АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справим

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
naskomimi

Re: АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справ

Мнение от naskomimi »

олеся написа: Аз си застлах вчера и с един ПОД :1216 :1216 :1216 така че подготовката е налице отвсякъде :1062
Ехееее....Супер :326 То така се прави, за да е по-лесно сигурно, но аз вчера си "бабаних" нормално. :oops: :423
Радвам се, че се чувстваш добре и да докладваш!

А аз имам питане - детокса все пак си е и вид гладуване все пак.....дали ще ми се отрази на цикъла....всмисъл да ми закъснее, че хич не ми се ще.....Чаках го днес или утре и ми е много важно да си дойде навреме, че ако закъснее ме чака цветна снимка, а аз не искам
(ох, знам, че е спам, ама да предотвратя питането защо не искам........защото имам много гадно парене от известно време, а микробиологията ми уж е чиста и докторът ми казва, че няма проблем да я направим.........но аз страшно много се притеснявам, защото знам какви последствия ще има ако имам бактерии.........ако си ми дойде днес или утре ще си имам оправдание, защото така ще се падне по празниците и няма как да ми я направят дори и да искат........а междувременно до другия месец ще си се лекувам по схемите на д-р Михайлов)
Как мислите, дали може да ми закъснее заради детокса.... :1044
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Тук съм :1216 Пия си чайчето и хич не ми пука :plezya se И се чувствам перфектно! Добавих към чая 1 ябълка за разкош и дотук добре. На вечеря е страшно,но...ще се държа мъжки!
Наскомими - не мисля,че може да ти закъснее от детокса. Дори може да помогне да го изкараш по-леко.
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Успешен детокс на всички, които го стартираха днеска! :524 :326 С вас съм! :329
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

naskomimi написа:ако закъснее ме чака цветна снимка, а аз не искам
(ох, знам, че е спам, ама да предотвратя питането защо не искам........защото имам много гадно парене от известно време, а микробиологията ми уж е чиста и докторът ми казва, че няма проблем да я направим.........но аз страшно много се притеснявам, защото знам какви последствия ще има ако имам бактерии.........ако си ми дойде днес или утре ще си имам оправдание, защото така ще се падне по празниците и няма как да ми я направят дори и да искат........а междувременно до другия месец ще си се лекувам по схемите на д-р Михайлов)
:1024 Съжалявам за спама, но няма как да не се включа. След като ти не се чувстваш ок, значи по-добре си отложи снимката. В крайна сметка ти трябва да вземеш решението, а не някой лекар. След като не се чувстваш добре, по-добре ис направи още една микробиология на друго място за да си сигурна за себе си дали има или няма проблем. Важното е да си спокойна и да се чувстваш готова за снимката, защото това си е кофти изживяване или поне за мен беше така. Права си, че ако има нещо, което не е хванато на микробиологията последствията от снимката може да са сериозни и да стане още по-голяма инфекция. Това е моят съвет, но в крайна сметка ти сама ще прецениш и ще решиш какво да направиш. :1024

Радвам се, че има толкова ентусиазирани момичета. Браво на вас :326 :326
Аз за себе си още не съм решила дали да правя детокс и колко време да го правя. Днес направих йогийското прочистване и цял ден съм на леща и ориз с масло (защотот това се препоръчва за захранване). Чувствам се добре и си мисля дали да не направя още едно такова прочистване в петък, а утре и други ден да я карам на плодове и нещо по-лекичко, но без английска сол за да не мешам двете прочиствания. Ще го реша в последствие. Важното е да се прави разтоварване или някакво пречистване и да се чувстваме добре и здрави.
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

От утре съм с вас,имам голяма нужда от детокс.Ще бъда на цели портокали,успех на всички!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Taralegka

Мнение от Taralegka »

Здравейте!
Приемате ли нови?
Днес почнах четвъртия си детокс...
Преди 4 месеца тежах 127кг...
Първия детокс изгори първите 7.400 кг...После се отпуснах и наддадох 4.300...станах 123.900кг
Втория изгори още 7.100...е...амел-е страшно нещо,не се сдържах да се храня здравословно...наддадох 3.700,след което станах 120 и половина....
Третия проведох така-първо "диета" на белтъци от яйца+грейпфрути...три дена...отрази ми се добре,само на третия ден ми се растрепериха краката....но издържах,след което проведох детокс на сокове...Сега съм 110 кг....Даже задържах теглото!-което беше страшно трудно...Но необходимо! Като резултат имам няколко кг по-малко,туморни маркери в норма и новообразуването ми в черния дроб драстично намаля....Ако задъжа така-надявам се да ми се размине без операция на черен дроб...И,разбира,се искам да сваля още 50-тина кг...эх...жалко,че пълнолуние само един път месечно...
Сега съм на сока от цитрусови.....Добре ми се отразява,радвам се,че попаднах на вашия форум...
Успех на всички! :954
srundak

Мнение от srundak »

Здравейте на всички,

И аз съм с вас.
Днес до късния следобед бях само на чай и 2-3 ябълки, а сега като се прибрах, жулнах и един зеленчуков микс - морков, червено цвекло, половин глава целина, ябълка и... новият ми фаворит - ДЖИНДЖИФИЛ!!! За всеки, който обича зеленчукови сокове - това ще освежи страхотно какъвто и сок да правите, да не говорим за полезните му ефекти. Между другото внимавайте - слагайте по по- малко в началото, защото е доста лют! И червеното цвекло и джинджифилът много се препоръчват за яко прочистване на черния дроб и затова реших, че е добра идея да ги включа, въпреки че се води, че трябва да е само сок от плодове.

Таралежке, добре дошла в клуба! Постигнала си страхотни резултати и с тази воля... несъмнено вървиш към избягване на операцията, което е супер! Стискам ти палци и адмирирам решението ти да се обърнеш към алтернативни методи на медицина, защото традиционната в някои отношения май по-скоро ни обърква и разболява, отколкото истински да помага.

Поздрави на всички детоксикиращи и наблюдаващи!
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте и благодаря на ellyto за отговора! Ще спазя съветите ти и ще послъжа, че ми е дошло, за да не спамя повече.
Относно детокса - голям звяр ставам с всеки пореден детокс :1062
Всмисъл не съм и очаквала, че това мога да го постигна....Много пъти съм писала, че съм страшен чревоугодник, ядейки от най-мазните и вредните храни, и най-лошото - супер "запощянка"..просто като ми замирише на нещо и не мога да не опитам....
Не съм можела...то си било до инат :221 На първите детокси милото, горкото и то намазваше...не му готвех и го гонех да се храни при съседката-свекърва , за да не го гледам да яде...
А днес.....то не беше готвене, то не беше чудо....марулки, джоланчета, панирани сиренца, картофки, сланинки.... (не четете малките буквички ако сте много гладни)
Издържах! Куче съм! :fan

А сега сериозно...Целият ден премина добре. Ансола си я понасям добре - в малко вода, изпивам я наведнъж и после пия още вода, която ми се струва много сладка.
Изпила съм вече почти 4 л течности. 2л. ябълков сок с вода и 2л зелен чай и маточина. Ансола ми подейства само веднъж, но на предишните детокси и трите дни съм "разстроена" :1062 Може би ще ме хване от утре - дано, защото по принцип съм с хроничен запек и се радвам на солта и детокса. :1216
Успешно приключване на деня на всички!
Аз ще си направя горещ душ и ще си чета книжка, че да се приспя по-рано, че утре трябва да се става да се пие солчица
олеся

Мнение от олеся »

И аз издържах. Лягам си че нещо ми е уморено и спящо.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Момичета, много се радвам, че всички се справяте успешно и с огромрн ентусиязъм :326 :326 :326 :922
Успех и днес :524 :329
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро, поспаланки!
Казах ви аз, че нямам търпение да стана да си пия солчицата :1062
Започваме и днес от начало и ще се държим, нали? Аз тази сутрин се събудих с ужасни болки в корема и с цикъл....Радвам се, че дойде навреме и че ще го съчетая с детокса и ще се прочистя по-добре, но не знам как ще изкарам без да пия спазмалгон. По принцип съм си със страшни болки първите два дни от цикъла, но като днес... :???: Имам ментат, ама той нали е само за главоболие... :1044
Ех, нищо де...ще стискам и дано се разсейвам от болката...поне главоболие нямам да ми е съчетана картинката....и така...
Целувки за хубаво събуждане от мен и много успешен детоксикиращ ден!
:329
Заключено