В отговор на твоите разсъждения, Олеся - исках СЪЩОТО като твоето, но ВЪПРЕКИ години усилия, търпение и компромиси от моя страна, при нас двамата с моя съпруг просто НЕ се получи! Напрежение, сълзи, конфликти, зор, а ЛЮБОВТА не си отива от нас, което превръщаше връзката ПОНЯКОГА в мъчителна АГОНИЯ, а не в нещо прекрасно и процъфтяващо! Вътре в себе си аз лично ЗНАМ, че направих буквално ВСИЧКО за НАС, за брака ни, за НЕГО също, и явно... се провалих... в един момент аз се УСТРЕМЯВАХ в една посока в живота си, а той не само, че не ме последваше, а напротив - често се опитваше да ме СПРE... друг път ЖАДУВАХ за някои неща, които наистина бяха ВАЖНИ за мен като човек, но за него се оказваха от точно-никакво-значение и ми ги ОТКАЗВАШЕ, а зависеха и от него, не само от мен... спряхме да мелим плавно и хармонично брашното на семейния си хляб! Това е... боли, но когато човек вижда, че нещо му носи много повече негативи и болка, отколкото позитиви и радост, мисля, че е време да сложи КРАЙ, въпреки общото минало, въпреки общото дете, въпреки хубавите спомени за 1001 неща, въпреки още съществуващата любов, привличане и приятелство между нас... просто е време за края... 16 години си дадохме страшно много, порастнахме и узряхме един с друг, променяхме се заедно... 10 години от които в брак и с 8-годишен син... Оставаме си БЛИЗКИ и сега, и до ден-днешен, просто аз не го искам за СЪПРУГ вече, неее! Той преди да подпише, се ЗАИНАТИ нещо, отказваше ми, искал да продължим, но ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ го каза ЧАК СЕГА, ужасно ЗАКЪСНЯЛ?! А когато буквално го молих и се унижавах и го умолявах за капчица внимание, изслушване, общуване, интимност, една мила дума и още 3 конкретни неща, но са твърде лични за споделяне тук, той какво направи ТОГАВА - отдръпваше се от мен и ми ги ОТКАЗВАШЕ! Не мога повече с него, просто не мога. Действа ми все по-потискащо и депресивно да съм около него. Докато с новия мъж има не само любов и тръпка, има разбирателство, синхрон и хармония, доста общи интереси и любими занимания, които ме правят щастлива и някак спокойна, сигурна, здрава, благодарна за случващото ми се. Извинявайте за излиянието ми, но определено постингът на Олеся така ми се отрази