Време за проверка

Свобода на словото
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Време за проверка

Мнение от Мърмори »

Еми,всичко ли попълни? Това се появява,когато има нещо пропусато. Вер,и при теб ли е така?
Ver

Мнение от Ver »

Разбира се, че попълних всичко :) дори няколко пъти ;)
Добре де, стана :idea:
anichka

Мнение от anichka »

Здравейте момичета,

ето ме и мен, не съм писала от доста време и незнам колко от вас ме познават, за това да се представя.
Аз съм онази аничка, с която преди години (2008 ако не се лъжа) направихме едно предаване за д-р Михайлов.
Аз съм едно от момичетата (заедно със Зори), които подхванахме темата за детоксикациите - дано сега повече от вас да се сетят за мен :1062

С две думи: от София съм, на 29 години, имам дъщеричка Марти на 5 г и 10м.
Много обичам мама Зори и обещавам да посещавам форумчето малко по-честичко :oops:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

anichka написа: Много обичам мама Зори и обещавам да посещавам форумчето малко по-честичко :oops:
Аничка, аз ще приема обещанието ти сериозно! :) :) :)

Да, спомням си те много ясно от Часът. Тогава бяха едни бурни години на тотална мъгла.... Сега ние се пръснахме като мъгла, но поне знаем къде можем да се съберем! :940 :940 :940
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
anichka

Мнение от anichka »

Ето ме отново. Да се отчета :923, не съм писала, но за сметка на това непрекъснато ви чета.

Искам да ви се похваля и да споделя с вас една голяма радост. След дълго чакане и голяма борба, вече очаквам второто си детенце. Всички в къщи сме много щастливи и нямаме търпение малкият човек да дойде на бял свят. Порасналата вече кака Марти е на 7-мото небе.

Има ли и други майчета, които очакват появата на човечето през август?
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аничка, честита втора бременност! Всичко най-хубаво ти желая! Моят син е роден през август :954 , много слънчево дете е!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Страхотна новина, Аничка! Много се радвам за теб, леко бременеене и здраво бебче!
мама на мария

Мнение от мама на мария »

мен нещо не ме приема системата,сигурно не ме харесва? :1062
Аничка,честита ти новина.Пожелавам ти много лека бременост и едно здраво бебче на финала. :524
Публикувай отговор