Пиши и менvihrogonche написа:Да ви съобщя решението си: на 3-ти януари започвам отново 90-дневната, като ще я съчетавам с детоксите по пълнолуние. Обявявам понеделник за БЕЛТЪЧЕН ден. Някоя с мен?
Пиши и менvihrogonche написа:Да ви съобщя решението си: на 3-ти януари започвам отново 90-дневната, като ще я съчетавам с детоксите по пълнолуние. Обявявам понеделник за БЕЛТЪЧЕН ден. Някоя с мен?
До обяд плодове и чай или гореща вода.Зелева салатка с пилешко шишче за обяд.За следобяд, ако огладнея- кисело мляко.Вечерта пак зелева салатка с мааалко кашкавал.Не знам дали е правилно ,но аз първия път на диетата така се хранех и имаше резултат.Ще трябва да си прочета отново разпечатките на диетата и да извадя примерните рецепти.Успех ти желая и воля!vihrogonche написа:Реши ли какво ще ти е менюто утре?
Мия, добре дошла при баба Меца. Тя може и да е мечка, ама е елегантнаmiya написа:Здравейте,
да се включа и аз към започналите от 3 .01. с диетата. Имам да свалям кг, които върнах и натрупах след Дюкан.Тогава постигнах задоволителни кг, видях че мога да съм упорита, но за съжаление не задържах резултата.Тази диета ми харесва, дано да има ефекта който търся, но най много ме плашат дните след нея (ако не успея да я направя начин на хранене).
Ще споделям резултатите и ще се радвам да се подкрепяме