Конкурс ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
pepidzheneva

Re: Конкурс ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ

Мнение от pepidzheneva »

:326
ПОЗДРАВЛЕНИЯ, "Sladka Debelanka" за 3 месеца цели 13 кг....уаооо....желая ти да успееш да ги задържиш и да продължаваш в отмятането на кг-те.Поздравления и за гиричките....добро решение да започнеш и да спортуваш!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Суити, честитО! Заслужила си си и грамотата и похвалите с тези прекрасни постижения! Просто искам да знаеш, че си пример и стимул за мен самата! :923 Такива хора ни трябват..... на всички нас, които вървим по стъпките на онези, които
Мърмори написа: ...... са успели досега. Това момиче е преминало през всички радости и трудности,които носи тази борба,тя знае как се печелят битки и как се губят след това.
Суити, твоето обещание в "ДО СТЕНАТА" стои непипнато от юни месец, а ти очевидно имаш с какво да се похвалиш там :525 !
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

rosa_bg написа:Дора, ти имаш да сваляш 10кг и тръгваш от 70, а аз още не съм стигнала до 70. Бях стигнала до положение, че избягвах да минавам през огледалото. Когато започнат Успехите, когато влизаш в дрехи, стояли в гардероба от години - ей това е стимул! Аз започнах да си влизам в дрехи от преди бременността, които съм носила на по-малки кг отколкото съм сега и съм адски щаслива. Започнаха и да ме позаглеждат когато вървя по улиците и това си е мотивация. Има много смисъл в това което правим. Давай смело! Ще успееш! :222
Рози, този пост все едно съм го писала аз! И аз не съм стигнала още 70 кг! Но и аз се намъквам в дрехите, когато бях 64-68 кг. Виждат ме хора, с които последната ни среща е била пролетта и ми казват, че много съм отслабнала..... а реално разликата от тогава досега са 2-3 кг!!! Значи има нещо друго - свалила съм отоци, шлаки, а сигурно и целулит..... ииииии
rosa_bg написа: Започнаха и да ме позаглеждат когато вървя по улиците и това си е мотивация.
Няма да проявавям излишна скромност, която освен друго няма да е на мястото си тук, но това са реални факти иии признавам си голям стимул!!!! :oops: :oops:

Така че не мога да не се съглася с теб, че:

Има много смисъл в това което правим.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Сладка Моя,ЧЕСТИТО !!! :524 Заслужен успех !!! :326 Извоювала си си го и празнувай!И продължавай все така !!!! :329
ofika

Мнение от ofika »

СЛАДКА, ЧЕСТИТО И БРАВО! :326 :326 :326 Постижението ти е голямо вдъхновение за всички нас! Смело превземай върховете и целите, които си поставиш. :524
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Честито на победителките-честито на Роза,честито на Сладка.
Бъдете вси така упорити момичета!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Сладка, ЧЕСТИТО!!!!!!!! :326 :326 :326
Аз август месец съм изостанала, но се надявам да съм още конкуренция за крайния тримесечен финал. Затова давай смело, че да ме задминеш! :D :329

Чери, как няма да говорим еднакво, като сме се събрали все близки по съдба :922 Затова сте ми и голям стимул и подкрепа всички :329
droidd написа:rosa_bg, аз за съжаление изхвърлих преди години всички дрехи, в които не можех да вляза и до коляното, защото срашно ме подтискаха тогава, а и бях загубила надежда за промяна.
Неее! Никакви такива! Напротив - трябва да стоят най-отпред в гардероба да те дразнят и да ти напомнят. Аз си имам едно любимо магазинче, за тиин мода. Всеки път като мина покрай него и си харесвам по нещо от витрината. Знам, че няма да ми стане и се нахъсвам. Но всяко нещо с времето си. Аз трябваше да стана толкова дебела, че да не искам да се снимам и да се поглеждам в огледало и чак тогава започнах да вземам мерки. Всеки узрява рано или късно. Аз най-много се кефя на тези дето го правят рано :1062
snahar
Лудото Ленче

Мнение от snahar »

Аплодисменти sladka debelanka! Минус 6,5 кг за един месец си е постижение. На хора като теб се крепи нашето детоксдвижение!
Аплодименти и прегръдка от мен - д-р Михайлов!!!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

И така,поднасяйки огромните си извинения към всички вас и най-вече към участничките в конкурса обявявам победителката ни за третия месец от конкурса:
С най-голямо удоволствие ви представям една мацка, за която стана навик да печели тази титла.
Вашите големи аплодисменти заааа............................ :326 :326 :326 :326 :326 :326 :326 :326 :32

:326 :326 :326 :326 :326 :326 Сладка дебеланка! :326 :326 :326 :326 :326 :326
За месец тя се е разделила с цели 3,200 кг.

Ноооо сега идва ред и на голямата ни изненада-голямата ни победителка,тази,която е отслабнала най-много като общ резултат за трите месеца на конкурса.

Това е............отново Сладка дебеланка!

За три месеца тя погуби цели 11,900 кг!!! И това ако не е завиден резултат!

Боооже,това момиче е огън жена! :326 :326 :326 :326 :326 :326

Нека я поздравим подобаващо!

Искам да изкажа личните си адмирации към всички,които имаха куража да останат до края,независимо от трудностите и неуспехите- нека дружно да поздравим:

rosa_bg- тя е достойна втора подгласничка на голямата победителка,разделила се с цели 9,500 кг. Какво ще кажете,а? Значи все пак нещата стават,когато много силно го искаме! :326

djiq- о,тя ходи по петите на rosa_bg, делят ги само някакви си 0,400кг. Дет' се вика-2 чаши вода! :221 9,100 кг свалени за 3 месеца са прекрасен резултат,нали? :326

Смехурко :326 :326 :326

cchery :326 :326 :326

Кога повече, кога по-малко -важното е, че не се отказаха и вървяха смело напред.Че си позволиха да мечтаят за това,което искат да постигнат, че бяха смели докрай в преследването на тази цел. Това е най-важното.
Момичета-възхищавам ви се! :326 :326 :326

Мацки,надявам се,че добихте увереност-нещата стават! Давайте да се стягаме! Пожелавам на всички (и на себе си) смелост да мечтаем! И сила да се борим! Със всичко! Независимо от всичко !
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Сладка, ЧЕСТИТО !!! :326 :326 :326 :326 :326 ПЕРФЕКТЕН РЕЗУЛТАТ :524 Абе ти къде се загуби бе момиче :1044
И rosa_bg и djiq са с невероятен резултат :326 :326 :326
Поздравления и за всички момичета, които не се отказват :326 :326 :326
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честито на Суити :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор