Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от Kleo »

Бъни, много се радвам за вас :954

Цвети, как сте? :922 Мисля ви! :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро!!! Леле ...... колко бързичко безсънието почна да се трупа.... не се чувствам изтощена или изморена, но... недоспала - ДААААААААААА... Ама това е..... животът по време на училище!!!

Да ви кажа честно мозъкът ми е блокирал и буквално не знам какво да ви пиша..... Долу-горе ежедневието ми е тотално еднообразно. Вечер имам предвид и може би затова всичко ми се струва едно също. Хайде напишете нещо вие. :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Благодаря ви за всичко! За загрижеността, за споделения опит и мнение, за отделеното време :923
Вчера мина една идея по добре.Обади ми се само веднъж и то, за да ми каже нещо свързано с училището, което си е огромен напредък.Призна си, че в едното междучасие се е разстроил, защото му било много мъчно за мама.Трудно му е.Навлезе вече в нов етап от живота и се сблъсква с първите проблеми в света на "големите".По принцип всичките ми деца са доста самостоятелни.Това е един от плюсовете на многодетните семейства.И да искаш няма как да обслужваш на 100% децата и им се налага да се справят сами.С това не искам да кажа, че е лошо да имаш по- малко от 3 деца :!: От 5 годишни се къпят сами (включително и косите), Симчо вече започна да си сипва манджите сам, после си отсервирват и си измиват чиниите с Калинчето.Ей такива на пръв поглед дребни нещица от ежедневието, но пък те ми помагат да си направя големите изводи.Ако се справяш с малките неща то шанса да успееш с големите е почти сигурен.Но момчето в къщи е много чувствително като мен.Момичета са друга бира :mrgreen: Те са изцяло бащичко .Когато изпращам Калинчето на градина и поръчвам да не се бие, да не хапе и пр. :1062 Когато изпращам Симчо му казвам ако някой му посегне да се защитава.Не го съветвам пръв да посяга, но не трябва и да стои като амсалак докато някой друг си упражнява силата върху него.А е много общително дете.Бъзо се сприятелява.Просто е по- кротък и не обича много да спортува.Предпочита да рисува, да реже, да майстори нещо.Имам си едно дървено столче сковано от него.Е малко ми дойде мъничко за голямото :1112 , но това е друга тема :221 Опитвам се да му обясня, че хората сме различни и това, че някой не иска да прекарва времето си с него не означава, че той е лош.Просто сме различни и ни е хубаво с хора, които приличат на нас.И не на последно място като го вземах от училища ме запозна с негоовото приятелче :954 Ей такива ми ти работи покрай нас.Ремонта и той върви усилено и наближава момента (труден), в който ще избираме тапети и плочки за коридора.Голяма мъка ви казвам.Като орел рак и щукка сме :lol:
Бъни, викаш хитрува малкия.Ей с тоя плач така ни манипулират значи.Винаги съм казвала, че едно дете може най- добре да постави родителите си на място.Дано да е по-спокоен вече.
Чери, викаш страдаш от недостиг на време.И на мен ми липсва 8 ден от седмицата :1209
Сега отивам да работя, че ме чакат едни лифтове и раттраци за рисуване дето ми разкават играта, защото ги рисувам на фантазия и е голям зор.Но сега е момента да се докажа колко съм добра :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Но сега е момента да се докажа колко съм добра :mrgreen:
Абе ти си си истински........ ! :222 И наистина си много добра!

....... И другият път, в който ви напиша, че цикълът ми се е скъсил.... моля, кажете ми да не говоря глупости :126 :126 :221 ... аха да спре и ... не съвсем. :lol: Опитвам се да преодолея тази паническа атака, която ме обваща и трябва да се получи!!!

Уф, абе днес нямаше ли да е топло?! Нещо слънцето ми се изгуби!

Цветка, радвам се много на позитивизма, който има в последния ти постинг!!! Трябва да се оправят нещата. Ще видиш! :)

Хубав следобед, момичета!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа: Нещо слънцето ми се изгуби!
Слънце изгря на моята улица и буквално и преносно :954
danid
Философска система

Мнение от danid »

И аз май ще се наредя на опашката на майки с кротки навън момченца. Не си го представям да се защитава, дано не се налага. Просто е по-различен, внимателен, обръща внимание на детайли. Иначе е жив и енергичен, но в никакъв случай не е агресивен и се бие само с кака си. Иначе много му се получава да дразни другите и дали защото все се случва да е най-малък все бягат от него и той много страда.

Вчера бях на родителска, със странни чувства съм, в момента мисля, че сбъркахме с избора на училище или поне на класна не случихме. Иначе след 4 по математика и 3 по английски няма такова учене. По всяко време я сварвам над учебника последните 3 дни, но ако за математиката си е виновна, мисля че при английския нещо не е наред и не в децата е проблема. 19 двойки от 31 деца, няма нито 1 шестица, а започнаха от азбуката. Мисля, че не могат да отсеят важните неща и учителката точно там удря, което не би било проблем ако се промени, т.е. децата да свикнат и да се научат, но дали ще стане... Абе не съм и фен.

ДОйда ли на работа ме заболява ръката, вече 2 месеца, не знам какво да я правя... Освен да не идвам на работа

Хайде, чакам срещата след малко
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

Колко разплакани и емоционални постове :923 :923 :923
Новата учебна година май поразклаща майките :)
Една позната ония ден ми казва:
"Тя учебната година е като бремеността."
"?!?!?!"
"Трае 9 месеца и още от началото, почва да ти се повдига!"

:1062 :1062 :1062 Чиста истина, нали?

Дани, на ръката ти не ѝ се ходи на работа човек!
Вземи желанията ѝ за важни :)

Поздравления Цвети :923

Сега и Бъни остава да се похвали, че всичко е наред :)

Хубави почивни дни момичета :954
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, ЧЕСТИТО, ти го заслужаваш!!! :922
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cvety_rz написа: Слънце изгря на моята улица и буквално и преносно :954
Цвети, много, много, много се радвам за теб! :923
ver написа: Сега и Бъни остава да се похвали, че всичко е наред :)

Хубави почивни дни момичета :954
Ами аз вече се похвалих... още вчера :1209 Нещата се нормализираха по-бързо отколкото очаквах.
Но пък от вчера вече сме със сополи, червени гърла и лееека кашлица. Класика в жанра! Добре поне , че предстоят събота и неделя, че да се лекуваме вкъщи... :)

Приятни почивни дни и на теб, Вер!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

"Тя учебната година е като бременността."
"?!?!?!"

:221 :221 :221

Вер, много свеж лаф!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Kleo написа:"Тя учебната година е като бременността."
"?!?!?!"

:221 :221 :221

Вер, много свеж лаф!
:955 :955 :955 Много вярно :955 :955 :955
Получих писмо от Руми :1216 Много, много съм щастлива :954 Познайте в понеделник с какво ще започна седмицата :1028
Заключено