Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Мнение от cvety_rz »

Смехурко написа:Среща! Среща! Среща! :1099
Как да не се ядосам сега, че не съм от София :1058 :1058 :1058 :125 :125 :125
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
felix

Мнение от felix »

Блазе ви, че ще се видите! Аз съм присъствала на две форумни срещи - в София и Варна и си изкарахме чудесно! Жалко, че и аз не съм в Сф.
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

cvety_rz написа:
Смехурко написа:Среща! Среща! Среща! :1099
Как да не се ядосам сега, че не съм от София :1058 :1058 :1058 :125 :125 :125
cvety_rz-Права си да се нервиш,ние от провинцията само можем до се включваме (виртуално). :222 Но пък затова при нас има всякакви разтения ,който можем да използваме :1062 :1062 :1062 Злато-тази тученица ощ я няма покарала (а аз се чудех лятото как да я премахвам от двора ,а пак то ставала и за ядене). Мисля като я намеря да я пробвам у дома ,и ако ми допадне ще я предложа и на домашните ми любимци -(но без да им разяснявам точно какво ядат че са много капризни). :221 cchery-този мед има ли някакво специално деиствие?-или го правите защото е вкусен. :?: Момичета искам да ви пожелая весело изкарване на празника :923 :923 :923
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Благодаря ви! Значи ще се озъртам още, дока я видя из тревите ... :1144
А иначе в събота се дигаме на местото, да чистим клони, туй-онуй... и ще бера коприва, коприва и коприва ... и ако има лапад ...умирам за зелено... а тученицата...само да ми се яви ... :981
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
felix

Мнение от felix »

Вие на репичките хвърляте ли листата, щото аз не, богати са на калций.
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Хвърлям ги ... :1044
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

cvety_rz от къде си? Ще дойдем при теб! :-) А после и при другите, които не са от София :954

Момичета, в събота се качвам на вилата и мисля да се отдам на бране на тученица (дано я разпозная, видях няколко снимки) и глухарче - съвсем случайно разбрах, че всъщност листата на глухарчето са по-известни като "рукола", коята аз ОБОЖАВАМ, но ми се свидят 2,50 лв. за една салата! И сега ще падне едно бранеееее :1141

И да си празная... тази вечер буквално ми причерня и се наядох като за последно! Пилешка кавърма, салата и какво ли още не... пълна излагация... естествено, излишно е да казвам колко съм гузна и колко зле се чувствам, но това няма да промени нещата, просто утре смело напред си продължавам 90-дневната... няма за мисля за издънката, било каквото било...

Целувам ви, приятна вечер!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Vicky-Picky написа:и глухарче - съвсем случайно разбрах, че всъщност листата на глухарчето са по-известни като "рукола", коята аз ОБОЖАВАМ, но ми се свидят 2,50 лв. за една салата!
Така е, но руколата в магазина не е ли култивирана ?! :roll:
Някак ми е странно да паса където ми падне и каквото ми дойде. :oops:
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Cheva написа:
Vicky-Picky написа:и глухарче - съвсем случайно разбрах, че всъщност листата на глухарчето са по-известни като "рукола", коята аз ОБОЖАВАМ, но ми се свидят 2,50 лв. за една салата!
А де... не знам, логично е да е култивирана, но нищо не пречи да опитам дивата... ще я изкисна добре и после ще споделя за вкуса й...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Vicky-Picky написа:
Cheva написа:
А де... не знам, логично е да е култивирана, но нищо не пречи да опитам дивата... ще я изкисна добре и после ще споделя за вкуса й...
Ама салата от листата на глухарче е нещо, което д-р Михайлов препоръчва с 2 ръце :) . Не съм сигурна дали не беше и писал в Часът по този повод. Но ето тук освен за мед от глухарче, можете да прочетете и за салатата от листата му.

Вики, чета, че ще почваш 90-дневната и се чудя и аз кой път да захващам. Много трудно пазя диети, даже....... въобще ги мразя особено след опита ми с Дюкан. :126 Обаче от 4-и месеца съм зациклила на 74-75 кг и въпреки тичането сутрин, въпреки детоксите (само този - априлския съм пропуснала) няма мърдане надолу. Съзнавам, че проблемът е в начина ми на хранене и промених много неща. Но ..... какво още ми трябва?!?! :1044 :1044 :1044
felix написа:Вие на репичките хвърляте ли листата, щото аз не, богати са на калций.
Феликс, ти как ги консумираш?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено