци, когато ни се дояде нещо, а да ядем най-доброто, което можем да си купим, тогава няма да си го позволяваме всеки ден, а сам отогава, когато имаме и финансова възможност. Така поне психически ще си кажеш, че ядеш най-доброто, което има, но не и прекалено често. Не зная, дали успях правилно да предам тези думи, но мен лично това правилно ми харесва много! :222
Публикувай отговор