Житен режим I

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Заключено
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Re: Житен режим по Дънов

Мнение от mari_ko »

Верче, какво трябва да е житото? Не намерих къде е писано. Обикновено жито от магазина ли? Защото аз такова си взех :1044
Накиснах го в тенджерата под налягане и я завих.
Сутринта изпих част от водата, след 15 минути изядох 1/3 от житото, после ябълката, после орехите и накрая меда с вода /но не разтворен, а както си го написала - лепнат на небцето/.
Не знам колко ще издържа, но ще пробвам. Опасявам се само, че не съм с правилното жито. Нищо, поне за компания ще се включа ;) .
Като питах веднъж годишно ли се прави имах предвид, ако реша да го правя всяка година, мога ли следващото да го направя февруари, както си му е реда или трябва пак да е октомври.
Успех :922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

ОООООМММММ! Добро утро! Аз си хапнах вече от житцето, сложих си малко мед и орехчетата вътре, толкова много обичам жито с орехи, че мога да си карам така ехеее, ама да видим. Само кафето ми липсваше сутринта, не е болка за умиране. И ябълката си я хапнах едната след житцето, и сега съм направо сита. Сложих житото снощи в термос и сутринта водата си беше още гореща, а житото направо като сварено, не можах да го издъвча чак по 99 пъти. Дали нещо не съм направила както трябва?! :roll: Успех, момичета!
Ver

Мнение от Ver »

Мариначе, за житото: не трябва да е преработвано (или грухано,) обикновенно жито за кълнене. На мен ми го донесоха от пазара, насипно, още го чистя , какво ли няма вътре :202
Това от магазина сигурно е обработвано по някакъв начин, но ако нямаш друго под ръка в момента и си започнала не си го слагай на сърцето! Когато имаш време си вземи от пазара (дори пазар за животни, ако имате ;) наблизо)
Аз ябълките ще си ги ям между храненията. Мисля, че е добре да се спазва този принцип, или поне да са преди ядене :)
Не се опасявай от нищо! :922
Важна е компанията и настройката :) Колкото-толкова!
Мисля, че спокойно може и да го направиш пак през Февруари :) Тъкмо ще си по-подготвена!

Успех и на теб!

Марчи, ОоооМммм бе душко! :427 Радвам се на компанията ви!
И аз не мога дъвча толкова много още, но ще се уча :) Докарвам ги до 33, пак е готино число. Мисля, че всичко е наред!

Само Валето ми липсва?!
valrus

Мнение от valrus »

Ахааааа,ето ме и мен.Тук съм,но нали съм у дома тази седмица и колко нещо имам да свърша....не е истина.Нямаше я мецата повечеот 3 часа,или компа нещо играе игри-пишеше ми ОООООps и дъра-бъра.Верче,с теб съм,я ква компания сме,толкова е вкусно,но някакъв глад ме е налегнал тези седмици-като вълк съм,та си позволих маааалко повече житце.Четенето и казването на молитви също е от значение.Това все пак е духовно пречистване.Дори визуализация направих-как си хапваме жито и как чистим лоши мисли.Верче,за начало аз ще издържа 3 дни,но както си му е реда,с любов и добрина в сърцето.Откъде тая лакомия у мен тези дни....да се не знае :221 Аз казах ли ви,че от 5 детокса смъкнах 13 кг.не иска повече този мой организъм.Ще го мъча още. :1062
Ver

Мнение от Ver »

Това с визуализацията е страхотно,Вале! Голяма сила е мисълта :)
На мен днес не ми се отдават такива неща, моите принцеси днес са особено натрапчиви и досадни и не мога да се чуя ....
След малко заминавам на йога, пък дано успея да се уединя малко.Иначе с апетита те разбирам напълно...аз утре ще увелича количеството на житото, за да не посягам към разни други неща. Като цяло, първият ден ми минава чудесно :)
Поздравления за свалените килограми! Аз към 20-тия се спрях, а имам още...Но не това сега ми е целта :)
Радвам се на компанията на всяка от вас момичета, независимо колко дни ще изкараме!
Марчи, Мари-ко как я карате вие? :)
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Хей, момичета, много сте ми сладки тези, които сте тук!!! :954 Ох, направо мед ми капе от сърцето като ви чета. :922 Гушвам ви всички, за да подсиля енергията ви! Вер, любима, теб най-силно! Много ми радваш сърцето, да знаеш! :954 :326
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

ДОБРО УТРО ЖИТЕНКИ :1057
Вчерашния ден беше абсолютно по устав. Доволна съм от себе си.
Има ли дневна доза за меда? На мен вчера ми се събират 3 ч.л., ако е много днес ще намалям.
Вер, отпостването не се ли пада да започва в събота, ако правим 10 дни жито? Не вярвам да е проблем да захранваме от събота, или да направим 9 дни на жито. При всички положения още е рано да се мисли :lol:
Успешен и лек ден на всички :922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Добро утро Житенки, Добро и на теб на Мари :),
Радвам се, че навестяваш темичката.
Първи ден мина, остават още девет :1062
Аз тази нощ спах, като при първия ми детокс (разбирайте изобщо не спах). Просто не ми се спеше....
Сега вместо кафе си пийвам житената водичка с малко мед, то ставало ;)
Момичета спорен ден с много слънце в душите! :954 (че май навъм няма да изгрее :222 )
Ver

Мнение от Ver »

:221 Марианче, пишем едни и същи неща по едно и също време :524
Отпостването започва в пътък, пада се 10-ти ден (като броиш деня на започване ;) и петъка)
На да, раничко е да мислим за това :1062
Дневната доза на меда е 100гр (доста, а?), аз не мога да достигна до това количество (то не е и необходимо), но изяждам повече от 9 ореха...
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Ver написа:Отпостването започва в пътък, пада се 10-ти ден (като броиш деня на започване и петъка)
Аааа, да, моя грешка. Бях останала с убеждението, че отпостването започва от 11-я ден.
:221
Ver написа:Марианче, пишем едни и същи неща по едно и също време

Явно вече сме на една вълна :524 Да видим как е минал вчерашния ден и при другите от отбора по синхронно ядене на жито :221
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Ууууф най-накрая, нямах нет вчера, много гадно ми беше. Като свикне човек и като няма нет все едно очи нямах, а и ми липсвахте много. На косъм бях по едно време и такъв главобол имах, че си легнах рано-рано с децата. Иначе мина добре, в общи линии. Хапнах повечко мед, но като гледам, Вер казва 100гр., не съм ги минала, така, че и аз съм по устав, даже и орехите не съм ги минала, точно 9. Визуализации не съм правила, но пък за първи път ми се случи " да се свържа с аурата на ябълката" :D Мислите ми също не бяха на 100 процента положителни, защото ходих на родителска среща и нямаше как.
Кафето определено ми липсва, но не пия, пия чай и водичката от житцето. Услажда ми се този режим, да знаете. Но може би няма да направя пълния курс този път, ще видя как се чувствам и както казва Вер ще карам по интуиция. Но февруари ще съм отново на линия.А и да си призная, изкушавам се заради срещата в неделя :oops:
Чао, мили ЖИТЕНКИ, после пак ще се отбия. Успех.
Заключено