cvety_rz написа:Да ви кажа както съм ги подхванала тия грейпфурти от сега детокса ще ме свари по долни гащи

Много хубави излязоха.Ще отида тия дни да купя още, но да си призная хвана ме шубе да отида пеша като прочетох за неделната баня на Черито

Хем ми е смешно хем ми е жалко.Понякога нещата са толкова сериозни, че ако не говорим с ирония за тях няма да можем да издържим психически
Ох, ми да ти кажа.... трябва малко ирония, че да ни стане смешно дори и от сериозното! Ти каза, че от кауфланд ли купуваш грейпфрутите. Аз много ги обичам на плод, на сок са ми по-гадни. Момчил доста се зачуди дали да не прави предстоящия детокс на грейфрути и белтъци, та може и да не си самичка!
Иначе и на мен ми допада идеята да се почне от вторник! Щото наистина се ползва факта, че луната действа "изсмукващо" на организмите ни и то основно през периода на самото пълнолуние. И ако то е повече на 20-и, значи тогава трябва да сме най-стриктни. Браво на човека сетил се за този факт, аз съм още мноооооого назад с тези пълнолуния.