Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
MortishaAdams

Re: Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Мнение от MortishaAdams »

Мърмори написа:Ами хайде,като ще е гарга,да е рошава! Аз все казвам,че часовете нямат значение,но сега заставам зад идеята.Защо пък не?!

Боби,хайде,моля те,няма да спорим сега,кой е по-по -най! Казва го най-голямата издънка :1062
Абе,много сме-силни сме! :221
Съединението прави силата! :221 :221 :221
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Мърмори написа:Ами хайде,като ще е гарга,да е рошава! Аз все казвам,че часовете нямат значение,но сега заставам зад идеята.Защо пък не?!

Боби,хайде,моля те,няма да спорим сега,кой е по-по -най! Казва го най-голямата издънка :1062
:1069 :1069 :1069 :524 :524 :524
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

bobichan написа:

:1069 :1069 :1069 :524 :524 :524
Е, може ли такова нещо?!?! Да се броите издънките, и аз да не съм в час?!?! Аз - Ядка Черова :123 :123 :123 ...............
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Купих си и ансолчето :1133 Да ми е яко дупето само :1135
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Да ви кажа както съм ги подхванала тия грейпфурти от сега детокса ще ме свари по долни гащи :221 Много хубави излязоха.Ще отида тия дни да купя още, но да си призная хвана ме шубе да отида пеша като прочетох за неделната баня на Черито :955 Хем ми е смешно хем ми е жалко.Понякога нещата са толкова сериозни, че ако не говорим с ирония за тях няма да можем да издържим психически
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Да ви кажа както съм ги подхванала тия грейпфурти от сега детокса ще ме свари по долни гащи :221 Много хубави излязоха.Ще отида тия дни да купя още, но да си призная хвана ме шубе да отида пеша като прочетох за неделната баня на Черито :955 Хем ми е смешно хем ми е жалко.Понякога нещата са толкова сериозни, че ако не говорим с ирония за тях няма да можем да издържим психически
Ох, ми да ти кажа.... трябва малко ирония, че да ни стане смешно дори и от сериозното! Ти каза, че от кауфланд ли купуваш грейпфрутите. Аз много ги обичам на плод, на сок са ми по-гадни. Момчил доста се зачуди дали да не прави предстоящия детокс на грейфрути и белтъци, та може и да не си самичка! :) :)

Иначе и на мен ми допада идеята да се почне от вторник! Щото наистина се ползва факта, че луната действа "изсмукващо" на организмите ни и то основно през периода на самото пълнолуние. И ако то е повече на 20-и, значи тогава трябва да сме най-стриктни. Браво на човека сетил се за този факт, аз съм още мноооооого назад с тези пълнолуния. :???: :???:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ако ви кажа, че приготвих Гхее и сякаш едно любопитство в мен напира да опитам и този вариант ще ме сметнете ли малко....малко :plezya se Но до 18 има време ще реша.
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Даже няма и да си го помислим Цвете!То тук всички сме малко :plezya se :955 С конкурс сме избирани :221
Шегата настарни-опитай с маслото,може това да е твоя вариант.Аз пробвах (мисля ноември беше).Много мазно ми става ...Едно усещане за остатъчна мазнота в глътката имах...Първия ден добре,ама после с увеличаване на дозата масло...идваше ми да :1052 Ама и с ансола ми е идвало :1062 Но пък може това да е твоя вариант-виж Мари-Жоли само такъв детокс прави.Така че щом имаш мерак-опитай! :524
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
MortishaAdams

cvety_rz написа:Ако ви кажа, че приготвих Гхее и сякаш едно любопитство в мен напира да опитам и този вариант ще ме сметнете ли малко....малко :plezya se Но до 18 има време ще реша.
Цвети,как го приготвяш това Ghee? В смисъл,купуваш си такова от магазин или се замества с кр.масло? Като четох за видовете детокс,това не ми стана ясно.
Питам,защото май ще трябва да се откажа от детокса с цитрусови сокове. Вече втори ден ме боли стомах-имам язва, а съм яла само ябълки(като вид плод).Не ми се мисли,какво ще е от соковете.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Цвети,как го приготвяш това Ghee?
Ето ти линк :
http://mandja.com/producti/recepta-za-ghee" onclick="window.open(this.href);return false;
аз се ръководех от тук
Аз вчера бях на плодов разтоварващ и карах предимно на грейпфурти.Много ги обичам, но така мезаболя стомаха. Предния път правих детокса с белтъци и грейпфурти и на 3 ден пак ме заболя стомаха.Тази подробност я бях забравила, но вчера си я припомних.Аз имам лека форма на гастрит.Иначе много ми допадана варианта с белтъците, но ме притеснява стомаха а съм и любопитна да опитам и с гхее :mrgreen:
MortishaAdams

Цвети,благодаря ти!
Точно това и мен ме притеснява.Като знам какво мъчение е после, не е истина.
Понеже четох, че при този вид детокс се консумира и ориз и затова реших да го пробвам него.
Заключено