Ето ме бандитки...... Голямо работене имаше днес, ще каже човек, че е понеделник

. И още неща висят, но ще ги оставя малко на земното притегляне
Ние сме добре. Все още чувам Бела да кашля, но да речем, че се изчиства. Или поне да се надявам. Иначе си възвърна апетита скоропостижно, както и бандитизма

.
Двата дена в Пловдив се размекнахме буквално - жега, слънце, едни бавноходещи хора

...... на мен ми се зави свят даже.

Децата си намериха много интересна игра, от която популацията на мравки в квартал Тракия, както и на стадион "Хр. Ботев" никога няма да е същата

. Ловиха пред поликлиниката в Тракия големи и малки мравки, за да ги пускат в сражение с обикалящите нацъфтялите храсти пчели. Битка на видовете не се състоя, но пък децата бяха много учудени как на другия ден малките мравки бяха умрели. И това въпреки, че те двамата им направиха замък в пясъчника и ги освободиха от чашките за кафе, в които ги събираха..... А пък мачът между Ботев и Хеброс (Харманли) не се оказа достатъчно интересен за Бела, въпреки 5-те гола на Ботев, и тя продължи да събира мравки из трибуните в празно шише от пепси. Слава богу, че реши да ги освободи после. Но пък една мравка се оказа загинала..... дали не е попаднала директно в останала капка от пепси и да е умряла от това?!?!
Исе, и аз не знам вече какво да давам за кашлица. Със сигурност ще се повторя, но пък нали и ти питаш

- та на Бела ужасната кашлица от Нова година се стопира със Стодал. В последстве го пи отново - февруари мисля и пак й подейства много добре.
Емка, стискам палци за изследванията. Обаче си мисля, че ги пускате твърде скоро след даването на АБ - доколкото си спомням, трябваше да минат поне 10 дена след последния прием, за да е сигурно, че АБ няма да промени резултата. В крайна сметка важен е резултата, а имено - Алекс да е добре.
Мравчо, за сух запушен нос може да се маже с Хомеоплазмин. Също така се приема Самбукус Нигра 5 СН - 3 пъти по 5 гр., а допълнително може да се накапва по 1 капка вит. А!!!! В момента аз мажа носа на Бела с Низита - не е панацея, но..... пак бива.
Краси, ти беше споменала, че са ви наводнили, но покрай тревогите ми с Бела, кой да те отрази. Дано да е минало хубаво гостито ви и да сте оправили пораженията.
Еми, пусни Георги в командировка до София. Знам един апартамент в Младост 2, чийто прозорци плачат за миене......., но женското сърце вкъщи не им се връзва.

Белким, твоят син се смили