Предколеден детокс :) - месец Декември

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
pepidzheneva

Re: Предколеден детокс :) - месец Декември

Мнение от pepidzheneva »

видях че не съм само аз подранила с декемврийския детокс....Vilip,ddididd..радвам се и съм щастлива че ще съм във вашата компания
droidd ,cchery...вие ще пропускате...но се надявам да ни наглеждате и подкрепяте в смелото начинание...това нашето си е геройство :222
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

pepidzheneva написа:но се надявам да ни наглеждате и подкрепяте в смелото начинание...това нашето си е геройство :222
Пепи. за наглеждането не се и съмнявайте :923 А и за геройството си права :524 Не е лесно да се пропусне Никулденската трапеза :329 :326 :326 :326
Поздравявам ви за мотивацията, въпреки всичко да започнете детокс и съм сигурна, че ще се справите, все пак сте дружина вече :fan :923
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте красавици! Днес съм на еднодневен детокс и утре захранвам. Взех ансол, но до сега нищо. :mrgreen:
ddididd, как мина вчера? Малчо справи ли се? :923
Vilip, pepidzheneva , успех!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

А, щом е за наглеждане, нямате грижи :222 :222 :222 :222 :221 :221 . Успех на всички, които днес се борят с килцата и си помагат на здравето.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
puf

Мнение от puf »

Ето къде сте били, понеже посещавах другия форум и се отчаях ,че ви изгубих и няма с кой да се подкрепям морално с детоксикациите :) А те ми действат страхотно нямам думи просто се радвам че ви открих и не съжалявам ,че опитах просто няма спиране пристрастих се... ;)
С вас съм и този път,за мен ще бъде 10-ти по ред детокс.С постигнати отдавна вече резултати сега продължавам за здраве и поддържане на кг. действа ми страхотно особено психически :954
Мисля да ззапочна от 9,10,11 и захранване 12,13 Мислите ли че е грешка ако не започна от 8-ми :???:
Ще се радвам да чуя мненията ви :)
Извинявам се за дългия пост надявам се да приемате новодошлите ,желая ви леко изкарване и да си постигнете набелязаните цели :329
ddididd

Мнение от ddididd »

Моето момче за пореден път се справи геройски!И захранването мина добре.Желая на всички успех и честит празник на именниците и на нас-бургазлии!И внимавайте с изкушенията! ;)
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

ddididd написа:Моето момче за пореден път се справи геройски!И захранването мина добре.
:326 :326 :326

Пуф :923 :225 ,
добра пристрастеност си си намерила :326 Мисля, че няма да е грешка да детоксваш и на 11-ти, защото пълнолунието приключва в 16.46ч.

Момичета как изкарахте вчера ? Наред ли е всичко при вас?
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте!
Отчитам успешен еднодневен детокс. Голяма нещо е настройката. Вчера на дъщеря ми и идваха гости и бърках пица и разни вкусотии, но устоях стоически.
Само че забелязвам проблем при моите детокси , та ви моля за съвет. Ансола, въобще не ми действа и получавам подуване и киселини/ в момента имам такива/. Само първият път ансола ми подейства и порядъчно се изчистих и съответно нямах гастро проблеми.
Следващия път съм решила да изпия ансола с топла вода, и ако пак има проблем да търся алтернативни метози за прочистване. Някой пробвал ли е с рациново масло? Мисля че и той има прочистващ ефект. Или дайте ми други идеи. Искам детокса да е с прочистване.
Лек ден и честито на всички празнуващи. :923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

gelikas, поздравления за успешният детокс :326
А ансола според мен и без очакваният ефект :1111 си извежда токсините-това е целта му.Аз за да се избавя точно от този ефект :1062 , щото при мен е доста очеваден, 1 час след приема на ансола, не приемам нищо.Значи по пътя на обратната логика, ако непосредствено след ансола, започнеш да пиеш димяща вода, колкото можеш да поемеш,вероятно няма да излезеш от :1114
:221 После да не си търсиш досегашния "ефект".
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

puf написа:Ето къде сте били, понеже посещавах другия форум и се отчаях ,че ви изгубих и няма с кой да се подкрепям морално с детоксикациите :) А те ми действат страхотно нямам думи просто се радвам че ви открих и не съжалявам ,че опитах просто няма спиране пристрастих се... ;)
С вас съм и този път,за мен ще бъде 10-ти по ред детокс.С постигнати отдавна вече резултати сега продължавам за здраве и поддържане на кг. действа ми страхотно особено психически :954
Мисля да ззапочна от 9,10,11 и захранване 12,13 Мислите ли че е грешка ако не започна от 8-ми :???:
Ще се радвам да чуя мненията ви :)
Извинявам се за дългия пост надявам се да приемате новодошлите ,желая ви леко изкарване и да си постигнете набелязаните цели :329
Хей, Пуф, здравей! :421 Не само, че приемаме нови, ами се радваме на всяко попълнение. И пиша думата "нови" за последен път, т.к. точно тук няма разделение на стари и млади! :923 :923

Това с пристрастеността ми е доста познато :1062 :1062 . И аз съм така - в края на всеки детокс си казвам, че следващият ще пропусна, а пак се хващам на хорото :D . В крайна сметка това е страхотно здраве + всички останали екстри. Този месец ще се радваме на твоята компания, а това е чудесно! :954 Почвай си спокойно на 9-и - мисля, че не е проблем да захраниш на 12 и 13.
gelikas написа:Здравейте!
Отчитам успешен еднодневен детокс. Голяма нещо е настройката. Вчера на дъщеря ми и идваха гости и бърках пица и разни вкусотии, но устоях стоически.
Само че забелязвам проблем при моите детокси , та ви моля за съвет. Ансола, въобще не ми действа и получавам подуване и киселини/ в момента имам такива/. Само първият път ансола ми подейства и порядъчно се изчистих и съответно нямах гастро проблеми.
Следващия път съм решила да изпия ансола с топла вода, и ако пак има проблем да търся алтернативни метози за прочистване. Някой пробвал ли е с рациново масло? Мисля че и той има прочистващ ефект. Или дайте ми други идеи. Искам детокса да е с прочистване.
Лек ден и честито на всички празнуващи. :923
Джели, не знам защо така се получава при теб с ансола. Но Диди ти е дала страхотна идея - приемаш го и почваш веднага да пиеш горещи течности. Аз съм приемала по 2 начина солчицата:
  1. Разтворена в 50 г хладка вода.
  2. Пълната супена лъжица с ансол потапям във вода колкото да се намокри и изсипвам на края на гърлото, след което пия малко вода.
По-добър вецегонен :1062 ефект има винаги по първия начин! Особено след чаша гореща вода.

Дидид, поздравления за теб и твоето момченце! Може би е време да споделиш малко опит в темата за детокса при деца ;) .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
puf

Мнение от puf »

:923 много благодаря за топлото посрещане.
cchery аз не съм си и помисляла да пропускам просто нямам търпение да дойде :1062 не знам просто ми харесва чувството след този детокс въпреки че нямам някаква набелязана цел просто го приемам за едно рестартиране както се казва :lol: то си е и така :)
Значи започвам на 9-ти ,най вероятно с цели плодове защото е по удобно понеже не съм в къщи отново :)
Хайде лек ден за сега :329
Заключено