droidd ,cchery...вие ще пропускате...но се надявам да ни наглеждате и подкрепяте в смелото начинание...това нашето си е геройство
Пепи. за наглеждането не се и съмнявайтеpepidzheneva написа:но се надявам да ни наглеждате и подкрепяте в смелото начинание...това нашето си е геройство![]()
ddididd написа:Моето момче за пореден път се справи геройски!И захранването мина добре.
Хей, Пуф, здравей!puf написа:Ето къде сте били, понеже посещавах другия форум и се отчаях ,че ви изгубих и няма с кой да се подкрепям морално с детоксикациитеА те ми действат страхотно нямам думи просто се радвам че ви открих и не съжалявам ,че опитах просто няма спиране пристрастих се...
![]()
С вас съм и този път,за мен ще бъде 10-ти по ред детокс.С постигнати отдавна вече резултати сега продължавам за здраве и поддържане на кг. действа ми страхотно особено психически![]()
Мисля да ззапочна от 9,10,11 и захранване 12,13 Мислите ли че е грешка ако не започна от 8-ми![]()
Ще се радвам да чуя мненията ви![]()
Извинявам се за дългия пост надявам се да приемате новодошлите ,желая ви леко изкарване и да си постигнете набелязаните цели
Джели, не знам защо така се получава при теб с ансола. Но Диди ти е дала страхотна идея - приемаш го и почваш веднага да пиеш горещи течности. Аз съм приемала по 2 начина солчицата:gelikas написа:Здравейте!
Отчитам успешен еднодневен детокс. Голяма нещо е настройката. Вчера на дъщеря ми и идваха гости и бърках пица и разни вкусотии, но устоях стоически.
Само че забелязвам проблем при моите детокси , та ви моля за съвет. Ансола, въобще не ми действа и получавам подуване и киселини/ в момента имам такива/. Само първият път ансола ми подейства и порядъчно се изчистих и съответно нямах гастро проблеми.
Следващия път съм решила да изпия ансола с топла вода, и ако пак има проблем да търся алтернативни метози за прочистване. Някой пробвал ли е с рациново масло? Мисля че и той има прочистващ ефект. Или дайте ми други идеи. Искам детокса да е с прочистване.
Лек ден и честито на всички празнуващи.