Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от cchery »

Cheva написа:
nikolina pecheva написа:Може ли някой да ми каже в провинцията кога ще се появи новата книга на др.Михайлов :329
И аз това искам да знам . :1062
Брех, ами не мога да ви отговоря - лично аз днес си я взех от Вербената. Обаче издателството е Изток-Запад и може да си я поръчате от него или поне да питате кога ще я разпространят и по другите градове. И ..... моля ви, не се определяйте като "провинция"..... :???: :???: :???: :???: ....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ти колко е цялата Бъгарийка, една длан.... :lol:
И все пак, всичко извън Софето, си е прованс,
това определение ме забавлява, всъщност. :221
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Cheva написа:Ти колко е цялата Бъгарийка, една длан.... :lol:
И все пак, всичко извън Софето, си е прованс,
това определение ме забавлява, всъщност. :221
Ха ха тома твое коментарче Cheva наистина успя да ме расмее. :221 Но по отношение на книгите сме си направо много дълбооооооооока провинция ,всичко се случва след после. :328 :328 :328 Много съм любопитна да видя за какво точно става на въпрос, дано да го дочакам :222
олеся

Мнение от олеся »

За Гхи-то не може ли да се ползва съда за варене на прясно мляко? Тенджерката е с двойно дъно, пълна е с вода и като ври водата не пръска на никъде? Не че аз съм по този вид детокс, само питам от любопитство.
маца73

Мнение от маца73 »

Привет и от мен в новата темичка!
Пожелавам си да се мотивирам достатъчно та да направя детокса с вас този път, че съм загубила форма в неяденето на друго освен плодове. Ама като гледам какъв надебеляващ или задържащ ефект имат върху мен тези хапчета за ОТСЛАБВАНЕ май ще трябва да прибягна до по-познати методи макар и с нетраен ефект.......
иначе моя душманин тъпо и упорито сочи все над 75! :126
Зори, сподели как седи въпроса с КИСЕЛОМЛЯКСТВАНЕТО? Това определено ми допада като идея.
Чували ли сте за ефекта от накисната в ябълков оцет сушена смокиня? Скоро ми препоръчаха това нещо за отслабване. В Гугъла го намерих като рецепта за сваляне на кръвно налягане. Ако не сам се изразила ясно да кажа, че иде реч за една сушена смокиня залята от вечерте с оцет. На сутринта се изяжда и евентуално се изпива оцетажеама не било задължително.

Сега ви пожелавам един усмихнат слънчев ден и ви оставям. Днес ми било ден за масаж - според една моя нова приятелка дето с това се занимава........ Та отивам да ме глезят. Макар че май ще е повече зор щот е лечебен масажа и понаболява ама.......... трай Бабо за хубост!!!! :222
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Гхи-то си го правя в обикновна тенджУра, даже и не е много дебело дъното. :lol:
На най-слабия огИн я мятам, след като заври.
Ето клипчета как правят по света гхи :
http://www.youtube.com/watch?v=dGBI4IKL58g
http://www.youtube.com/watch?v=sN9f4v5E4zU

bobichan, няма как да го забравиш,
`щото постоянно изисква да си около него и да отпенваш. :)
Формулата е от килограм масло, за да получиш гхии ти трябва един час.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

маца73 написа:Привет и от мен в новата темичка!
Пожелавам си да се мотивирам достатъчно та да направя детокса с вас този път, че съм загубила форма в неяденето на друго освен плодове. Ама като гледам какъв надебеляващ или задържащ ефект имат върху мен тези хапчета за ОТСЛАБВАНЕ май ще трябва да прибягна до по-познати методи макар и с нетраен ефект.......
иначе моя душманин тъпо и упорито сочи все над 75! :126
Зори, сподели как седи въпроса с КИСЕЛОМЛЯКСТВАНЕТО? Това определено ми допада като идея.
Чували ли сте за ефекта от накисната в ябълков оцет сушена смокиня? Скоро ми препоръчаха това нещо за отслабване. В Гугъла го намерих като рецепта за сваляне на кръвно налягане. Ако не сам се изразила ясно да кажа, че иде реч за една сушена смокиня залята от вечерте с оцет. На сутринта се изяжда и евентуално се изпива оцетажеама не било задължително.

Сега ви пожелавам един усмихнат слънчев ден и ви оставям. Днес ми било ден за масаж - според една моя нова приятелка дето с това се занимава........ Та отивам да ме глезят. Макар че май ще е повече зор щот е лечебен масажа и понаболява ама.......... трай Бабо за хубост!!!! :222
Маце,започвам с уговорката,че може би ще ти се сторя малко рязка и най-вероятно ще ми се разсърдиш. Нищо ново под слънцето-свикнала съм,когато някой не може да приеме истината да ми се сърди. Докога ще се опитваш да откриваш топлата вода,докога ще се опитваш да проправяш нови пътища,когато вече има готови отъпкани? Не разбирам,къде е проблема при теб-в мотивацията, в дисциплината,в настройката или чисто физиологичен? Защо според теб рецептите,които дава Доктора не сработват? Не е въпроса да ядеш само плодове или само кисело мляко. Изобщо не е това начина. Снощи бяхме с Док и Юлия,"поливахме книгата" с много бира и така на сладка раздумка Юлия каза:" Kлючът за отслабването е в редовните детокси и що-годе разумно хранене между тях". Не е нужно кой знае колко да се ограничаваш,не е нужно да гладуваш,дори не е нужно на всяка цена да ядеш разделно,просто всичко трябва да е с мярка.
Съжалявам,ако съм те обидила с тона,но ти си толкова отдавна запозната със здравословното отслабване,а все още не можеш да откриеш магията му. Ето книгата на Док е вече не пазара,чети,размишлявай,търси най-доброто за теб!Там е цялото богатство.Поне лично за мен е така.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

МАцки,както казах,снощи стояхме доста до късно с Юлия и Док. Прибрахме се около 23ч и докато оправя децата за лягане,докато приспя Жоро,стана си направo посред нощ. И като му седнах над книгата,че като зачетох-не усетих кога станало 3ч. Не мога да ви опиша как станах сутринта в 6.Както и да е,важното е,че книгата се е получила страшно добре,мисля,че е събрала всичко необходимо и горещо я препоръчвам на всички. Днес на втори тур смятам да я довърша.
djiq

Мнение от djiq »

Записвам се, записвам се :1099 :1141
и ми е голям кеф. защото съм си задържала двете килца и се надявам да сваля повече този детокс:)
Напълно съм съгласна със Зори всичко трябва да е с мярка...наскоро прочетох нещо, което много силно ми подейства и се опитвам да си го припомня всеки път, когато изпадна в състояние да поискам да се натъпча и то е: "Отслабнах, защото бях последователна."
nikolina pecheva написа:Някъде прочетох че започвате на 14 юни- а аз си мислех че е от 13юни .Кога точно почва пълнолудието?
Николина, пълнолунието е на 15, но започва чак окло 23:00, затова предполагам, че момичетата са написали, че започват от 14 за да са на плодове през цялата фаза т.е. до 23:00 на 16.

Момичета от "провинцията" като мен :221 опитайте се да си поръчате книгата в книжарниците по местоживеене, със сигурност ще ви излезе по изгодно,ако има книжарници на всякъде :roll: иначе наистина доставката излиза колкото половината книга.
Имам и друго предложение: пътувате по работа до някой по-голям град и си я купувате от книжарницата там, аз така направих с първата книга на Док.
лека вечер и дано съм била полезна :954
denka

Мнение от denka »

Здравейте! :923
И аз съм на линия за юнския детокс -на мен ще ми е втори.
Голям кеф ми беше предния месец - лекота , лекота :221 така че.........
Само дето не съм много изпълнителна с оризовите дни :oops: .
Момичета от седмица вземам Цефамадар.Четох доста мнения ,предимно положителни,вие каквомислите за него?
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Ха такаааа... да се курдисам и аз в новата темичка!
:plezya se
Ей, липсвахте ми, момичета, не съм влизала от 100 години и... наистина ми липсвате :940
Пишете ме и мен в юнския детокс, чакам го с нетърпение след проваления ми майски (и втори изобщо).

Междувременно не правя НИЩО по "въпроса"... само се оправдавам с разни събития и нагъвам безразборно "полезни" неща... срам :eek:

Мога ли да поспамя малко?
Идната седмица имам записан час при д-р Михайлов... отивам при него с определени проблеми (наднормено тегло, ИР, ПКЯ), но предполагам, че ще ми зададе доста допълнителни въпроси... Ако някоя от вас е ходила при него, може ли да ме насочи, какво пита, от какво се интересува, не искам да ходя "неподготвена", чакам този час от няколко месеца :1139

Благодаря и се радвам, че отново съм с вас! :524
Заключено