Друго си е човек да ви поздрави за добро утро

И ние я играем тази игра... само дето не ми се налага да влудявам Момчил - той като ме види на тополата и знае, че нещата са се сговнясали.... Не знам дали ви разказах, но преди 3 седмици се хванах най-сетне и написах по 1 списък на Коко и на Бела с техните задължения - става въпрос за ежедневните като това да си разтребят раницата от у-ще или пък дрехите от прането. Целта на списъка първоначално беше една: да си заслужат телефоните, които искат (пояснявам - телефони с пръстчета както казва Белаdanid написа:При нас няма промени, децата ме влудяват, аз влудявам Цецо, само той горкия трябва да търпи всички.
Чери, да ти кажа, че това не мисля, че си вкисната и взискателна, просто това е начин да научиш децата си да поемат отговорност! Така го виждам аз и смятам, че именно така трябва да се подхожда. Защото иначе се оказва, че ти трябва да вършиш всичко вместо тях и защо да си го причиняваш? Всеки е отделна личност със своите желания, мисли, чувства и виждания и всеки трябва да се научи да уважава другите и нещата, които правят.cchery написа: кога станах такава вкисната и взискателна домакиня
- това не е свързано с шоколада. Ако искаш напиши ми на лично съобщение какви са ти отделните показатели холестерол, добър, лош, триглицериди и там каквото са ти изследвали и ще видя разни съотношения, които вземат предвид на запад за това колко всъщност нещата не са ок, защото чисто по себе си завишения холестерол не ти носи никаква информация за опасност!lindorina написа:то и затова холестерола ми е доста над нормата
Чери, струва ми се, че с малко повече "старание" от страна на децата може да се получи така, че и в двата случая да убиете по два заека с по един куршум... На Коки за рождения ден, пък на Бела за Коледа...cchery написа: В крайна сметка нейната нова крайна дата за получаване на нов телефон е 18-и ноември.... както е видно цели 3 седмици по-късно от първоначално очакваното. Коки пък засега е на 6-и ноември.
Не мога да не коментирам това, защото е грешна представа, която масовите медии оставят в хората. Холестерола е нужен на органзима и ако човек не го приема от храна, тогава си го произвежда сам. Както ти казах, не е нужно високия холестерол да означава, че е лош или че задължително от това ще произлезе някое заболяване. Тук в БГ принципите са остаряли и лекарите не знаят новостите специално в областта на холестерола и сърдечно-съдовите заболявания. Гледат се съотношения между добър, лош, общо и т.н Дори и лошия холестерол да е висок, принципно се правят допълнителни изследвания на самите частици, нещо което в БГ не се прави, да се види дали са малки или големи, защото само малките частици могат да бъдат причина за да кажем сърдечно-съдови заболявания. Ако са големи, то тогава няма значение, че ти е висок холестерола, не е нужно да се взимат медикаменти, защото просто няма опасност.lindorina написа:То в този ред на мисли, на мъжа ми трябва да е не знам колко, защото без месо не сяда на масата, а аз имайки впредвид, че четвърта година не консумирам - представи си.
Нелка, таковаlindorina написа:Нелка - още стискам палци - да спирам ли вече![]()
Да не забравяме, че са два... списъците се има предвид - не ме подценявайте моляdanid написа:Чери, защо не го издадеш този списък, може да спаси доста хора.
О, Бъни, не знаеш колко много си права за това.......Бъни написа: пък на Бела за Коледа...![]()