Здравейте момичета,
Попрочетох последните 2 страници да видя как се движите....
Цвети, не се притеснявай мила....винаги има моменти на възход и падение. Особено когато нещо желаеш силно, тогава нещата най не се получават. Сякаш нещо умишлено те прецаква и не успяваш да постигнеш това, което искаш. Килограмите и начина по който се виждаме в огледалото се отразява изключително много на нашето самочувствие и отношение към себе си.
Тами, приеми моите най-искрени съболезнования. Не мога да си предстая мъката ти, но прочетеното ме разчувства и ме просълзи...просълзи ме най-вече любовта, с която описваш твоя татко и как говориш за него....аз вярвам, че въпреки, че физически близките ни не са с нас, те са до нас под друга форма, ние не ги виждаме, но те са с нас постоянно. Бъди силна, опитай се отново да се усмихваш на хубавите неща, които имаш покрай теб и винаги пази тази прекрасна любов към баща си в сърцето ти! болката от загубата няма да мине, но както е казала Чери ще променя своите нюанси.
Сладка, надявам се и при теб всички неприятности да преминат, защото в моменти на трудности, човек изпитва много сериозни психически трудности и мисли, че няма да понесе повече. Желая ти късмет на делото и успех във всяко едно начинание, с което се захванеш.
това, което мога да си позволя да ви препоръчам е да ограничите въглехидратите в храната ви. Това определено ще спомогне в борбата ви с килограмите. Когато аз ограничих въглехидратите в храненето си, нямах особено нужда да свалям килограми, но отслабнах с 1 кг. Сега отново гледам да се придържам към този режим, защото виждам, че добре ми се отразява, но разбира се правя и изключения. напоследък забелязвам, че всекидневно правя изключение :lol: което не е добре, но като цяло това ми е идеята. Това, което забелязвам напоследък, е че когато си позволявам да хапвам повече сладки неща, първо ми е много тежко, второ на следващия ден ставам като пребита, въпреки че спя нормално по 7-8 часа.
Напоследък гледам едно предаване сутрин, което се казва годината в която спасих моя живот - Как хора с по над 160 килограма, на прага на смъртта едва ли не, променят живота си и през какви трудности преминават. Програмата им е за цяла година, която включва личен инструктор, който прави индивидуална програма с яко тренировки, ама яко тренировки. Аз такива тренировки не мога да направя и не знам как са се справили предвид, че първоначално никой от участниците не може да измине и 100 метра разстояние пеша, а накрая на годината на какви неща са способни....леле...много е изненадващо. За това вярвам ,че всичко е възможно и не се съмнявам и че вие ще успеете да постигнете своята цел. Просто не трябва да се отказвате и трябва да полагате много усилия за да успеете. Много болка виждам, че изпитват въпросните участници в това предаване, но пък накрая успехът си заслужава. Защото са успяли да преодолеят не само килограмите, но и това, че са били много болни със застрашен живот!
Грижата за тялото трябва да бъде за цял живот - с трнеировки, с правилен начин на хранене, с много разходки сред природата, с по-малко стресови ситуации, повече усмивки и положително отношение към самите нас! Много

ви изпращам и ви желая късмет!!!