Хайде тук да споделим отминалите
ЗВЕЗДНИ ВАКАНЦИОННИ МИГОВЕ

- може нашите лични отпускарски преживявания, може изживяванията на децата ни - и щом аз го предлагам, почвам първа:
1. Уикендът във Велинград - просто беше разкошно водно и СПА и кръчма преживяване :1211 , цялото семейство истински заедно, имаше хубави вЕчери, семейна игра "Тик-там, времето лети!", разходки из украсения град, мразовити дни, басейни с гореща минерална вода... абе кеф отвсякъде

БЛАГОДАРЯ на мама за подарения ваучер, сами нямаше да отидем там, не и за тези пари, дето ги изхарчихме...
2. Гостуването на една близка моя приятелка с дъщеря й у нас, с нея си побъбрихме сладко, а децата ни си играха добре и говориха също толкова добре
3. Посрещането на Новата година у приятели с много приятели, беше истински весело и приятно! :1211 Пак падна много игра, Алекс имаше все мъжка компания, освен него имаше още три момчета, но той беше баткото.
4. Бъдни вечер у свеки и Коледа у мама, там имаше много положителни емоции, много и неочаквани, и все хубави подаръци. Е, при мама - и уют, и топлина, които никъде другаде не мога да усетя. Разбирате.

Но поне със свеки заровихме томахавките...
5. 2 януари, у нашите, сурвакане, нова порция подаръци, леля ме боядиса /сега съм с чисто нова черна коса

/, с татко се сдобрихме след як скандал

, той после ми помогна с нещо важно за семейството ми, постигнах мир със самата себе си, след като поисках съвет от мама, леля и сестра ми
6. Възможността да се НАСПЯ като хората, да не се НАЛАГА да ставам всяка сутрин, когато мобилният зазвъни, а ТОЧНО когато на мен ми се иска да се излюпя от леглото... осъзнах, че явно съм натрупала много умора и напрежение, и тази дълга отпуска /цели 16 дена/ ми се отрази изключително добре на психиката и на тялото също де...
7. Прочетох няколко отлагани книжки. Доволна съм. Имах повече време за мъжа и за детето ми. Нямахме финансови проблеми през декември. Успяхме да си купим дори таблет

Изобщо, прекрасна зимна ваканция 2014-2015
А КАК БЕШЕ ПРИ ВАС, МЕЦАНКИ И МЕЧЕНЦА?