Юли е! Време за разтоварване и летен детокс.

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Булка Марулка

Re: Юли е! Време за разтоварване и летен детокс.

Мнение от Булка Марулка »

Мими, не си спирай неофолик-а. Според мен си го пий в предписаната доза. За да ти изпишат мета предполагам, че си от редките случаи (около 2% били жените), които не успяват да усвоят фолиева к-на. Именно в такива случаи се изписвал Мета. Това го научих скоро, дори не знаех, че има и друг неофолик. :922
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте и аз съм с вас, обаче ми е много трудно - цял ден умирам от глад и направо ми е лошо. Сега ме боли стомаха от глад - нищо не помага! За над 20 детокса никога не съм се чувствала така :328
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро :922
Започнах детокса от 20,07 и днес ми е трети ден. Бяхме на кратко пътуване през почивните дни и изкушенията бяха много. Отдавна обаче нямам проблем с това да не хапвам, когато не трябва и това само ме радва :1216
На линия съм и днес, чая изстива до мен под носа ми...главоболие леко се обажда следобедите, но минава с малко сън. За днес пъпеш, че много го обичам.
Радвам се, че имаме нови попълнения :329 и успех на всички ни и този път :922
Хубав ден и успешна седмица
gelikas

Мнение от gelikas »

Привет момичета!
Сигурно ме забравихте, но си го заслужавам. :328 Днес разбрала- не разбрала се включвам в детокса. Ако мога да издържа и утре - добре, ако не мога ще остана само с днес.
За капак виждам, че ансола ми е свършил, но ще го пия към 10 часа. Знам че някои момичета преди правиха така.
Сега пия топла водичка и си трайкам, а в мазето ме чака една голяма диня собствено производство, но ще я ям след като взема ансол.
Желая Ви лек и успешен ден! :922
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро, мили слънца! :954
Снощи сте оживили темата, което е страхотно и с голям кеф :1062 ви изчетох.

Титка, не сме те забравили, знаех си аз, че си детоксваш на макс, но си траеш и не пишеш, но както бях писала по-рано, бях с теб и те мислех. :923 Тактиката с физическата дейност е страхотна, на предишни детокси и аз съм я правила и се чувствах супер. Незнайно защо вчера яко ме домързя - имах толкова много неща за вършене, а ги отложих за днес. :oops: Още веднъж ти стискам палци и айде - за теб не остана - мисли си какво ще си хапваш утре. :222

Благодаря за съвета,
Булка Марулка! :922 Така реших да сторя и аз, въпреки че не ми е потвърдена диагнозата. Аз имам потвърдена вродена надбъбречна хиперплазия, заради която пия костикороид. Трябваше да пускам скъпо генетично изследване за някакъв кариотип, но след цветната снимка и преди инсеминацията нямах финансова възможност и затова докторът ми реши да ми ги изпише превантивно и да сметнем, че имам такъв проблем, заради другия вроден такъв и да ги пия, докато се отхвърли вероятността...И те затова не ми е супер потвърдено това да го пия, но аз имам доверие на лекаря си и затова май ще трябва да си го пия редовно. Още веднъж ти благодаря и ти пожелавам успешно започване на деня.

Сладка дебеланкааа....изгуби се и виж какво стана :922 ....Като си пишем тук и някак се надъхваме и ни е по-лесно.. Знам обаче, че въпреки че ти е било трудно, си се справила, а и ще продължиш. Дръж се, мила, не се давай! :923 Аз лично в такива моменти се държа най-малкото за това, че ще ми отиде на вятъра глада и лишенията досега ако се предам. Стискам палци и съм с теб! :922

Mira_b, радвам се, че и този път си с нас! Признала съм те за най-редовната детоксиканка :1062 напоследък. :826 Попълваш си редовно табличката и виждам, че се чувстваш добре и детокса ти влияе страхотно! Поздравления за това и пожелавам и занапред да се чувстваш така! Целувки! :329

Здравей, gelikas!Аз съм сравнително нова и няма как да те помня, но те поздравявам, че отново влизаш в прекрасните редици. Не се притеснявай - и два дни ще е супер! Важното е да издържим и да сме убедени в това, което правим! Стискам палци за успешен детоксден и пиши!

Целувам ви всички и ви желая слънчев ден, че при мен нещо се е намусило и скрило юлското слънце...
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте ! Тук съм . Детоксвам си ,днес е трети ден . Само ,че да споделя я карам по леко . Първич ден хапнах пъпеш а на вечеря зелева салата . .Вчера ядох диняяяя)))0 А днес за сега нищо ,но довечера ще хапна салата защото съм на ресторант.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
healthy

Мнение от healthy »

Здравейте момичета!
Мими, Тита, Булка Марулка, Сладка дебелнака, Мира, Гелика, Футарела!!! Радвам се, че сме заедно в това изпитание. Както и да си го погледнеш за мен е изпитание... Сутринта на мъжа ми направих най-ароматните и изкусителни принцеси с пуешко месо. И това е само част от пейзажа. Сигурна съм, че и вие преминавате през подобни изкушения, но установих, че е по-лесно да съм отказала всичко, отколкото да се ограничавам по малко. То и това второто ще трябва да го приложа, че не може така всичко и по много да се хапва и едновременно с това дънките, които ми стават да са малък размер!!! Направо ме е срам да се погледна в огледалото. Едно тумбаче имам, дето беше същото когато преди 23 години излязох от родилния дом. Даже сега тежа 5 кг повече от онзи момент. Драма!

Та за мен е втори ден детокс!
Като цяло съм добре.
Мими, не се бях сетила, че може да е от детокса това замайване. Аз по принцип съм с ниско кръвно, дори не се сетих да го измеря сега. Но от горещините все си ходя като ударена с мокър парцал и сега и не ми направи особено впечатление. Имам и усещане за една слабост, но го оттдавам на глада. Но сега ще отида да си го измеря да видя накъде съм. Е, 111 на 69 си е съвсем нормално. А кое е изследването, което ти налага пиенето на такива дози неофолик мета. Питам, защото ние имаме проблем със задържането и правихме какви ли не - генетично за тромбофилии, цитогенетично, за антитела разни, проверявах хормоните на щитовидната жлеза и други, не мога сега да се сетя за всичките. От цитогенетичното ми излезе мозаечен кариотип и лекарите като каза - ами от това е. Ама на последния мисед помолих докторката да вземе материал от фетуса и да го излседваме генетично - оказа се нормален женски фенотип... и това ни върна в изходна тока на търсенията за причината за последователните 4 аборта. Сега чакам последните резултати за цитомегаловирус и токсоплазма. Да видим дали ще изскочи зайчето оттам. Според мен не би трябвало да си спираш назначената доза за неофолика.
Аз използвам "смесена техника" за детокса - купувам си фреш , и успоредно с това хапвам и плодове. В градината има едни узрели малини и къпини, не ти трябва друго!!!
Но си направих и кафе, защото без кафето съвсем ще дарайлирам :-)
Чакам още малко да видя дали ще има озненади заради ансола и ще хващам по задачи. Днес и утре с ами почивни дни и е толкова хубаво, когато човек не е на работа в делничен ден!!!! Затова пък по график бях и събота и неделя, та сега ми е ред за почивка.
Желая ви много приятен ден и лек детокс!
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте! Как сте? Аз съм добре, като изключим това, че съм назад с течностите, но се надявам до довечера да си ги наваксам.
Нещо ми е депресивно състоянието....и едно апатично такова....нищо не ми се прави и ми се спи...Както вчера голям мързел ме е хванал за разлика от предишните пъти. Ще видя дали няма да му ударя едно Сънчо :222 , че съм си вкъщи, но така пък още повече ще назадна с водата...

Healthy, аз пък съм обратното с яденето. Мило и драго бих дала само да си опитам от нещо, няма да ми пречи, че не ям количество..Може и мъъъничко да е, но да си опитаааммм. В тази връзка завиждам на futarela за това, че хапваш салатка...(хапни една хапка и заради нас довечера)..Много пъти съм се замисляла дали не се вманиачаваме прекалено (лично за себе си говоря, де) и правим всичко толкова стриктно...Но както съм казвала и друг път - аз съм тъпа и упорита и като съм се хванала на хорото, го играя. Ще видим дали ще устискам до края, защото нещо хич нямам настроение и много ми се хапва този пъъъъттт... :cry:
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте момичета - кокичета! На линия съм и днес! Не съм съгрешила с нищо вчера - само се наливах с чай и ми мина. Днес за сега съм само на вода - нещо не съм гладна (за първи път ми се случва). Купих си нова цикламена пола и много се кефя как ми стои. Направо е трепач. Трябва да си мръдна линийката, но като мине и захранването и тогава ще я мръдна. Много се радвам за Булка марулка за резултатите й - браво момиче! Радвам се и на новите попълнения, наскомими дръж се здраво - ти можеш!
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Минавам само да махна с ръчичка за подкрепа! :524 Изчетох ви, но ми е много уморено и затова телеграфно. Назад съм с водата, само 1.5 литра. сега ще наваксвам. Утре захранвам с ... представа нямам. Каквото подходящо има в стола. С килограмите в минус от детокса също съм назад - само 1, но колкото, толкова. Вдруги ден ще е ясен точния минус сигурно.
:922 за всички ви! Сладка Дебеланке :922
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Привет,момичета!
Е,такова нещо никога не е било през детоксите,а при мен не са малко.И вчера и днес съм като парцал-едвам се нося,нямам сили.Едно главоболие се опита да ме пребори,но не му се дадох.
Някъде сгреших ли,не знам :1044 .
Утре се захранвам и тогава ще гледам килограмите.
Лека вечер!
Радвам се,че съм тук,с вас!
Заключено