Ваканция УРА!

Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Ваканция УРА!

Мнение от Kleo »

[youtube]0IA3ZvCkRkQ[/youtube]

УТРЕ заминаваме за Велинград. Толкова ми е хубаво, че ще бъдем само тримцата. Ще се разхождаме, ще плуваме, ще се наслаждаваме на компанията си заедно.

Вчера Алекс получи семейна игра, която ще вземем с нас. Вечерите ще играем на нея. Изобщо се чувствам прекрасно, още от днес предвкусвам насладата от пътуването и кратката почивчица.

[img]http://christmasquotesimages.com/wp-con ... gif?133aec[/img]

[youtube]PITCmngiMfA[/youtube]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес започнахме с ученето, Алекс заучава стихотворение по английски език, аз вече го научих, той още не! :1028 А вие как сте, как я карате тази ваканция?
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Хайде тук да споделим отминалите ЗВЕЗДНИ ВАКАНЦИОННИ МИГОВЕ :1216 :1216 :1216 - може нашите лични отпускарски преживявания, може изживяванията на децата ни - и щом аз го предлагам, почвам първа:

1. Уикендът във Велинград - просто беше разкошно водно и СПА и кръчма преживяване :1211 , цялото семейство истински заедно, имаше хубави вЕчери, семейна игра "Тик-там, времето лети!", разходки из украсения град, мразовити дни, басейни с гореща минерална вода... абе кеф отвсякъде :1216 :fan БЛАГОДАРЯ на мама за подарения ваучер, сами нямаше да отидем там, не и за тези пари, дето ги изхарчихме...

2. Гостуването на една близка моя приятелка с дъщеря й у нас, с нея си побъбрихме сладко, а децата ни си играха добре и говориха също толкова добре :1209

3. Посрещането на Новата година у приятели с много приятели, беше истински весело и приятно! :1211 Пак падна много игра, Алекс имаше все мъжка компания, освен него имаше още три момчета, но той беше баткото.

4. Бъдни вечер у свеки и Коледа у мама, там имаше много положителни емоции, много и неочаквани, и все хубави подаръци. Е, при мама - и уют, и топлина, които никъде другаде не мога да усетя. Разбирате. :923 Но поне със свеки заровихме томахавките...

5. 2 януари, у нашите, сурвакане, нова порция подаръци, леля ме боядиса /сега съм с чисто нова черна коса :1209 /, с татко се сдобрихме след як скандал :oops: , той после ми помогна с нещо важно за семейството ми, постигнах мир със самата себе си, след като поисках съвет от мама, леля и сестра ми :423

6. Възможността да се НАСПЯ като хората, да не се НАЛАГА да ставам всяка сутрин, когато мобилният зазвъни, а ТОЧНО когато на мен ми се иска да се излюпя от леглото... осъзнах, че явно съм натрупала много умора и напрежение, и тази дълга отпуска /цели 16 дена/ ми се отрази изключително добре на психиката и на тялото също де... :954

7. Прочетох няколко отлагани книжки. Доволна съм. Имах повече време за мъжа и за детето ми. Нямахме финансови проблеми през декември. Успяхме да си купим дори таблет :524 Изобщо, прекрасна зимна ваканция 2014-2015 :524

А КАК БЕШЕ ПРИ ВАС, МЕЦАНКИ И МЕЧЕНЦА? :524
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ето че и Великденската ваканция вече е тук :fan много ми е готино! Наумила съм си да заведа децата на кино, може би ще е сега в четвъртък! Имам предвид Алекс и Стела. Някой да иска да дойде с нас на Пепеляшка? Иначе още не сме решили дали, кога точно и къде ще ходим семейно... По празниците, имам предвид.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

След малко тръгвам да си видя сина :fan много ми е затъжено сърцето за него. От няколко дни е при майка ми, сестра ми и племенничките ми в Люлин. Няма начин - по цял ден съм на работа, а той е във ваканция. Е, видяхме се уикенда, но ми беше недостатъчно. Сега в четвъртъка ще ги водя Алексчето и Стеличка на кино, ще гледаме заедно тримата Пепеляшка, много се радвам, честно казано!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Снощи три часа не ми стигнаха да нагушкам и нацелувам Алекс, колкото ни се искаше и на двамата.
Играхме на игри, една на карти Уно и една с русалки, заедно със Стела.
А и Сияна каква е станала сладурана. Трудно си затръгнахме. Хубаво е при мама, а когато там са и децата... :329
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Прекрасен почивен ден! Великденската ваканция тече, дори бяга, на бързи обороти! Динамично, пълно ежедневие! Алекс е щастлив, обичам да го виждам такъв! Стела е радостна и доволна, че е на гости на батко си, леля си /моя милост/ и чичо си! Толкова различен е днешният ми ден примерно от вчерашния ми, не съм на работа, а съм заобиколена от две деца, които обичам. Хубаво ми е. Е, има и неизбежните упражнения по английски език. Нормално. Хайде драснете и вие по някой ред де, как я карате? Какви ваканционни ги вършите? :1216
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ваканцията свърши. Децата учат. Алекс се готви за външното оценяване, но мечтае за лятната си ваканция, която при него ще почне брилянтно, с моренце с нас в Гърция. :954 :954 :954
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ехоооо :954 :954 :954 Скоро започва лятната ваканция! Кой какви ги замисля за щурото време за почивка? Ние вкъщи стартираме още на 30-ти май /събота/ с отпътуване за Гърция и сме вече в бойно нетърпение и готовност. Правят се планове, кипи трескава подготовка, ха-ха-ха... Все едно ще ходим на Марс :lol: :1062 Както и да е, сладостно е това очакване. Част от самата екскурзия. Предвкусването й. Усещането как скоро ще се пренесеш на лазурния бряг. Ще се понесеш по сините вълни, а погледът ти ще гони края на морето, там, където се слива с небето. Ще мълчиш. Ще се потопиш. Пръстите на краката ти ще потъват в горещия пясък. А с пръстите на ръцете си ще събираш мидички и ще строиш пясъчни замъци, кули и тунели. Заедно с детето. Като децата :1028 :1216 Обичам водата. Обожавам и соления мирис на море, водорасли, миди... и риба. Хора по бански. Забравили проблеми и суета. Избягали от забързания делник и ежедневния стрес.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деска, страхотно ти е описанието на морското ежедневие в постинга по-горе. :954 В него съзрях само една малко фактологическо разминаване :) , а именно това:
Kleo написа: Обожавам и соления мирис на море, водорасли, миди... и риба.
Гръцкото море няма да ти предложи соления мирис на море, който познаваш от нашето си Черно море. Също така, ако настояваш за водоИзрасли :D , ще ти се наложи да ги търсиш много, много навътре в морето.... аз лично почти не съм виждала такива. Говоря за свободно плаващите. Иначе такива, които си растат по дъното - това е друго. И, според зависи на кой плаж си, може и на мидички да не се радваш :1062 :1062 ..... някъде просто няма. :954

И въпреки това съм сигурна, че идилията ти няма да се развали..... гръцкото море предлага всичко онова, което липсва на нашето. А най-вече - спокойствие, тишина, зеленина, природа и широки празни плажни ивици! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор