Как да не се ядосам сега, че не съм от СофияСмехурко написа:Среща! Среща! Среща!
cvety_rz-Права си да се нервиш,ние от провинцията само можем до се включваме (виртуално).cvety_rz написа:Как да не се ядосам сега, че не съм от СофияСмехурко написа:Среща! Среща! Среща!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така е, но руколата в магазина не е ли култивирана ?!Vicky-Picky написа:и глухарче - съвсем случайно разбрах, че всъщност листата на глухарчето са по-известни като "рукола", коята аз ОБОЖАВАМ, но ми се свидят 2,50 лв. за една салата!
А де... не знам, логично е да е култивирана, но нищо не пречи да опитам дивата... ще я изкисна добре и после ще споделя за вкуса й...Cheva написа:Така е, но руколата в магазина не е ли култивирана ?!Vicky-Picky написа:и глухарче - съвсем случайно разбрах, че всъщност листата на глухарчето са по-известни като "рукола", коята аз ОБОЖАВАМ, но ми се свидят 2,50 лв. за една салата!![]()
Някак ми е странно да паса където ми падне и каквото ми дойде.
Ама салата от листата на глухарче е нещо, което д-р Михайлов препоръчва с 2 ръцеVicky-Picky написа:А де... не знам, логично е да е култивирана, но нищо не пречи да опитам дивата... ще я изкисна добре и после ще споделя за вкуса й...Cheva написа:Така е, но руколата в магазина не е ли култивирана ?!Vicky-Picky написа:и глухарче - съвсем случайно разбрах, че всъщност листата на глухарчето са по-известни като "рукола", коята аз ОБОЖАВАМ, но ми се свидят 2,50 лв. за една салата!![]()
Някак ми е странно да паса където ми падне и каквото ми дойде.
Феликс, ти как ги консумираш?felix написа:Вие на репичките хвърляте ли листата, щото аз не, богати са на калций.