Привет!
Май ми става навик вече да закъснявам с отчетите...

! Отново е вторник, вярно , първите минутки на вторника, но все пак... Цял ден се каня и все ми излиза нещо "спешно" за вършене!
Но както и да е, време е да споделя за резултатите от изминалата седмица, а те може да бъдат обобщени така: от 2-та свалени килограма след детокса успях да задържа само 1. Е, и някакви грамове, но те са вариращи и предпочитам да не ги броя. Но все пак много се радвам на 1-то килце, което е по-малко в сравнение с преди детокса. Тъй че, от 7 кг за сваляне имам 3 свалени. Бавно, но славно се движа в желаната от мен посока. Но се чувствам по-различно от преди, имам в предвид от предишния месец. Явно излязох от "зоната си на комфорт" (както беше писал някой в другата темичка). Уморявам се лесно, по-често се чувствам отпаднала, ужасно много ми се спи. Преди се радвах, че съня ми се нормализира и спя дълбоко , но сега... При положение, че през изминалата седмица си позволявах да си поспивам сутрин с малкия до 9,30 - 10,00 ч, пак по цял ден ми се спи. Чудя се да не би да ме е налегнала пролетната умора, но ми се струва още рано за нея. Мисля да започна всяка вечер да пия магнезий, пък да видим какъв ще е ефекта.
Друго странно нещо, което ми се случи: миналият месец пропуснах да си взема хомеопатията, която препоръчва д-р Михайлов при борба с целулита. Но този , с помощта на напомняния, все пак я приех, по-точно за сега само единия препарат - Foliculinum 9 CH, който се приема на 8-ми и 13-ти ден от началото на МЦ. Направи ми впечатление, че и двата дни, в които взех препарата се появи едно зацапване, не мога да кажа кръвотечение, но все пак нещо такова. Странно ми е, не ми се беше случвало до сега. Ако някоя от вас е имала подобно "преживяване" , моля да сподели.
Спазих си и плодово/оризовия ден. Много ми помагат на мен тези разтоварващи дни! И са ми много лесни за спазване.
Продължавам с минутките спорт всеки ден. Дори вкарах и няколко нови упражнения. Правим ги заедно със сина ми, той много се забавлява и ме майтапи, че много спортувам!

Малко изостанах с масажите с хвойново масло, но както ме е налегнала тази умора, вечер след душа ми се иска да се пъхам веднага в леглото и хич не ми е до масажиране... Дано тази седмица се справя по-добре!
Толкова от мен за сега!
Желая хубав, слънчев и много успешен ден на всички!