Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
MortishaAdams

Re: Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Мнение от MortishaAdams »

Добър ден,мецанки-сладуранки!Да се разпиша и аз за днес.Детокса върви много добре.Не изпитвам никакъв глад(учудващо по пълнолуние).Снощи дори не си изядох ориза за вечеря,остана за днес.

Лек и спокоен ден!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

марчи написа:Орхи, помага това с канелата и меда, от личен опит ти го казвам. Док ми го беше казвал за Моника, но на нея не й хареса на вкус, и аз тогава кашлях, та аз го излапах и наистина действа. А тя пи сиропа с лимона и бира и небет шекер(поне него много го обича)и Тартефедрил. Дано Бронхалиса свърши работа.
А отведнъж ли те "пресече", т.е. кашлицата или след 1-2 дена. Орхи, пусни го това като пост в темата за кашлицата - ще го добавим в библиотека много бързо.

Марчита, как върви днес нет-любовта?!?! :1066 ........ нищо не казваш! :lol: :lol: :lol: Време е за чайче, мацки! Както и е време Мърмолина да се появи...... :221 :221 . Сега ще я подсетя НЕделикатно на скайп :955 :955 .
MortishaAdams написа:Добър ден,мецанки-сладуранки!Да се разпиша и аз за днес.Детокса върви много добре.Не изпитвам никакъв глад(учудващо по пълнолуние).Снощи дори не си изядох ориза за вечеря,остана за днес.

Лек и спокоен ден!
Морти, а ти обърна ли внимание на ранга си :roll: :oops: :oops: ...... :mrgreen:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Хайде пак аз с чаша зелен чай :).

Четох ви за белия чай, аз пък си взех филтриран на Липтън и ми харесва.На работа ми е по-лесно да манипулирам с него, отколкото с насипен.

Бронхиалиса бил за суха кашлица, а Тартефедрила за отхрачване на секрет, затова предпочетох него.
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Чери, Ето така ми го е изписал Док: "1пак. канела на 4-5 с.л. мед. По половин-1 ч.л. няколко пъти на ден. Отскоро открихме тази рецепта. Действа добре".
И наистина е така. Аз изядох около 5-6 лъжички доколкото си спомням и до вечерта кашлицата беше значително намаляла. Успоредно с това пиех и сиропа с бирата и чайове доста. На следващия ден бях на крака и кашлях само отвреме-навреме, но продължих да си хапвам от сместа докато я свърших. Не пресича отведнъж, но постепенно намалява кашлицата.
Ето сега и Орхи ще каже при тях как е подействало.

А за любовта какво да ти кажа, ще чакам да дойде събота вечер и неделя, то се е видяло, че тя така работата не става :221
Последно промяна от марчи на 20 Яну 2011, 13:43, променено общо 2 пъти.
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте момичета кокичета,

Много добро настроение създавате. Много ми е приятно като ви чета :) Само дет нямам много навика да пиша често..

Да се отчета и аз - моят детокс върви добре, днес 3-ти ден. По време на детокс волята ми е желязна и не правя никакви отклонения от правилата. Сок, чай и вода и това е. Чак се учудвам, че успявам, защото през останалото време, когато се опитам да направя 1 разтоварващ ден не ми се получава, ама изобщо, но поне хавата покрай детокса е различна. Сега съм по мотивирана да спазвам всичко, защото имам доста здравословни проблеми, макар, че съм на 25 г :328 Поради тази причина най-важно е за мен да се пречистя, а кг-тата ще са бонус.
Вчера поставих личен рекорд в приема на течности - над 7 литра съм изпитал, което си е постижение. Вчера си погледанх случайно езика...е те такова чудо не бях виждала :shock: толкова бял никога не е бил, но хубаво го изтъргах и днес вече не е такъв, явно има какво да се чисти.

Приятен последен ден от детокса, то не остана почти :954
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

cchery написа: Морти, а ти обърна ли внимание на ранга си :roll: :oops: :oops: ...... :mrgreen:
Чери,чак сега го видях. :oops: :oops: :oops: Явно от детокса ми се е размил мозъка. :221 : От толкова много чай и вода,до тук стигнах.
Ранга много ми харесва,супер е. :524 :524 Благодаря много! :923

Да се оплача,много ми се спи.Не знам как е при другите момичета и дали е нормално,но умирам за сън.Това е единственото неприятно усещане по време на детокса.Сигурно не е позволено,но си направих едно съвсем леко кафе,защото щях да заспя седнала пред компа. :oops: :1140 Днес реших най-накрая да се кача на степера ,да се пораздвижа,но след около половин час ми стана зле и трябваше да спра.Сега вече съм добре. :)
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Да се оплача,много ми се спи
И аз бях така вчера след 17 часа, направо си заспивах права. В осем гушнах децата, те гледаха филм, аз придремвах и към 9 и 15 отнесох плувката. Днес съм свежа като репичка и в чудно настроение.
Сигурно не е позволено,но си направих едно съвсем леко кафе,защото щях да заспя седнала пред компа.
Кафето си е съвсем позволено. Аз без него очите си изобщо не мога да ги отворя. А после ставам крива, та завита сссссссссссссссссс. Брей, само вие пък ще ми учите чужди езици :plezya se !
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бях в кръга..... и този път, за разлика от всички останали път, не си го представих като лъч, който излиза от София и обхожда последователно България от запад на изток, тръгвайки през северната й половина, а като....... една мъгла, която като че ли покри страната, от край до край и ни събра всички под булото й!!! Съвсем естествена и непосредствена беше тази визуализация, без да й мисля предварително.......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ето ме и мен.
Първо да се похваля довечера ще имам нов компютър :954 дано да ми е " по мярка" :222
На мен днес не ми е ден. Карам повече на гад отколкото на детокс. Нямам и 2 литра течности и не знам дали ще наваксам. Но ще изкарам и днес и утре мммм овесени ядки :)
Много ви се радвам на срахотното настроение :923 :923 :923
Еми изглеждаш страхотно на тази смимка :329
Айде оспамих и аз :1053
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Да се похваля и тук -3333333333333 кг. 3,нали ме разбрахте :221 .Задачата е да се запазят поне 1 и половина.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
mamadida

Мнение от mamadida »

Ето ме и мен,
Определено отчитам много успешен детокс, напук на болестите които ни налегнаха точно по време на детокса, нооо добрата новина е че нещата се подреждат по план. Детенце е по-добре, и аз май ще поправя поразиите от празниците.
Друго си е човек като има подкрепа.

Особено ме впечатли вниманието от Доктора.
Страхотен е този Човек!

Хайде лека вечер от мен

П.С. Утре съм решила да се захранвам с крем супа от тиква и картофи.
Заключено