Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
mirka_ss

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от mirka_ss »

vihrogonche написа:Да ви съобщя решението си: на 3-ти януари започвам отново 90-дневната, като ще я съчетавам с детоксите по пълнолуние. Обявявам понеделник за БЕЛТЪЧЕН ден. Някоя с мен? :cool:
Пиши и мен :524
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Реши ли какво ще ти е менюто утре? :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

vihrogonche написа:Реши ли какво ще ти е менюто утре? :524
До обяд плодове и чай или гореща вода.Зелева салатка с пилешко шишче за обяд.За следобяд, ако огладнея- кисело мляко.Вечерта пак зелева салатка с мааалко кашкавал.Не знам дали е правилно ,но аз първия път на диетата така се хранех и имаше резултат.Ще трябва да си прочета отново разпечатките на диетата и да извадя примерните рецепти.Успех ти желая и воля! :524
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Вчера:
Мандарини на закуска.
Пилешко бутче и салата от чушки за обяд.
Свински хапки и туршия за вечеря.

Днес:
Мандарини и сурови ядки за закуска.
Леща, картофени кюфтета и туршия на обяд.
Картофи на фурна за вечеря.

Утре ще съм истински щастлива - тестено и сладко - може би щрудел или пък баклава? :1062
miya

Мнение от miya »

Здравейте,
да се включа и аз към започналите от 3 .01. с диетата. Имам да свалям кг, които върнах и натрупах след Дюкан. :328 Тогава постигнах задоволителни кг, видях че мога да съм упорита, но за съжаление не задържах резултата.Тази диета ми харесва, дано да има ефекта който търся, но най много ме плашат дните след нея (ако не успея да я направя начин на хранене).
Ще споделям резултатите и ще се радвам да се подкрепяме
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

miya написа:Здравейте,
да се включа и аз към започналите от 3 .01. с диетата. Имам да свалям кг, които върнах и натрупах след Дюкан. :328 Тогава постигнах задоволителни кг, видях че мога да съм упорита, но за съжаление не задържах резултата.Тази диета ми харесва, дано да има ефекта който търся, но най много ме плашат дните след нея (ако не успея да я направя начин на хранене).
Ще споделям резултатите и ще се радвам да се подкрепяме
Мия, добре дошла при баба Меца. Тя може и да е мечка, ама е елегантна :1062 :1062 :1062 . Аз не правя диетата, но просто не се сдържах да не ти кажа едно "добре дошла"! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

От утре 09.01. и аз я започвам диетата.Няма вече хлабаво, защото ми омръзна да се чувствам депресирана и дебела :cry:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мия, Цвети, добре дошли :923
Мия, да ти отговоря на въпроса: важно е и след приключване на диетата да не се отпускаш, в смисъл да не започнеш отново да преяждаш, да не ядеш много калорични и мазни храни, да не пиеш газирано, да не консумираш вечер и нощем, да спреш да пиеш вода, да водиш заседнал начин на живот...
Цаката е да съумееш да се храниш разумно и умерено, и да се движиш повече, по възможност да спортуваш поне 2-3 пъти седмично. Това е от мен засега.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро :) Стартирам днес, защото вчера бяхме на гости.Ще вписвам всеки ден менюто си, за да бъда по стриктна и като знам, че има кой да ме "следи"се надявам да съм и постоянна :222
Днес за закуска: ябълки
За обяд: белтъчната палачинка (на Оле)със салата от моркови и ряпа
За вечеря: салата моркови и ряпа и кисело мляко.
Подозирам, че белтъчния ден ще ми е по труден, защото не съм голям почитател на месото а заради заболяването си на щит. жлеза трябва да огранича до минимум и морската храна.Ще няблягам на млечните храни.Успех на всички ни :524
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Може и сама да съм, но ще продължа да си пиша :mrgreen: Днес зазакуска мандарини а за обяд и вечеря кафяв ориз на крина със салата от печени чушки :1098
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ааа,Цвети,не си сама! Аз съм тука и следя какво става,т.е.опитвам се да свикна с мисълта за диетата, че нали не понасям никакви ограничения...Речено и отсечено-след детокса започвам! Дотогава само ще чета и ще питам. И ще следя кой какво яде,какво си готви,за да съм в час,когато дойде време.ХАйде,отивам да чета.
Публикувай отговор