Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от Cheva »

Утре съм на линия ! :222
Хайде, който се чуди и мае - да спре и да се присъедини. :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Никакво чудене и маене ... :1058 ... всички на ПОД-аааа :955 :955 :955
Без майтап, но наистина е вълшебен този ден.... От детокса и вчерашния ПОД съм -2,2кг :1062
Е, друг е въпроса,че почнах детокса на 73,4кг :128 , та сега съм 71,2кг.... бавно, бавно, но сигурно!!!
Не че някой се интересува точно от моите кила, аз просто ги цитирам за да се види, че наистина има голяма сила ПОД-а и ако някой иска да сваля и задържа това е начина, нали? :222
Много се радвам и аз, че ви има момичета! И Док!!! :954
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mam4eto31 написа:Ааа, Пепи и аз съм се записала за сряда, че утре много скоро след детокс ми се вижда! Два дена захранвам и ПОД, много ще ми дойде! Пък и утре съм на фитнес и сигурно ще колабирам :1047
Ей, скъпа ми Черитке, нали е ПОД, какви са тез салатки дето ги виждам, бях питала преди време, ама ...
Само чакам някой да ми разреши зеленце и съм готова :roll:
А това с ориза :fan нямаш равна, само дето дисциплината разваляш, а на мен тук корава ръка ще ми трябва :1055 че нещо ми липсват тези дни ;-)
Айде, лека
Ааааааааа, виж я ти наш`та :1058 :1058 - леснинката търси! :1053 :1053 Монче, пробвай оригиналната версия на ПОД-а, па тогаз я подобрявай! Мисля, че когато видиш истинския резултат от 1 такъв ден, ще си достатъчно мотивирана да.... не променяш схемата. :923 :923

Моят вчерашен ден даже и демо-версия не беше :1062 :1062 ....... Само си ме представи: върнала се от сутрешното тичане с 2 чифта потни дрехи на гърба, току-що махнала зимната шапка, под която се показва мръсна и мазна от потта коса, червено като маймунско дупе лице и държейки празната посуда,в която си съхранявам ориза :shock: :shock: :shock: :shock: ..... Държа аз в едната ръка капака, в другата съдинката и невярващо гледам как няма и зрънце оризец..... Еми не ми се излизаше в това състояние да си купувам. Още повече, че трябваше светкавично да се къпя и да водя Коси на у-ще, а Белата ме чака да закуси заедно с мен и тя на градина да ходи..... :1044 :1044 :1044 :1044 .... Затова беше тази история с ориза с мляко! И в никакъв случай не препоръчвам този модел! Не е това, за което сме се събрали тук, в тази тема!

Иначе съм 800 г назад :954 :954 ииии.... намалени сантиметри, ама тях ще ги дам в моята си отчетна тема в "ДО СТЕНАТА". Междудругото, зелевата салата ми тежа цяла нощ.... хем беше малко количество. Така че много бих си помислила дали пак ще ям такава другия пон`делник. :1100
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
listopad

Мнение от listopad »

здравейте,по избор ли е денят за ПОД,аз мисля както пише на 18,11 да го направя,може ли да се яде повече от 1 кг плодове,какви да бъдат,може ли да са рзлични?
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Здрасти Листенце (надявам се,че нямаш нищо против да те наричам така). Денят за ПОД всеки си го избира както му е удобно. Няма изискване да е на фазата на луната,но някои момичета смятат,че тогава има по-добри резултати. Аз лично се въздържам от коментар дали това е така,защото никога не съм се съобразявала с това. Важното е да ти е удобно и да си психически подготвена,да си решила,че наистина искаш да го направиш.Това е по-важното в случая.
listopad

Мнение от listopad »

благодаря много,радвам се,че ви има,за да ми помагате!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Ей, Мецанко, много ме развесели с това млечно оризче :221
Даже ми помогна със закуската за събота сутрин за децата :329

Уф, но по-добре това отколкото нищо! Нали мислех утре да оризя, но за днес бях наумила да правя едни картофени ниуоки, не съм яла от детството си, но днес излезнахме и яденето ще остане за утре! Въпросът е че имам от неделя едни сварени картофи и не исках да ги хвърлям, а сготвя ли това ще ми се иска да си припомня вкуса от детството! НОооо не съм се отказала още, утре сутринта ще решавам с кафето, че като ви гледам как хвърчите надолу и на мен ми се иска!!! Ей, супер съм щастлива, че ви има :923
Жалко, че е толкова късно и няма кой да ме надъха, ама като нищо ще ги хакна в тоалетничката тез картофелчета ;-)

Айде, май ще заспивам
Лека мецанки
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Упех на оризещите.Аз по стара семейна традиция ще съм на ПОД в неделя :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Ехо, добро утро :954
Яко са ми замръзнали кръчуните :fan

Ами сънувах тази нощ, че се стопявам, та реших картофките да ги изхвърля и таз сутрин си сварих кафявото оризче и на обяд ще се прибера да си го хапна! А на домочадието друго ще мисля ;-)
Аз съм си взела на фамилекс ориз, но да ви кажа, че доста боклуци има вътре :-(

Смятам на ябълки да карам днес и топли билкови чайчета!
Айде, банда - спорен ден :923
Заключено