Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Свобода на словото
Заключено
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Re: Отвънка ухае на пролет, отвънка е синьо небе...

Мнение от grigorovi »

Привет!
Целувам ви момичета, днес съм на работа и нямам търпение да отидааааа! Побърках се вкъщи с дивачето!Нещо много се е разлигавила, много се тръшка и мрънка.....
Иначе изкарахме супер тези два дена, ноооо от днес Калина пак с еразкашля ужасно!
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
DeerE
От писане глава не боли

Re: Отвънка ухае на пролет, отвънка е синьо небе...

Мнение от DeerE »

Здравейте на всички и при нас събота и неделя минаха много приятно нямахме проблеми, излязохме без децата с приятели, свека гледа децата,въобще доста се разтоварихме, днес сутринта пуснахме кръвните изследвания на Алекс дано стойностите са по добри, ще я водим и при личната да я погледне отново, надявам се страшното вече да е зад гърба ни!
Исенце не зная вече какво да ти кажа с тези болести изглежда на всякъде е така аз си мислех че тази година ще сме по добре от миналата ала уви, не е така, на близки приятели детето е нон стоп на АБ, явно в детските градини се водят много болни деца! Чудя се когали вече ще изградим имунитет!
Валрус и ние горе долу така като вас, на село си е друго децата се размазват
Адашче голямо браво на твоето момче, приятно е някой да ти помогне в домакинството :D
Поздрави на всички и успешна седмица
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Re: Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Мнение от mari_ko »

Привет и от мен в новата темичка :954
ЕМИ, стискам палци изследванията и прегледа да покажат добри резултати :923
Исе, ако кашлицата е суха пробвай я с Хустагил, действа доста бързо. Хм, а ако не - опитвала ли си да спреш всичко, което даваш, вкл. и клеевата? На мен този ход ми е помагал :923
Ели, това, което казваш за Анджи ми прилича на херпангина. Внимавай за себе си, заразно е :923
Еми, такава самоинициатива е чудесна. Следи го обаче за други симптоми на готовност да помага и ако рецидивира....бъди нащрек дали няма да поиска нещо :1062 , или....да ти сподели нещо :222 :1062 :923 Шегувам се разбира се, най-вероятно го прави защото много те обича :923
Желая на всички чудесен ден и успешна седмица :329
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ето ме бандитки...... Голямо работене имаше днес, ще каже човек, че е понеделник :plezya se :plezya se . И още неща висят, но ще ги оставя малко на земното притегляне :1062 :1062

Ние сме добре. Все още чувам Бела да кашля, но да речем, че се изчиства. Или поне да се надявам. Иначе си възвърна апетита скоропостижно, както и бандитизма :fan :fan .

Двата дена в Пловдив се размекнахме буквално - жега, слънце, едни бавноходещи хора :1062 ...... на мен ми се зави свят даже. :mrgreen: :mrgreen: Децата си намериха много интересна игра, от която популацията на мравки в квартал Тракия, както и на стадион "Хр. Ботев" никога няма да е същата :cry: :cry: . Ловиха пред поликлиниката в Тракия големи и малки мравки, за да ги пускат в сражение с обикалящите нацъфтялите храсти пчели. Битка на видовете не се състоя, но пък децата бяха много учудени как на другия ден малките мравки бяха умрели. И това въпреки, че те двамата им направиха замък в пясъчника и ги освободиха от чашките за кафе, в които ги събираха..... А пък мачът между Ботев и Хеброс (Харманли) не се оказа достатъчно интересен за Бела, въпреки 5-те гола на Ботев, и тя продължи да събира мравки из трибуните в празно шише от пепси. Слава богу, че реши да ги освободи после. Но пък една мравка се оказа загинала..... дали не е попаднала директно в останала капка от пепси и да е умряла от това?!?! :523

Исе, и аз не знам вече какво да давам за кашлица. Със сигурност ще се повторя, но пък нали и ти питаш :221 :221 - та на Бела ужасната кашлица от Нова година се стопира със Стодал. В последстве го пи отново - февруари мисля и пак й подейства много добре.

Емка, стискам палци за изследванията. Обаче си мисля, че ги пускате твърде скоро след даването на АБ - доколкото си спомням, трябваше да минат поне 10 дена след последния прием, за да е сигурно, че АБ няма да промени резултата. В крайна сметка важен е резултата, а имено - Алекс да е добре.

Мравчо, за сух запушен нос може да се маже с Хомеоплазмин. Също така се приема Самбукус Нигра 5 СН - 3 пъти по 5 гр., а допълнително може да се накапва по 1 капка вит. А!!!! В момента аз мажа носа на Бела с Низита - не е панацея, но..... пак бива.

Краси, ти беше споменала, че са ви наводнили, но покрай тревогите ми с Бела, кой да те отрази. Дано да е минало хубаво гостито ви и да сте оправили пораженията.

Еми, пусни Георги в командировка до София. Знам един апартамент в Младост 2, чийто прозорци плачат за миене......., но женското сърце вкъщи не им се връзва. :1062 Белким, твоят син се смили :221 :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
emi-1

Мнение от emi-1 »

Марианче,не си обърнала внимание на една подробност,че "ще почерпя" за миенето на прозорци :221 .Корумпелче е Георги-това е основната причина.Но всичко беше инициатива от негова страна.Явно има нужда от допълнително джобни.Не,че ако поиска аз няма да му дам,но друго си е като ги заработи :221
За съжаление обаче днес не е във форма,така,че ще отложим командировката до Софето за по-късен етап,Чери :221 .Дано бързо се оправи,че следващия понеделник заминава на зелено училище в Трявна и трябва да е добре...
Свеки и тя се нареди на опашката за прозорци,но Георги не е много лесен,когато става въпрос за нещо странично,което не е в къщи :221
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Поне засега течове няма,чакаме да изсъхне.Надявам се вече да нямаме такива проблеми,покрай апартамента.Иначе гостито на сестра ми мина добре,Вики беше много щастлива,че леля й е тук.Изкарахме си добре.
Еми,пиши какви са изследванията,как е малката?
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Аз, аз, още съм тука и жива при това. Лелееее, толкова работа цяла зима не съм свършила, колкото тези два дни. Но резултата е налице - всичките ми цветя са пресадени, нивата с картофите е идеално подравнена, а картофките си гушкат там. За жалост до горската къщичка не стигнахме, но подрязяхме всички дръвчета - ако се съди по клонаците дето изнесох, наесен трябва да имаме поне 2т ябълки и още толкова сливи :1062 . Днес обаче ходя като робот - боли ме всеки мускул и всяка кост в изтерзаното ми тяло :328 .
Това са плюсовете на големите деца :221
Даааа,Еми, от една страна е супер, че започват да помагат, но..... :126 нарастват и претенциите. Моето голямо момиче е на вълна бъркане на сладкиши :982 /хе-хе това отзад прилича на Кема, като се опитва да "помага" на кака си/. Прави ги страхотни, наистина и трудно им устоявам :128. Гледам отсега да я приуча да използва здравословни продукти - кафява захар, овесени трици.
Ловиха пред поликлиниката в Тракия големи и малки мравки, за да ги пускат в сражение с обикалящите нацъфтялите храсти пчели.
:1062 Позната история, едно време Сиси искаше да си прави ферма за мравки. А като беше на около две години обожаваше дъждовни червеи - очароваше се колко могат да се разпъват, докато един ден "танаха де" /станаха две/ и искаше всички да стават по на две и прекратихме зоозаниманията.
Краси, радвам се за вас. Аз също рядко виждам сестра си, а сме много близки и децата я обичат страшно много.
Исе, ние също се включихме в "Часът на Земята", сутринта чух по радиото, че само в София са спестени 44 мегавата, така че Мари-Жоли, кажи на съпруга си, че жертвата си е струвала :326 .
ЕМИ, дано всичко е наред, а като мама с порастнало дете ти казвам - ще спре да боледува със сигурност, а дотогава :923 , стискай зъби!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Току-що прочетох нещо красиво и искам да го споделя с вас. И тъй като Ани на Нелката днес има рожден ден, бих искала да й пожелая да усвои тезичудеса до съвършенство!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ЕВАЛА ЗА НОВАТА ТЕМИЧКА !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
emi-1

Мнение от emi-1 »

Сиренце,шапка ти свалям за труда,дето си отметнала.Давай по-кротко,че работата няма свършване...
За претенциите на децата няма да коментирам...Днес след лекаря ходихме да купим пад за мишка RX7-10лв.И това при положение,че английската фирма от която внасяме са ме заредили с рекламни падове и имам свободен за него.За щастие не прекалява,пък и си го е заработил :221
Отдавна мина времето,когато харесваше нещата,които му купувам сама.Сега много често връщам обратно в магазина нещата,които са му необходими и съм взела с договорка да ги пробва в къщи.Добре,че не е мацка и не прекалява с количествата :221 .Търси си добри марки,но предпочита да пазаруваме,когато има намаления.Не мога да се оплача,че е разсипник,защото си прави сметката :221 -Но през ранния пубертет ми беше доста трудно...Идва им ума в главата,но има много труден период.Най-важното тогава е да не се изгуби връзката... :221 -пак се отплеснах :1069
Здравей Фюти :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цони, вдъхнови ме ...... буквално :) :) . Спомням си много ясно тези раннопролетни дни, когато си ходихме с брат ми и майка ми на село и режехме асмите, дръвчетата, махахме пръвата "жебинина" - една трева дето не знам как иначе се казва, разрохквахме пръстта, подготвяхме лехите за пролетното зеле, за другата реколта...... ееееех.. А като каза червеи, знаеш ли децата са деца независимо къде се намират. Пускам доказателствата в цифров формат :mrgreen: :mrgreen: :
res_DSC01216.jpg
(158.36 KiB) Свалено 450 пъти
res_DSC01217.jpg
(160.38 KiB) Свалено 450 пъти
res_DSC01218.jpg
(179.33 KiB) Свалено 450 пъти
res_DSC01214.jpg
(181.29 KiB) Свалено 450 пъти
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено