mam4eto31 написа:Ааа, Пепи и аз съм се записала за сряда, че утре много скоро след детокс ми се вижда! Два дена захранвам и ПОД, много ще ми дойде! Пък и утре съм на фитнес и сигурно ще колабирам
Ей, скъпа ми Черитке, нали е ПОД, какви са тез салатки дето ги виждам, бях питала преди време, ама ...
Само чакам някой да ми разреши зеленце и съм готова
А това с ориза

нямаш равна, само дето дисциплината разваляш, а на мен тук корава ръка ще ми трябва

че нещо ми липсват тези дни ;-)
Айде, лека
Ааааааааа, виж я ти наш`та

- леснинката търси!
Монче, пробвай оригиналната версия на ПОД-а, па тогаз я подобрявай! Мисля, че когато видиш истинския резултат от 1 такъв ден, ще си достатъчно мотивирана да.... не променяш схемата.
Моят вчерашен ден даже и демо-версия не беше

....... Само си ме представи: върнала се от сутрешното тичане с 2 чифта потни дрехи на гърба, току-що махнала зимната шапка, под която се показва мръсна и мазна от потта коса, червено като маймунско дупе лице и държейки празната посуда,в която си съхранявам ориза :shock: :shock: :shock: :shock: ..... Държа аз в едната ръка капака, в другата съдинката и невярващо гледам как няма и зрънце оризец..... Еми не ми се излизаше в това състояние да си купувам. Още повече, че трябваше светкавично да се къпя и да водя Коси на у-ще, а Белата ме чака да закуси заедно с мен и тя на градина да ходи.....

.... Затова беше тази история с ориза с мляко! И в никакъв случай не препоръчвам този модел! Не е това, за което сме се събрали тук, в тази тема!
Иначе съм 800 г назад

ииии.... намалени сантиметри, ама тях ще ги дам в моята си отчетна тема в
"ДО СТЕНАТА". Междудругото, зелевата салата ми тежа цяла нощ.... хем беше малко количество. Така че много бих си помислила дали пак ще ям такава другия пон`делник.