Майския детокс е лесен - с череши, просто песен

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
mirka_ss

Re: Майския детокс е лесен - с череши, просто песен

Мнение от mirka_ss »

Честит празник!
И този месец,но от днес съм с вас.Ще бъда на любимите ми черешки. Имам и ягодки,така че и те ще влязат в употреба.
Много весело настроение и слънце в душата,въпреки лошото време :)
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Добър ден :954
Днес за мен е един много светъл празник! Винаги съм обичала денят на славянската писменост! Факта, че баща ми е Кирил, а чичо ми Методи (братя са) още повече го доближава до сърцето ми :940 Затова ще си позволя да поспамя още малко, като ви поздравя с Химна на славянската писменост.
http://youtu.be/xEGyKcUBMEQ

По същество:
Вчерашният ден ми е подарил -1.2 кг. Много им се зарадвах! По-важното е, че ми е подарил енергия и добро настроение, усещане за лекота и пеперуди в стомаха. Чувствам се прекрасно! Главоболието се опитва пак да се промъква, но вече си свикнахме и не му обръщам внимание. Както се казва - вкъщи си е, не мога да му правя забележки :mrgreen: Търпимо е, така че няма да прибягвам до нищо, което да го успокоява. Изпих си солта, направих си 2 литра изцеден сок от портокали, готов за разреждане и вече почти съм го преполвила. Кафето си допивам, нищо че е 11 преди обяд. И посещавам свещенното място редовно :1062
Въздухът наистина и на мен ми изглежда прекрасен след дъжда!
Успех на всички :922
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте!
Аз да се оплача...никак не се чувствам добре :cry: ...всмисъл стомаха ми е много зле и ме боли, а това посещение до тоалетната не е през пет минути, ами не знам колко по-малко....Крем здраве няма как да ми помогне, защото не може да се задържи... :cry:
Не знам на какво се дължи това....все ми е действала яко английската сол, но като този път.....да не би, защото за пръв път го правя на ягоди и заради малките им семчици....те да дразнят още повече стомаха....не знам...
По принцип съм издръжлива, много упорита и голям инат, така че няма да се откажа и да се предам, но все пак започнах малко да се притеснявам да не си направя нещо на стомаха...Дали трябва да пия малко лимонов сок да се пресека малко или да си се оставя така :1044 ...че все пак нали това е целта на детокса...
Ох, не знам...знам само, че ако скоро не се оправя ми се проваля суперското настроение от сутринта на този хубав празник. :mad:
Прегръщам ви, момичета и ви желая да продължавате все така успешно! :922
Булка Марулка

Добра нощ!
naskomimi, явно си пишем само двете. Как си? Не мога да ти дам съвет по проблемите ти. Какво е сега положението?
Аз приключих и днес успешно. Стомахът ми стърже много в момента, но до сега имахме гости, а аз приготвях храните, та ... раздразнен е, но ще му мине. Надявам се и утре да мине по вода.
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро!
Събудихме се и сме отново на линия!! Айде, не остана...обожавам деня на пълнолуние, защото почвам да си мечтая за салатките и картофките за утре :222
Иначе аз изкарах вчера. Следобяд ме отпусна стомаха, но правих йога вкъщи и не знам дали това не ми помогна да се успокои стомаха...не знам...Важното е, че не ядох нищо, защото имах съвети да си настържа морков с лимон, за да не си раздразня гастрита, но аз удържах, защото не исках да си съсипвам детокса...
Като говорим за съсипване на детокса.....много насериозно съм го взела и така съм се параноясала :1062 ......Снощи сънувах, че съм втори ден детокс и опитах няколко печени, солени ядки и няколко солетки без да се усетя....и после съжалявах...толкова истински беше съня, че сутринта се събудих с ужасно чувство на провал......а то се оказа сън....Ей, в сънищата ми влезе този детокс....дано и той действа добре на мен, както аз се старая за него. :222
И така де.
Благодаря на
Булка Марулка за загрижеността и затова, че пишеш, защото е много приятно да не се чувстваш сама. :922
Желая ти днес главоболието да го отвее някъде вятъра и да не припари повече при теб. А на мен стискайте палци да не се обади пак стомаха, че вчера след солта и първата порция ягоди ми се случи, че до следобяд... :???:
Целувки за много хубав и позитивен ден от мен! :954
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! На линия съм. Удържах на изкушенията вчера. Днес съм по-уморена и на фитнес не отидих, защото не можах да спя нощес...но не от детокса...
Успешен ден на всички :923
Булка Марулка

Добър ден!
Хайде, мацки! Не остана :1216
naskomimi за мен е удоволствие да имам компания тук и подкрепа в детокса :524 Моето главоболие се изрази най-после какво е - възпален синузит, яко възпален. Очите ми също са възпалени и приличам на бит пияница. Снощи не издържах и започнах Синутаб. Само билки е вътре, но все си е хапче. Каквото - такова. Днес се отпуши и започнах да изхвърлям. Радвам се, че си по-добре и съм стиснала всички палци да ти се размине вчерашното преживяване. Може наистина много силно да си се чистила :1044
mira_b дано да е заради мъж, дано да е заради мъж :mrgreen:
Сладката Дебеланка дали ще се появи на отчет да видим какво става с тези внушителни -3 кг?

Аз имам един въпрос за захранването утре. Бях на 90 дневната (Бед Кет диетата) утре директно с протеинов ден ли да започна или да направя един захранващ със зеленчуци? Дано някой просветен "старейшина" мине и ми отговори :329

Успешен последен ден, момичета :922
(и аз кроя сметки какво ще ям после :221 )
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте отново!
Изключително съм доволна, че днес нямам тези проблеми. :fan Даже пък много малко ходих до 00, но то пък аз какво искам - някои момичета хич не им действа солта, аз и на това да съм доволна. Като цяло се чувствам добре, само имам главоболие, но е търпимо. Поне този път не ме тресе. А иначе откъм килограми явно с трите детокса съм си свалила колкото е нужно за мен - 5 кг. Сега за двата дни само 1.5-2 кг, което не е нищо, като се има предвид, че ще си ги върна сигурно, но каквото-такова...все пак е важно да си задържа свалените 5 след детоксите, нали? Не знам дали е от възрастта и сега вече като 30 годишна да трябва да тежа повече :1062 Защото винаги съм се чувствала най-добре като съм била 42 кг, януари бях 50 и сега си поддържам 45-те. Не искам да се стряскате и да викате, че са ми малко килограмите. Аз съм супер миньон 148 см и просто 50 ми бяха премножко като се има предвид, че имам много тънки кости, а около тях си има бая тлъстинки де. Както и да е - явно няма да се отстлабва повече, но поне да държа това тегло.

Булка Марулка :922
Булка Марулка написа: mira_b дано да е заради мъж, дано да е заради мъж :mrgreen:
Хи хи - също си го помислих и пожелах. :222

Успех на всички момичета и айде, следобяд да си говорим какво ще хапваме утре!
:1209
mira_b

Мнение от mira_b »

Откъде такъв късмет... :328 баща ми не беше добре и се наложи да го закараме до спешен център, от там ни върнаха и сутринта в 8 пак го водихме. Сега е по-добре, но аз съм парцал...направих си чай мента/зелен и ще почивам, докато малкото човече спи следобеден сън...

Много сте мили, развеселихте ме с тези закачки :923
naskomimi

Мнение от naskomimi »

mira_b, съжалявам много за случилото се. :922 Надявам се вече всичко да е наред с баща ти. :922 Съжалявам за шегите, но бяха много добронамерени и с най-топли чувства. :oops: :922 Надявам се чайчето да е свършило работа и малко все пак да успееш да се отпуснеш и релаксираш.

Иначе аз съм добре. Днес съм много назад с ягодите, но винаги съм така на третия ден. Нямам апетит и карам повече на течности. Айде, нали споменах, че ще казваме менюто за утре. Аз ще започна с ябълка, към 10 овесени ядки, на обяд - салатка от моркови и червено цвекло (обожавам го) и за вечеря пресни задушени картофи и намачкано обезсолено сирене с копър, чесън и съвсем малко зехтин.

Стискам палци на всички за успешно приключване на третия ден!
:524
Булка Марулка

O, mira_b, съжалявам за случката! Аз предположих, че е нещо безобидно и реших да се пошегувам.

naskomimi , аз те замествам днес, не се тревожи :221 Много ми е лошо! Нямам идея защо, но на няколко пъти едва се удържах да не повърна, вие ми се свят и т.н. .Ще ми мине като на кученце :mrgreen:

Утре аз ще ям ... НЯМАМ ПРЕДСТАВА! Хиляда неща ми се ядат, обаче 999 от тях няма да ми понесат. Още имам надежди да се появи някой да ми даде съвет за утрешния ден спрямо Bad Cat режима, но се притеснявам и че сякаш трудно ще приема утре каквито и да било белтъчини, а още по-малко мазнини.
Заключено